Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulasyon zamanı herkesin aynı olmayabilir. Bence adet bitiminden hemen sonra yapmaya başlayın testi
İşte hemen sonra başladım hatta tam daha bitmemişti bile ben 8 gün olurum zatende 8.gun silikti sonrasi negatif bugün kargom gelecek takip edeceğim eşim şuan corona diğer ayda askere gidiyor galiba 2 ay yok bize bebek

Arkadaşlar merhaba bişey sormak istiyorum bu ovulasyon testi günün hangi saati yapılmalı??
Bir de adetten hemen sonra başlanmalı mı?
Canım internetten araştırdım sabah işk idrarla yapılması önerilmez diyor. Ben sabahları 8 de uyanıyorum biraz zaman geçsin diye hep 11 de yaptım testi. Benim reglim düzenli 28 günde bir oluyor o yüzden iki reglinin arası ovulasyon zamanıdır diye düşünüp 11. günde yapmaya başladım doğru da tuttu 14. günde en koyu iki çizgiyi gördüm. Regl her ne kadar düzenli olsada ovulasyon her zaman reglinin ortasına denk gelmeye biliyormuş. Bazılarında adet bitiminden hemen sonrada olabiliyormuş. Hastayken hamile kalan bile okumuştum. Genel olarak 10 günlük bir kullanım öneriliyor test için.

Geçmiş olsun. Olsun herşeyin bir zamanı oluyor bence eşinin sağlığına kavuştuğu bir zamanda olması daha iyi olur gibi

Ben bugün test yaptım negatif çıktı
Canım merhaba, daha önce ki gebeliğimde normal gebelik testi almıştım reglime 1 gün vardı çok silik var ile yok arası bir çizgi belirmişti. Emin olmak için erken gebelik testi aldım sonrasında negatifti. Biraz daha bekle bence umarım bebiş vardır

Bende 18 tane test aldım hergun yapacağım bakalım ne göreceğim buraya atarim yorumlarsiniz

Umarım canım sağol

Canım geçmiş olsun nasip ne zamansa olur sen üzülme

Gunaydin kizlar @auburn29 sutlaacc @yubucukp @SEVCAN_84 D Dh120910 kizlar bat yaklasiyor ne durumdasiniz bir ses verin

Gunaydin kizlar @auburn29 sutlaacc @yubucukp @SEVCAN_84 D Dh120910 kizlar bat yaklasiyor ne durumdasiniz bir ses verin
Ben regl oldum maalesef . Bat 25.09 . Ama umudu kestim artık belli ki olmayacak. Vardır bir hayır ne diyelim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…