- 18 Haziran 2019
- 1.175
- 1.583
- 133
Benim de eşim benden daha çok istiyordu. Ben asla istemem çok kötü hayatım mahvolacak diyodum bana kızardı bi gün sen isteyeceksin bu sefer olmayacak diye. Gerçekten de öyle oldu...Ayyy inşallah canım eşim de bende çok istiyoruzzz benim 1.yılım dolacak inş
Ekimde evlilik yıldönümüm bu ay doğum günüm ikisinden birine hediye olsa diye düşünüyorumBenim de bu ayın 22 si evlilik yıl dönümüm.. 2. yılımız dolacak.. Bende o kadar çok sürpriz yapmak istiyorum ki ona. En büyük hediyem olur diye düşünüyorum.. İnşallahhh canım bu haberi eşlerimize bu özel günümüz de vermek nasip olur.. Senin kaç yılın dolacak?
O zaman çatlayana kadar dewamkeBat 23 u yumurtlamada dun ve bugun piki gordum daha catlamadii
Benim de öylee... Nişan tarihim ekim. Düğün tarihim Eylül... Ama en bereketli aylar bu aylar... Resmen çoğu kişi bu ay hamile kalmış bakıyorum da;Ekimde evlilik yıldönümüm bu ay doğum günüm ikisinden birine hediye olsa diye düşünüyorumEylül Ekim hep uğurlu gelmiştir. Herseyimiz Eylül Ekime denk geliyor Bide denk gelse ahhhh
İçimden hep Eylül geçiyordu Ağustos olunca şaşırmıştım inşallah Eylül olurda Mayıs Haziran annesi moduna girerizBenim de öylee... Nişan tarihim ekim. Düğün tarihim Eylül... Ama en bereketli aylar bu aylar... Resmen çoğu kişi bu ay hamile kalmış bakıyorum da;
Herşeyin hayırlısı cnm inş bu ay bebeğine kavuşursun cnmBenim de eşim benden daha çok istiyordu. Ben asla istemem çok kötü hayatım mahvolacak diyodum bana kızardı bi gün sen isteyeceksin bu sefer olmayacak diye. Gerçekten de öyle oldu...
Ay inşallahh inşallahhh... Ne bileyim artık içimden hiç umutlanmak geçmiyor..ç. Yine hayal kırıklığı yaşacağım diye çok korkuyormİçimden hep Eylül geçiyordu Ağustos olunca şaşırmıştım inşallah Eylül olurda Mayıs Haziran annesi moduna gireriz
İnşallah canım benim hepimiz öyleHerşeyin hayırlısı cnm inş bu ay bebeğine kavuşursun cnm
O hepimizde var gün içinde kaç kez umutlanip kaç kez hayal bunlar boşver diyorum kadın kurmazsa hayal etmezse dünya yaşanmaz hale gelir. Her yeni umut yeni ay insanı daha motive ediyor böyle düşününAy inşallahh inşallahhh... Ne bileyim artık içimden hiç umutlanmak geçmiyor..ç. Yine hayal kırıklığı yaşacağım diye çok korkuyorm
Sen bat ne zaman canım inş bu ay bize uğur getirir hepimiz güzel haberler veririzİçimden hep Eylül geçiyordu Ağustos olunca şaşırmıştım inşallah Eylül olurda Mayıs Haziran annesi moduna gireriz
18 Eylül Bat 17 Eylül doğum günümSen bat ne zaman canım inş bu ay bize uğur getirir hepimiz güzel haberler veririz
Ne kadar güzel yazmışsın... Gerçekten de öyle... 7 gün kaldı ya sabır sabırO hepimizde var gün içinde kaç kez umutlanip kaç kez hayal bunlar boşver diyorum kadın kurmazsa hayal etmezse dünya yaşanmaz hale gelir. Her yeni umut yeni ay insanı daha motive ediyor böyle düşünün
İnş en güzel doğum günü hediyesini alırsın canım bu aydan bende umutluyum bu sabah tek çizgiyi gördüğüm halde adet olmadığım için umut ediyorum18 Eylül Bat 17 Eylül doğum günüm
İnşallahİnş en güzel doğum günü hediyesini alırsın canım bu aydan bende umutluyum bu sabah tek çizgiyi gördüğüm halde adet olmadığım için umut ediyorum
Çok teşekkür ederim canım Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor..hepimize tez vakitte sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallahbu arada çok çok geçmiş olsun. Ne ağır şeyler yaşamışsın. Aylarca uğraşıyoruz bir de bu durum var... Gebelik sağlıklı mı olacak? Her an bir şey olma korkusu... Her şey Allah'tan inşallaah en hayırlısını nasip etsin hakkımızda... Bat ın ne zaman bu arada
Çok teşekkür ederim canım Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor..hepimize tez vakitte sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallahbat 21 Eylül
Sabah ilk idrarla mı yaptınız?Oncomed miş canım böyle çıktı
Benim etmedi canim ilk hamileligimdede hic akintim olmamisti bundada oyleHamisler yumurtlamadan sonra akintiniz dev ettimi azaldimi arttimi
Yavrimu siz ovulasyonda gun asirimi deniyorsunuz hergun mu?İnşallaahhh... Allah isteyen herkese nasip etsin. Zaman su gibi akıp geçsin inşşallaahh.. Benim 7 gün kaldı. Senin 11 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?