Ayyyy çok sevindim bak bitti çok şükür endişelerinbugun çok mutluyum patlarcasına idrara sıkışık bir şekilde kontrole gittin karından kese göründü sonunda çok şükür
Maleseff benimde oyle gec dolleenmedir faln diyom kendi kendime kafayi yedim3 gündür adet ağrısı çekiyorum testim negatif gelen giden yok çok sinir bozucu yaaaaaaaaaaaaa
Canım kan verdim sonuç öğleden sonra ama hiç bi umut yok idrar testleri hep negatifti. Yazarım sonuç cıkıncaGunaydin, iyi haftalar olsun
melinda-
@rmseren
@medusasli
@melekburak35
D Denisss26
@HAbibte
Bugun sizin gununuz kizlar iyi haberler aliriz insallah
Benim malesef baya silik canım bu ay ilk defa yaşadığım bir kasık batması vardı o yüzden çok heveslenmiştim nerdeyse emin olucaktım ama ovulasyon baya silik sanmıyorum artık regliyi beklicem, ama senin 5 gün kala baya koyu başka test varsa yarında yap eğer koyulaşıyorsa hamilesin bence hadi inşallahDenersen yaz mutlaka canım senin az kalmış
Bence de olurdu hiç umudum yok bugun 14. günüm, bekliyorum ama gelmedikçe daha da sinirim bozuluyorMaleseff benimde oyle gec dolleenmedir faln diyom kendi kendime kafayi yedimnapalim yoksada yoktur iste (gec dollenmede olsa minnacik bi golge olurdu bence )
Yok yapmadım test yok elimde. Yaklaşınca alacağım kısmetseGebelik testi yaptın mı canım .
Hayırlısı ya insallah yok elimde hiç test ovulasyon da var diye yapayım dedimBenim malesef baya silik canım bu ay ilk defa yaşadığım bir kasık batması vardı o yüzden çok heveslenmiştim nerdeyse emin olucaktım ama ovulasyon baya silik sanmıyorum artık regliyi beklicem, ama senin 5 gün kala baya koyu başka test varsa yarında yap eğer koyulaşıyorsa hamilesin bence hadi inşallah
Öyle midir haytımda ilk defa kullandm yumurtlama için bu testleri çok da yumurtlamayı yakalayamamştm. Yumurtlama da hep açık renk çıkmiştı ama yine değerlendirdik. Bakalım haberdar edeceğim gebelik testiyle kesinleşirseeğer bata 5 gün kala böyleyse bence gebesinnnn
Test yapsana hemen canımBazı takvimlerde bat 18 i gosteriyor bazılarında 20 si hala adet olmadım ama adet sancılarını yaşıyorum. Normalde göğüslerim her ay regl olmadan 1 2 gün önceden çok agrirdi ama bu sefer goguslerimde hiç ağrı yok arada sıra da kasık ve karın ağrılarım var acaba hamile miyim
13 ünde yapmıştım bata 1 hafta kala normal gebelik testi negatif çıktı ondan sonra hiç yapasim kalmadı bir kaç gün daha beklemek istiyorum heveslenmek istemiyorumTest yapsana hemen canım
Pozitif düşün çok sağlıklı olacak inşallah
Aynı gün batlarımız canım beraber bekleyelim heyecanlaKızlar valla bu beklemek işi çok zor.. İlk hamileliğimde bir hafta kala silik çizgi ile öğrenmiştim. Şimdi 5 gün var Bat a. Dün ovülasyon testimde silik çizgi vardı. Acele edip test yapmak istemiyorum. Ama meraktan da ölüyorum. Adet döngüm 26 gün. Ovülasyon takibi yaptım ama hep silik çizgi vardı geç mi yaptım bilmiyorum. Yine de takvime göre değerlendirdik. Bugün de kasık ağrım var. Adet olacakmışım gibiyine mi olmadı diyorum. Bu üçüncü deneme döngüsü yine adetle hamilelik belirtisi çok benzer diye umutlanmak da istemiyorum ama.. Kafam karışık..
Insallah kuzum insallah hepimize saglikli gebelik nasip etsin rabbim.Pozitif düşün çok sağlıklı olacak inşallahKuzum keşke benim de ağrım gebelikten olsa ama 2 kere gebe kaldım onun ağrısı biraz daha farklı oldu bende ve hissettim ikisinde de...İlerlemedi ama yine de bu öyle değil.Insallah ben de gebe kalabilirim tekrar o günleri görebilirim ve sağlıklı ilerler çok istiyorum
Bekleyelim canım.. Umut olsun yaa.. Bende eve gidip ovülasyon yapıcam bakalım nasıl çıkacakk? Kasık ağrım var bugün, bi kaç gün önce de kasığımda batmalar oldu ama nasip.. İnşallah güzel haber alırızAynı gün batlarımız canım beraber bekleyelim heyecanlaben bu sabah ovulasyon yaptım çift çıktı ama adeti bekliycem gebelik testi için
İnsallah canım. Ovulasyon yapınca at fotpgrafını bakalım canım hayırlısı insallahBekleyelim canım.. Umut olsun yaa.. Bende eve gidip ovülasyon yapıcam bakalım nasıl çıkacakk? Kasık ağrım var bugün, bi kaç gün önce de kasığımda batmalar oldu ama nasip.. İnşallah güzel haber alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?