Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tesekkur ederım bu arada bır yıllık evlıyım henuz o anlamda bor denememız olmadı sadece ben yasımdan endıse duyuyorum 37 bu arada.onun dısında artık bu ay bır bakıcaz bakalım 6 ay sonra olmuyorsa bır doktora gıderım.burda herkes folık asıt dedı eczaneden alacagım

Selam yeniden sat 5 Ağustos bu akşam midem bulaniyo hayirlisi mümkün mü acaba hamilelik herkese hayrlı evlat diliyorum..

Eger esinde veya sende bir sorun yoksa yas sıkıntı olmaz ornegin ben dogdugumda annem 41 yasindaymis ☺ sadece hamilelik oncesi genel bir kontrol olmanizi tavsiye edebilirim. Hamileligi dusunmeye basladiktan sonra folik asite baslanmasi tavsiye ediliyor evet.

Topiğiniz hayırlı olsun inşallah bebeklerimize kavuşuruz
24 Eylül de benim ki yazar mısınız?

Guzel kardesim aslinda ben de yaşadiklarimdan anladimki çocuk gecikmesi olmasaydi ben aile diye nitelendirdigim insanlarin gercek yüzünü gormezdim. Bir çocuk için bunlari gelinlerine yapanlar yarin gelin hasta olup yataga duşse atarlar bir köşeye. Gitdiyin ay hamile kalip dogursaydin onlarin nasil biri oldugunu gormezdin. Bu imtihan yalnizca senin degil hem de ailenin her ferdinin imtihani. Onlar surekli kaliyor bu imtihandan. Yaşlandikda elden ayaktan düşdükte sana muhtaç olucaklarini unutuyorlar. Ben artik benim sinirimi bozan insanlarla arama mesafe koydum. Mesajla çocuk soranlarin mesajini cevapsiz birakiyorum. Yuzume karsi soran olursa lafi ceviriyorum. Bir kere de laf attim benim yatak odamin konusunu kimse açmasin diye. 14 aydir evliyim. Inan çok yiprandim. Benim gibi sakin uslu kizi çileden cikartdilar. Eşin senin yanindaysa kimseyi umursama. Eşim her zaman benden yana o yuzden çok mutluyum

Pik ne demek ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…