Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Buda bu gece yaptığım test düşüş yok ikinci çizgide 12.gün bitiyor

Eklentiler

• 1DD7C7D5-D63C-4C60-BDCE-9E69FF710BF5.jpeg
    166,3 KB · Görüntüleme: 78
Benim guzel bebegim sen o kadar tatli içten fedakar bir anne olacaksin ki... En az senin kadar guzel tatli bir bebeğin olacak insallah. Birlikte buyutücez yavrularimizi ❤❤❤seni cok seviyorum

Benim guzel bebegim sen o kadar tatli içten fedakar bir anne olacaksin ki... En az senin kadar guzel tatli bir bebeğin olacak insallah. Birlikte buyutücez yavrularimizi ❤❤❤seni cok seviyorum
Canımmm seni çok seviyorum iyi ki varsın İnşallahhh canımmmm

Canım ben düşünmeyi şöyle bırakmıştım. Amaaa yeter artık ilaç ilaç icmicem artık. Benim belli ki tedavisiz olmuyor. Ben en iyisi 1 yılı doldurayım sonra da doktora gider tedaviye başlarım demiştim. Hatta regli olmayı bekleyip soğan kuru yapacaktım belki düzene girer diye. Işte o ay kızıma hamile kalmıştım. Inan seninde akışına bırakacağım diyeceğin bir gün gelecek. Lütfen bu kadar üzüp yıpratma kendini. Allah senin bebeğinin doğacağı günü kaderine yazmıştır. Demek ki zamanı değil. Inşallah sen de o mis gibi kokuyu içine cekeceksin

Son düzenleme:
Çok güzel artmış inşallah kesede görünür Bize de dua eder misiniz

Eklentiler

• 50F55F6C-F575-455B-BB55-6E44DEA650E8.jpeg
    125,1 KB · Görüntüleme: 57
  • 76D8AACE-6A50-4566-8653-98FAD0C1278C.jpeg
    119,9 KB · Görüntüleme: 36
1 hafta var ama tedavi olduğu için 13.günüm böyle çıktı iğne etkisi yoktur inşallah
Bayagi varmis daha igne alakali pek bilgim yok olanlar birazdan yazmaya başlar kafandaki sorulari atarsin ınşallah herhangi bi belirti varmiydi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…