• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Buradaki
Aynen valla her gün yeni bir bilgi moduna geçtim 😂 hamile olduğumu düşünüp sonra değilsem üzülmek istemiyorum ama düşünmeden, araştırmadan da duramıyorum
herkesin kaderi galiba bu canım. Araştırmadan etmeden duramıyoruz. Ama hayal ettiğimiz gibi olmayınca da buradan destek alıyoruz iyi geliyor burası bize her açıdan.

Günaydın arkadaşlar batım 27si ama daha olmadım 26 gün de bir oluyorum. Sabah test yaptım ama negatif bu ay iyi değerlendirememiştik ama. Gögüs ağrım hafifledi ama ucında hassasiyet devam ediyor. Olsaydı çıkardı değil mi testte🙄

Günaydın arkadaşlar batım 27si ama daha olmadım 26 gün de bir oluyorum. Sabah test yaptım ama negatif bu ay iyi değerlendirememiştik ama. Gögüs ağrım hafifledi ama ucında hassasiyet devam ediyor. Olsaydı çıkardı değil mi testte🙄
Çıkardı canım. Erken gebelik yaptıysan zaten o 5 gün öncesinden çıkarıyor.

Hanımlar bu başlıkta size belirtilerimi anlatabilmek için üye oldum. İnşallah yanlış yazmıyorumdur ve bir faydası olur.
Bat günüm 25 Eylül'dü. 28 günde bir düzenlidir. Ama ovulasyon günüm öncesinden 4 gündür test yaparak pik günümü garanti altına aldım. Pik günü ve sonrası iki günü değerlendirdim.
Bat günüme 4-5 gün kalıncaya kadar olan tek belirtim sık lavaboya gitmemdi. Sonrasında gün içinde bir anda vücut ısım artıp sonra arkasından üşüme gelmeye başladı. Sağ kasığıma da şiddetli ağrılar olmaya başlayıp hafif sarı bir akıntı gelmeye başlayınca dayanamayıp son iki gün kala erken gebelik testi yaptım ve ikinci çizgi anında çok net koyulukta oldu. Hemen o gün kan verdim kan değerim 99 du. Bat günü sabah normal gebelik testini öylesine yaptım o çok belirgin olmasa da net gözüktü.
İkinci kez kan vermek için çarşamba gitmemi istediler. Benim sürecim bu şekilde oldu inşallah hepimiz için hakkımızda en hayırlısı olur🎈
Ayrıca hiç çıkmazken yüzümde sivilcelenme oldu. Bunu unutmuşum.
tebrikler canım..Allah tamamına erdirsin inşallah.. darısı başımıza..

Back
X