Malesef negatifSonucu bize de haber ver inşallah hayırlısı olur
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣
- Konu Sahibi Bluemacaw
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Olsun üzülme Ekim ayını değerlendirirsin zamanı vardır sabretMalesef negatif
Buradaki
herkesin kaderi galiba bu canım. Araştırmadan etmeden duramıyoruz. Ama hayal ettiğimiz gibi olmayınca da buradan destek alıyoruz iyi geliyor burası bize her açıdan.Aynen valla her gün yeni bir bilgi moduna geçtim hamile olduğumu düşünüp sonra değilsem üzülmek istemiyorum ama düşünmeden, araştırmadan da duramıyorum
Çıkardı canım. Erken gebelik yaptıysan zaten o 5 gün öncesinden çıkarıyor.Günaydın arkadaşlar batım 27si ama daha olmadım 26 gün de bir oluyorum. Sabah test yaptım ama negatif bu ay iyi değerlendirememiştik ama. Gögüs ağrım hafifledi ama ucında hassasiyet devam ediyor. Olsaydı çıkardı değil mi testte
Normal gebelik testi yaptım bence de çıkardı diğer gebeliklerimde 2 gün kala çıkmıştıÇıkardı canım. Erken gebelik yaptıysan zaten o 5 gün öncesinden çıkarıyor.
Aynen canım varsa zaten kıpkırmızı çıkıyor. Yoksa da çıkmıyorNormal gebelik testi yaptım bence de çıkardı diğer gebeliklerimde 2 gün kala çıkmıştı
Aynen öyleBuradaki
herkesin kaderi galiba bu canım. Araştırmadan etmeden duramıyoruz. Ama hayal ettiğimiz gibi olmayınca da buradan destek alıyoruz iyi geliyor burası bize her açıdan.
Var canım ben geçtim orayaEkim ayi basligina transfer olucam tabi oyle bir baslik varsa napalim hersey nasip kismet ..
tebrikler canım..Allah tamamına erdirsin inşallah.. darısı başımıza..Hanımlar bu başlıkta size belirtilerimi anlatabilmek için üye oldum. İnşallah yanlış yazmıyorumdur ve bir faydası olur.
Bat günüm 25 Eylül'dü. 28 günde bir düzenlidir. Ama ovulasyon günüm öncesinden 4 gündür test yaparak pik günümü garanti altına aldım. Pik günü ve sonrası iki günü değerlendirdim.
Bat günüme 4-5 gün kalıncaya kadar olan tek belirtim sık lavaboya gitmemdi. Sonrasında gün içinde bir anda vücut ısım artıp sonra arkasından üşüme gelmeye başladı. Sağ kasığıma da şiddetli ağrılar olmaya başlayıp hafif sarı bir akıntı gelmeye başlayınca dayanamayıp son iki gün kala erken gebelik testi yaptım ve ikinci çizgi anında çok net koyulukta oldu. Hemen o gün kan verdim kan değerim 99 du. Bat günü sabah normal gebelik testini öylesine yaptım o çok belirgin olmasa da net gözüktü.
İkinci kez kan vermek için çarşamba gitmemi istediler. Benim sürecim bu şekilde oldu inşallah hepimiz için hakkımızda en hayırlısı olur
Ayrıca hiç çıkmazken yüzümde sivilcelenme oldu. Bunu unutmuşum.
Aynen kuzum sol kasıgım cok agrıo yüzümde sivilcelendi adet olcam yakındaBiraz düşük Bi ihtimal ama imkansız değil tabiki de Ekim ayını iyi değerlendirirsin
ağrı var gelen giden yok geçen ay 1 gün gecikmişti yarın olurum diye düşünüyorum...
Evet dediğiniz gibi ve iğne batar gibi oluyor anlık bişey
Bugün nasılsınız bugün üç gun oldu gecikeli benim bacaklarımda ağrı var yine arada his oluyo kasıkta siz neler hissediyorsunuz
Ben 2 gün geçti kasıkta bazen hafif sızlama oluyor. Idrar testi yaptım negatif bu gece olmazsam yarın kan verecem çünkü ben erken olurum ama geç olmam. Belki de mevsimseldirBugün nasılsınız bugün üç gun oldu gecikeli benim bacaklarımda ağrı var yine arada his oluyo kasıkta siz neler hissediyorsunuz
Bugün nasılsınız bugün üç gun oldu gecikeli benim bacaklarımda ağrı var yine arada his oluyo kasıkta siz neler hissediyorsunuz
[/QUOTE
Belirtim falan yok tek sikintim gecen aylara gore daha fazla agrim var