Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 gündür adet ağrısı çekiyorum testim negatif gelen giden yok çok sinir bozucu yaaaaaaaaaaaaa
Maleseff benimde oyle gec dolleenmedir faln diyom kendi kendime kafayi yedim napalim yoksada yoktur iste (gec dollenmede olsa minnacik bi golge olurdu bence )

Denersen yaz mutlaka canım senin az kalmış
Benim malesef baya silik canım bu ay ilk defa yaşadığım bir kasık batması vardı o yüzden çok heveslenmiştim nerdeyse emin olucaktım ama ovulasyon baya silik sanmıyorum artık regliyi beklicem, ama senin 5 gün kala baya koyu başka test varsa yarında yap eğer koyulaşıyorsa hamilesin bence hadi inşallah

Maleseff benimde oyle gec dolleenmedir faln diyom kendi kendime kafayi yedim napalim yoksada yoktur iste (gec dollenmede olsa minnacik bi golge olurdu bence )
Bence de olurdu hiç umudum yok bugun 14. günüm, bekliyorum ama gelmedikçe daha da sinirim bozuluyor

Hayırlısı ya insallah yok elimde hiç test ovulasyon da var diye yapayım dedim ben de gebelik testi için batı beklicem mutlaka haber vericem

eğer bata 5 gün kala böyleyse bence gebesinnnn
Öyle midir haytımda ilk defa kullandm yumurtlama için bu testleri çok da yumurtlamayı yakalayamamştm. Yumurtlama da hep açık renk çıkmiştı ama yine değerlendirdik. Bakalım haberdar edeceğim gebelik testiyle kesinleşirse

Bazı takvimlerde bat 18 i gosteriyor bazılarında 20 si hala adet olmadım ama adet sancılarını yaşıyorum. Normalde göğüslerim her ay regl olmadan 1 2 gün önceden çok agrirdi ama bu sefer goguslerimde hiç ağrı yok arada sıra da kasık ve karın ağrılarım var acaba hamile miyim

Test yapsana hemen canım

M melinda bisey soyleyecegim saglikli mi belli degil ama hamile oldugum kesin en azindan. Inan regl olacak gibiyim . ara sira kramp giriyor ve regl ile ayni
Pozitif düşün çok sağlıklı olacak inşallah Kuzum keşke benim de ağrım gebelikten olsa ama 2 kere gebe kaldım onun ağrısı biraz daha farklı oldu bende ve hissettim ikisinde de...İlerlemedi ama yine de bu öyle değil.Insallah ben de gebe kalabilirim tekrar o günleri görebilirim ve sağlıklı ilerler çok istiyorum

Kızlar valla bu beklemek işi çok zor.. İlk hamileliğimde bir hafta kala silik çizgi ile öğrenmiştim. Şimdi 5 gün var Bat a. Dün ovülasyon testimde silik çizgi vardı. Acele edip test yapmak istemiyorum. Ama meraktan da ölüyorum. Adet döngüm 26 gün. Ovülasyon takibi yaptım ama hep silik çizgi vardı geç mi yaptım bilmiyorum. Yine de takvime göre değerlendirdik. Bugün de kasık ağrım var. Adet olacakmışım gibi yine mi olmadı diyorum. Bu üçüncü deneme döngüsü yine adetle hamilelik belirtisi çok benzer diye umutlanmak da istemiyorum ama.. Kafam karışık..

Aynı gün batlarımız canım beraber bekleyelim heyecanla ben bu sabah ovulasyon yaptım çift çıktı ama adeti bekliycem gebelik testi için

Insallah kuzum insallah hepimize saglikli gebelik nasip etsin rabbim.

Aynı gün batlarımız canım beraber bekleyelim heyecanla ben bu sabah ovulasyon yaptım çift çıktı ama adeti bekliycem gebelik testi için
Bekleyelim canım.. Umut olsun yaa.. Bende eve gidip ovülasyon yapıcam bakalım nasıl çıkacakk? Kasık ağrım var bugün, bi kaç gün önce de kasığımda batmalar oldu ama nasip.. İnşallah güzel haber alırız

İnsallah canım. Ovulasyon yapınca at fotpgrafını bakalım canım hayırlısı insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…