Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu tür yaralar normal Doğumda temizleniyor diye biliyorum

Kızlar, bu ay inşallah herkes müjdeli haberlerini alır.

Ben 38 yaşındayım. 6 yaşında bir oğlum var. 2 senyi geçkin ikinci çocuğu istiyoruz. Geçen sene bir gebelik yaşadım fakat kürtaj olmak zorunda kaldım kalp atışları oluşmadı için. ama sonrasında henüz bir gebelik naip olmadı. Şuan adetimin 2. günündeyim. Yarın tekrar doktor kontrolüne gideceğim hormon testleri vs. Bu sefer doktordan yumurta takibi isteyeceğim bakalım ne diyecek. Haftaya da rahim filmi için randevu aldım. Ben düşük olan gebeliğimde 2 ay öncesinde rahim filmi çekilmiştim ve 2. ayda gebe kalmıştım tıkanıklık yoktu tpülerimde. Ama onun etkisi olduğunu düşünüyorum ufak bir pıhtı vs bu bile engel oluyor gebeliğe. Bir deşimdi kürtaj yaşadım bakalım içerisi ne alemde kafamız rahat olsun istedik. Bakalım amacımız doğal yollarla tekrar hayırlı bir şekilde hamilelik geçirmek. Tüp bebek düşünmüyorum. Bir oğlum var allah ona hayırlı uzun bir ömür versin diyorum. Allah hiç olmayanlara da nasip etsin inşallah. Amin.

Benimle aynı durumda olan arkadaşlar var mı?

Aynı şeyleri yaşamız tamamen aynı yani bende hsg çekildim ve 19 ağustosta yumurtlama gördüm, geç oldu benim , en son 30 temmuzda adet oldum bugün test yapacağım ama çok korkuyorum çıkmayacak kesin, dün yaptığım saatler sonra çizgi verdi, galiba test bozuktu negatif oluşuna alıştırmalıyım kendimi

Tekrar yap kuzum ben yapmıyorum valla yarını bekliyorum net bir şey de diyemiyorum ya salcam bu gidişle

Haklısın bende öyle diyordum ama yinede istiyor insan önlemimizi alıyoruz yine dışarıda falan ne zaman biteceği de belli değil ki bu hastalığın
Aynen hem ne zaman biteceği belli degl hemde su sıra hastaneler doldu tastı yasaklar kalkınca.allahtan baska cocugum var ama ne bileyim kardes düsünüodum evldıma ortada kaldım öyle

Merhaba arkadaşlar.. Ben bu ay regl olmadım, zamanım geçti. Normalde en fazla 2 gün gecikir. Bugün ovülasyon testi yaptım direk pik oldu 2 dk içinde. Sizce yumurtlama mı yoksa gebelik midir? Gebelik testi de yaptım ama unutmuşum sonradan baktığımda silik bir çizgi vardı ama kuruma çizgisi mi değil mi emin olamadım.

Eklentiler

• IMG_20200831_154758.jpg
    40,4 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_20200830_031447.jpg
    174,7 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar merhaba bugün dr kontrolüm vardı 9 gün boyunca 150 lu gonal f kullandım bugün 3 tane 20-20-17 yumurtam olmuş. Bu akşam çatlatma iğnemi yapıcam sonrasında da 3 günü değerlendiricez ve 15 gün boyunca progesteron fitil kullanıcam. Bundan 4 ay önce bir düşüğüm olmuştu. Pıhtı sorunum varmış ona bağlamıştık nedenini umarım bu sefer bir sorun çıkmaz regl tarihim 17 eylüldü ama progesteron 20 eylülde biticek :) nasıl geçicek zaman bilmiyorum çok heycanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…