- 15 Ağustos 2020
- 170
- 56
- 13
- 34
Kaçıncı denemeniz buBen regl oldum maalesef . Bat 25.09 . Ama umudu kestim artık belli ki olmayacak. Vardır bir hayır ne diyelim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçıncı denemeniz buBen regl oldum maalesef . Bat 25.09 . Ama umudu kestim artık belli ki olmayacak. Vardır bir hayır ne diyelim..
BAT 18.09.2020Tabi ki canim bat kac ?
Gecmis olsun once kendi sagliginiz onemli siz saglikli olun ki saglikla evladiniza kavusun hayirli zamanda hayirli evlat nasip etsin rabbim.İşte hemen sonra başladım hatta tam daha bitmemişti bile ben 8 gün olurum zatende 8.gun silikti sonrasi negatif bugün kargom gelecek takip edeceğim eşim şuan corona diğer ayda askere gidiyor galiba 2 ay yok bize bebek
Tabi ki once hayirlisini diliyoruz umudunu yitirme hem bak hala eylul topigindesin var bunda bir hikmetBen regl oldum maalesef . Bat 25.09 . Ama umudu kestim artık belli ki olmayacak. Vardır bir hayır ne diyelim..
Ekledim canimBAT 18.09.2020
Teşekkür ederimEkledim canim
Olabilir canim uyku hali yorgunluk oluyor ilk belirtilerde ay hadi insallahKızlar bir haftadır akşamları sürekli erkenden uyuyakalıyorum, kafayı koltuğa koymayagöreyim bir şey izlerken pat gidiyorum. BAT 4 eylül acaba belirti midir?
Amin canim.amin....Benim normalde regle 1 hafta kala goguslerimin agrisi baslardi suan hic agri sizim yok guzel dusunelim guzel olsun insallah.
Ee silik cizgi var ayagini suru ayaginiKızlarr bugün test yaptım tekrar sabah adetimin 23.günü aşağı yukarıda 6- 7gün falan var adetime Bi bakar mısınız
Ya inanamıyorum canım 20dl sonra gördüm yanlış olabilir mi acaba bak bu da 3gün önceki testimEe silik cizgi var ayagini suru ayagini
Tabi ki olabilir inşallah minik civcivdendirKızlar bir haftadır akşamları sürekli erkenden uyuyakalıyorum, kafayı koltuğa koymayagöreyim bir şey izlerken pat gidiyorum. BAT 4 eylül acaba belirti midir?
Kaç dakikada cıktı canım? Bir de yumurtlama ne zamandıKızlarr bugün test yaptım tekrar sabah adetimin 23.günü aşağı yukarıda 6- 7gün falan var adetime Bi bakar mısınız
Hatta böyle atayım cnaımYa inanamıyorum canım 20dl sonra gördüm yanlış olabilir mi acaba bak bu da 3gün önceki testim
Yumurtlamam sanırım 14-15ağustos canım 20dk sonra baktım. İlk 5dk çıkmamış diyip bırakmıştım sonra atayım derken gördümTabi ki olabilir inşallah minik civcivdendir
Kaç dakikada cıktı canım? Bir de yumurtlama ne zamandı
Yaaaaa kan verseneeeee hadi koşşşşşYumurtlamam sanırım 14-15ağustos canım 20dk sonra baktım. İlk 5dk çıkmamış diyip bırakmıştım sonra atayım derken gördüm
Yaa inanamıyorum kii cesaretim yok negatif görürsem diye yarında yapayım başka marka test Eğer yine böyle çıkarsa pazartesi kan veririmYaaaaa kan verseneeeee hadi koşşşşş
Bunda pek belli olmuyor bugun attiklarinda daha belli kan ver bence. Bende yarin sabah yapicam test.Ya inanamıyorum canım 20dl sonra gördüm yanlış olabilir mi acaba bak bu da 3gün önceki testim
Sabrına sağlık ben şu anda ışınlanmıştım hastaneyeYaa inanamıyorum kii cesaretim yok negatif görürsem diye yarında yapayım başka marka test Eğer yine böyle çıkarsa pazartesi kan veririm
Canım ya o kadar çok negatif gördükten sonra cesaret edemiyormSabrına sağlık ben şu anda ışınlanmıştım hastaneye