Bu tür yaralar normal Doğumda temizleniyor diye biliyorumGünaydın herkese, ben kontrol icin dr a gittim kizlar. Rahim agzi yarasi var dedi. Antibiyotik ilaç yazdi. Bu bende geçen senede vardi ve dis gebelik yasamistim. Bu yara ile gebe kalan varmi aranizda saglikli gebelik yasayan? Doktorun yakma dondurma vs islemler icin aman sakin dedi uyardi beni. Ancak bende kronik agrilar da var. Verdigi ilactada korunma önerdi. Esimden enfeksiyonmu kapiyorum bilmiyorm onu bile dusunuyorm artik.
Benim ilk olacak Rabbim kısmet ederseKızlar herkesin ilk bebişi mi olacakk
tEŞEKKÜR EDERİMEkledim canim
2 EylülHayırlı sabahlar bat nezaman
Aynı şeyleri yaşamız tamamen aynı yani bende hsg çekildim ve 19 ağustosta yumurtlama gördüm, geç oldu benim , en son 30 temmuzda adet oldum bugün test yapacağım ama çok korkuyorum çıkmayacak kesin, dün yaptığım saatler sonra çizgi verdi, galiba test bozuktu negatif oluşuna alıştırmalıyım kendimiYa benim göğüslerimde damarlanma ve kasıkta batmalarım var diye bi yapayım dedim moralim bozuldu Ama ben geçen ay hsg çekildim 14ünde 4 ağustosta regl oldum normalde 5 gün sürer +3 gün çamurlanma oldu 21 ağustosta da yumurtladım erken mi yaptım acaba dedim kendi kendime :) inşallah vardır kuzummm
Hayırlısı olsun canım2 Eylül
Teşekkürler canımHayırlısı olsun canım
Beniimmm iillkkk rabbim nasip ederseKızlar herkesin ilk bebişi mi olacakk
Tekrar yap kuzum ben yapmıyorum valla yarını bekliyorum net bir şey de diyemiyorum ya salcam bu gidişleAynı şeyleri yaşamız tamamen aynı yani bende hsg çekildim ve 19 ağustosta yumurtlama gördüm, geç oldu benim , en son 30 temmuzda adet oldum bugün test yapacağım ama çok korkuyorum çıkmayacak kesin, dün yaptığım saatler sonra çizgi verdi, galiba test bozuktu negatif oluşuna alıştırmalıyım kendimi
Ben yaptım negatif olmadı olmayacak zaten eşimin durumunda olmaz zAten benimki sadece teselliydi,Tekrar yap kuzum ben yapmıyorum valla yarını bekliyorum net bir şey de diyemiyorum ya salcam bu gidişle
Ekledim canimHerkese merhaba, ben Ağustos'tan transfer geldim.
Bat 27 Eylül. Ekler misiniz?
Öyle deme kuzum Rabbim ağaç kavuğundan bile neler olduruyor dua et kuzumBen yaptım negatif olmadı olmayacak zaten eşimin durumunda olmaz zAten benimki sadece teselliydi,
Umut yitirip karanlıkta savrulmak yooookk Allah o ladar büyük kiii. Biz isteyeceğiz vercek olan o. Seninde kucağını boş koymasın RabbimBen yaptım negatif olmadı olmayacak zaten eşimin durumunda olmaz zAten benimki sadece teselliydi,
Amin allah razı olsun cümlemizi geri çevirmesin; ama sanki olmayacak bu benim imtihanım,Umut yitirip karanlıkta savrulmak yooookk Allah o ladar büyük kiii. Biz isteyeceğiz vercek olan o. Seninde kucağını boş koymasın Rabbim
Aynen hem ne zaman biteceği belli degl hemde su sıra hastaneler doldu tastı yasaklar kalkınca.allahtan baska cocugum var ama ne bileyim kardes düsünüodum evldıma ortada kaldım öyleHaklısın bende öyle diyordum ama yinede istiyor insanönlemimizi alıyoruz yine dışarıda falan ne zaman biteceği de belli değil ki bu hastalığın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?