Hayirlisi tatlim ekim ugur getirir umarim
Laboquick kullandım 2 ay.. şimdide buna şans vereyim dedim o yüzden araştırma yapıyorumLaboquick kullan eğer almadıysanız
Kistin falan yoksa canım genel de gebelik cıkıyor ovu testlerinde tam kaç günün kaldı2. Kez mi yumurrtlicam acaba adetime 1 hafta gibi bi sure kaldi
Benim guzel bebegim sen o kadar tatli içten fedakar bir anne olacaksin ki... En az senin kadar guzel tatli bir bebeğin olacak insallah. Birlikte buyutücez yavrularimizi ❤❤❤seni cok seviyorumBiz her şeyi beraber yaşadık resmen... Burada tanıştık aylar önce.. @snow3414 @Ansumjora ve H history1985 gece gündüz whatsapp dan konustuk. Halla öyle konusuyoruz... Sabah ilk birbirimize yazıyoruz. Akşam iyi geceler diliyoruz.. Yumurtlama günlerimiz de bir birimize destek olduk. Birbirimizi gazladık hatta hadi bak yap haber ver diyeBazen sabrımız tükendi sıkıldık. İlk H history1985 gebe kaldı... Peşinden @snow3414 İlk gruptan birbirimize haber veriyoruz her şeyi... Eşlerimizle sıkıntı yaşıyorsak anlatıp,dertleşip birbirimizle paylaşıyoruz. Her zaman her konuda destek oluyoruz..
Bi @Ansumjora ve ben kaldık... İnşşallaaahh bizler gibi sabırla bekleyen herkes de bir an önce sağlıkla bebeklerine kavuşurlar ❤
Canımmm seni çok seviyorumBenim guzel bebegim sen o kadar tatli içten fedakar bir anne olacaksin ki... En az senin kadar guzel tatli bir bebeğin olacak insallah. Birlikte buyutücez yavrularimizi ❤❤❤seni cok seviyorum
Yok canım. Ben şehir dışındayım. Bi sömestr bor de yaz tatilinde eşimle bir araya gelebiliyoruz sadeceneden yaz canım ? her ay denersin ne olacak ki... Sen özellikle mi öyle istiyosun ?
Canım ben düşünmeyi şöyle bırakmıştım. Amaaa yeter artık ilaç ilaç icmicem artık. Benim belli ki tedavisiz olmuyor. Ben en iyisi 1 yılı doldurayım sonra da doktora gider tedaviye başlarım demiştim. Hatta regli olmayı bekleyip soğan kuru yapacaktım belki düzene girer diye. Işte o ay kızıma hamile kalmıştım. Inan seninde akışına bırakacağım diyeceğin bir gün gelecek. Lütfen bu kadar üzüp yıpratma kendini. Allah senin bebeğinin doğacağı günü kaderine yazmıştır. Demek ki zamanı değil. Inşallah sen de o mis gibi kokuyu içine cekeceksinAcaba ben mi çok takıyorum.. Bir kaç kişide okumuştum KK da; düşünmeyi bıraktım oldu. Adetim geçti fark etmedim diye yazanları...
Nasıl düşünmeyi bıraktınız? Ben düşünmeden duramıyorum... İster istemez düşünüyorum. Her ilişki de; acaba oldu mu? diyorum. O zamandan başlıyorum düşünmeye hatta...
Sanırım kafayı yemeye başladım
Eşim dahil kimse bu kadar çocuk istediğimi bilmiyor (burada tanıştığım 3 can ciğer arkadaşım hariç) Herkes benim çocuk istemediğimi biliyor. Çünkü önceden tam da böyleydi...
Çok güzel artmış inşallah kesede görünürKızlar Bugün kadın doğuma gittim pazartesi günü 166 olan kan değerim Bugün 833 olmuş. Doktor çarşamba günü keseyi görebiliriz dedi. Tahlilleri de çarşamba yapacakmış inşallah bir sıkıntı olmaz
Hayırdır genel isyan mı? Yoksa kırmızı mı gördünüz?Ya ben neden hamile kalamıyorum ya
Günaydın canımGunaydin kizlar
Sessizperi123
D Delfinida
fulyam2727
Bugun sizin gununuz kizlar guzel haberler aliriz umarim
Var gibi silik cikmis maşallah teberekallah adetineze kac gun var acaba belirtileriniz nelerdirBuda bu sabahki erken gebelik testim
Hem uzaktan hemde yakından çektim
13.günüm
1 hafta var ama tedavi olduğu için 13.günüm böyle çıktı iğne etkisi yoktur inşallahVar gibi silik cikmis maşallah teberekallah adetineze kac gun var acaba belirtileriniz nelerdir
Bayagi varmis daha igne alakali pek bilgim yok olanlar birazdan yazmaya başlar kafandaki sorulari atarsin ınşallah herhangi bi belirti varmiydi peki1 hafta var ama tedavi olduğu için 13.günüm böyle çıktı iğne etkisi yoktur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?