- 2 Kasım 2020
- 306
- 209
- 33
- 28
- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
Benim kagiidmdada normal yazıyordu kaçıncı gün embriyosu test yapsan çıkar. Belki10.gun cnm ya zaten bana normal dediler ama tedirgin oldum tekrar sorsam cumartesi kan günü bekle derler kesin
Amin canım400 çıktı canım çok şükür
Benim kagiidmdada normal yazıyordu kaçıncı gün embriyosu test yapsan çıkar.
Kaset test pozitif zaten kıpkırmızı ondan korktum bişi mi oldu diye off walla bitmeyen kaygılarBenim kagiidmdada normal yazıyordu kaçıncı gün embriyosu test yapsan çıkar. Belki
Ooo ozaman cikaar canım inşallah bı test ver. Belki prolotin Depot verir benimde kanamam gelmişti onu vermisti ama 7. Gün de bı leekee geldiydi onda bişey vermedi yatıp diinleendim bol bol kaç kere tekrarlayın testi canım hepsi aynımı çıkıyor kaçıncı gün embriyosuyduKaset test pozitif zaten kıpkırmızı ondan korktum bişi mi oldu diye off walla bitmeyen kaygılar
Amin canım inş evet çift oldu ama belli olmaz diyorlar betayla ilgili olmaz keseye bağlı diyorlar bakalım hayırlısı sağlıklaOooo maşallah canım çok güzel çıkmış değerin ciftmi transfer oldun belkide İkizdir hadi hayırlısı
Yok kız genelde beta da yuksek çıkıyor hadi inşallahAmin canım inş evet çift oldu ama belli olmaz diyorlar betayla ilgili olmaz keseye bağlı diyorlar bakalım hayırlısı sağlıkla
3. Gün embriyosu 7. Günde çok hafif 9. Günde kıpkırmızı çıktı dün çıktı kıpkırmızı . Ama bu kahve leke bugün acaba diyorum fitilden miOoo ozaman cikaar canım inşallah bı test ver. Belki prolotin Depot verir benimde kanamam gelmişti onu vermisti ama 7. Gün de bı leekee geldiydi onda bişey vermedi yatıp diinleendim bol bol kaç kere tekrarlayın testi canım hepsi aynımı çıkıyor kaçıncı gün embriyosuydu
Sağlık ocağında verdim sabah evet e nabiza da düşmemiş bktm yaNerde verdin canım da çıkmadı e nabizdan bak cnm orda gözükür
Çift embriyo mu oldun kuzu belki ikiz olursa ikiside tutunduğundan geledebilir hadi inşallah hayırlısı olsun3. Gün embriyosu 7. Günde çok hafif 9. Günde kıpkırmızı çıktı dün çıktı kıpkırmızı . Ama bu kahve leke bugün acaba diyorum fitilden mi
Akşam 8 gibi felan bak bida ciikar muhtemelen canimSağlık ocağında verdim sabah evet e nabiza da düşmemiş bktm ya
Ay inş canım inşYok kız genelde beta da yuksek çıkıyor hadi inşallah
Doktoruna sor canım belki başka ilaç takviyesi yapar3. Gün embriyosu 7. Günde çok hafif 9. Günde kıpkırmızı çıktı dün çıktı kıpkırmızı . Ama bu kahve leke bugün acaba diyorum fitilden mi
Evet çift benimde aklımdan geçti acaba dedim diğeri anca mi tutunduÇift embriyo mu oldun kuzu belki ikiz olursa ikiside tutunduğundan geledebilir hadi inşallah hayırlısı olsun
9. Gün 10. Gün hep tek çizgi kanda 10.gun değerim 11 çıktı 12 saat arayla sağlık ocağına verdim 14.3 çıktı yarın randevum var bir daha vericem 5.gun embriyosu tekti üzülme nasibimizde varsa olacak Allah'ın izniyle ..Kızlar Bi fikri olan yok mu tutmadı diye çok korkuyorum 9. Gün kaset test tek çizgi gördüm benimle ayni durumda olan var mı?
Hayırlı olsunKızlar sabah opu oldum normalde 20dk sürermiş benim 1saat sürmüş odaya gelmemuyanmak istmeemişim 16yumurta toplanmış yarın arayıp bilgi vericekler 5.güne gelirler inşallah salı günü transfer dedi
Olabilir canım muhtemeleen zaten tutunması 1 gün yerleşmesi 5 günü buluyormusEvet çift benimde aklımdan geçti acaba dedim diğeri anca mi tutundu
Ayy inşallah ya çıkar mı o saatler deAkşam 8 gibi felan bak bida ciikar muhtemelen canim
Benim 3. Gün embriyosuydu 11. Gün zar zor görmüştum kaset testte çizgiyi belkide çıkmamıştır sseninde uzulmee canımKızlar Bi fikri olan yok mu tutmadı diye çok korkuyorum 9. Gün kaset test tek çizgi gördüm benimle ayni durumda olan var mı?
Hayırlı olsun inşallah emriyoloğlar bebiş için arıyor 3 5 güne şukadar yumurta ulaştı DİEKızlar sabah opu oldum normalde 20dk sürermiş benim 1saat sürmüş odaya gelmemuyanmak istmeemişim 16yumurta toplanmış yarın arayıp bilgi vericekler 5.güne gelirler inşallah salı günü transfer dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?