Merhaba arkadaşlar, biraz başınızı ağrotmaya geldim. ben bu işten bir şey anlamadım çünkü
bat 18 eylül, regl olmadım hala. Dayanamadım kan testi yaptırdım. Negatif
yumurtlamamı bilmiyorum. Doktor yumurtlama takibi yapma rahat ol dediği için ovulasyon testlerini bıraktım. Vücudumda regl belirtisi falan yok. Aslında hiç bir belirti yok. 8-9 aydır deniyoruz. Öncesinde reglim falan gecikmezdi. 8 aydır, gecikmeler yaşıyorum. 1 ay regl olmadım. Duphaston kullandım. pco görünümü var demişti doktor. Tahlillerim yapıldı sonraki aylarda. Pco görünümü düzelmiş. Tahlilller normal. Eşime test yapıldı herşey yolunda. Ben kafama takmamalıymışım. Peki bu nasıl olcak?
Akıl verin bana lütfen. 33 yaşındayım. Her adımımda aklımdayken bebek sahibi olmak nasıl kafama takmayacağım? Bunun bi yolu olmalı. Kardeşime anneme döksem içimi benden çok üzülecekler. Eşim zaten rahat, bana rahat değilim diye kızıyor. Ama ben iyi hissetmiyorum kendimi ya. Bu kadar belirsizlik fazla bana
başka doktora mı gitsem? Hamile olan arkadaşlar,dilerim sağ salim kavuşursunuz bebeklerinize. Sürekli okuyorum ve kendim gibi seviniyorum yeni bebiş haberlerine. Siz nasıl rahatlattınız kafanızı?
Önerilerinize açığım