- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
İnşallah idrar testi yanlıştır kuzum kan sonucunda inşallah pozitif olurArtık dondurulmuş embriyom da yok. 3 tane toplandı ikisi bozuk çıktı tek embriyoda 3. Gün dondurulmuş rahim duvarı kalinlaşınca transfer oldum ancak.
Bugün kan sonucun çıkmadı yaAmin canım inşAllah hepimizin
İnşl canım yaa.artık madden de yaptırmam zor manevi olarak ta bittim zor Bi süreç sil baştan yapamam da bakalım hayırlısıİnşallah idrar testi yanlıştır kuzum kan sonucunda inşallah pozitif olur
Aa sağlık ocağında falan mı verdin kuzum oralarda geç açıklanıyor galibaBugün kan sonucun çıkmadı ya
İnşallah canım benimC.tesi günü inşallah hayırlı sonucu paylaşırım zaten mucize olur tutarsa.
İnşallah canım testlere güvenip sevinip veya üzülmemek lazım. Kan testine bakarsın dayanamayıp herkes yapiyor ama bilemeyiz doğru mu. Kendini üzme sen şu an hayırlısı olsun inşallah pozitif sonuç alırsın cumartesiC.tesi günü inşallah hayırlı sonucu paylaşırım zaten mucize olur tutarsa.
Amin inşallah. Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın.İnşallah canım testlere güvenip sevinip veya üzülmemek lazım. Kan testine bakarsın dayanamayıp herkes yapiyor ama bilemeyiz doğru mu. Kendini üzme sen şu an hayırlısı olsun inşallah pozitif sonuç alırsın cumartesi
Canım sayfaya baktım ama bulamadım senin kaçıncı gün embriyosu kanda çıktı benim yarın 7gün olucakda DR daha erken pazartesi bekle diyorKızlar pozitif
Evet cnm ya orda verdimAa sağlık ocağında falan mı verdin kuzum oralarda geç açıklanıyor galiba
Maşallah çok sevindim Allah tamamına erdirsin darısı başımıza inşallahKızlar pozitif
10.gün verdim kanı ben canım 5.gün embriyosuCanım sayfaya baktım ama bulamadım senin kaçıncı gün embriyosu kanda çıktı benim yarın 7gün olucakda DR daha erken pazartesi bekle diyor
Amin canım Allah hepimizin kucaklarını bebeklerle doldursun sağlıklaMaşallah çok sevindim Allah tamamına erdirsin darısı başımıza inşallah
Erken bende 4. Gün ve 5. Gün negatif 6. Gün hafif silikle başladım korkmaSlm 6 eylülde transferim oldu 10. Günüm ama dün test aldım tek çizgi yıkıldım. 17 eylülde kan testi var çok korkuyorum. Sizce tutmadı mı
Nerde verdin canım da çıkmadı e nabizdan bak cnm orda gözükürBugün kan sonucun çıkmadı ya
Kaçıncı günün caanim normal diyorlar. Doktorlar ama ginede doktoruna bı sorKızlar benim kaset teste pozitif çıkmıştı hatırlar mısınız cumartesi kan vereceğim bugün çok hafif kahve leke diyemem ama akıntı gibi çamaşırımda var normal mi
Yaaa maşallah maşallah çok sevindim kaç çıktı sonucun canımKızlar pozitif
Amin canımYaaa maşallah maşallah çok sevindim kaç çıktı sonucun canımtopik çok uğurlu geldi masallah herkkez pozitif olsun darısı başımıza
10.gun cnm ya zaten bana normal dediler ama tedirgin oldum tekrar sorsam cumartesi kan günü bekle derler kesinKaçıncı günün caanim normal diyorlar. Doktorlar ama ginede doktoruna bı sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?