- 22 Mayıs 2011
- 1.188
- 1.256
- 333
Pik en üst seviyeye ulaşmış demektir.Yani lh testinde Control çizgisinin en koyu olduğu günu görmüş.. Yumurtlamasi olmus anlamına geliyorPik ne demek ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pik en üst seviyeye ulaşmış demektir.Yani lh testinde Control çizgisinin en koyu olduğu günu görmüş.. Yumurtlamasi olmus anlamına geliyorPik ne demek ?
22 agustos adet oldum. Eylulun 22si en gec olurum her haldeTamamdir
Ekledim4eylül
Ekledim canim22 agustos adet oldum. Eylulun 22si en gec olurum her halde
Evet aynen basladigini gosterir duzenli olarak degerlendirmelisinKizlar lütfen yardim bugün benim ovulasyon akintim başladı ama ovulasyon testim hala yeteri kadar koyu değil acaba yumurtlamadan önce mi akinti gelmeye başlıyor yumurtlamanin yaklastigini mi gösteriyor acaba
Yani çizginin koyulasmasini beklemiyim miEvet aynen basladigini gosterir duzenli olarak degerlendirmelisin
Normalde 2 yada 3 gün sonra diyorlar ama kanama tamamen bittyse garanti olsun derseniz hemen biter bitmez baslayabilirsinizOvulasyon testi regl kbitince ertesi gün mü yapmalıyız yoksa bir kaç gün beklemelimiyiz ?
Degiseblr canım mesela benim adet biter bitmez akıntı koku vs olur . Ama 8 ile 10. Gün yumurtlamam olur genelde degiskenlik gösterebilir yaniKizlar lütfen yardim bugün benim ovulasyon akintim başladı ama ovulasyon testim hala yeteri kadar koyu değil acaba yumurtlamadan önce mi akinti gelmeye başlıyor yumurtlamanin yaklastigini mi gösteriyor acaba
Teşekkür ederim canımEkledim
Teşekkür ederim bende ozaman 2. Gün başlayacağımNormalde 2 yada 3 gün sonra diyorlar ama kanama tamamen bittyse garanti olsun derseniz hemen biter bitmez baslayabilirsiniz
Yumurtlama basladiysa gun asiri iliskiye girmelisin catlama pik olduktan sonra iki gun daha denemeye devam etmelisin bu 10 gun onemli yaniYani çizginin koyulasmasini beklemiyim mi