Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayi Hamilelik Düşünenler :-)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrr benim bugün bat ama gelen giden yok. Doktorumu aradım idrar testi yaptım negatif dedim. Çok erkense idrarda çıkmaz yarın gel kan testi yapalım dedi. Yarın sabah çıkacak ortaya. Ne olur dua edin bana inşallah hamile çıkarım. Kızımın psikolojisi bozuldu kardeş istiyo çok. Valla onun için yapıyorum sabah akşam ağlıyo kardeş die

Aynı durum bende de var canım 9 aydır uğraşıyoruz ikinci bebek için 5 yaşında kızım var hergun yatarken Allahım bana kardeş ver die dua ediyor anne ne zaman alcaz kardeş diye soruyor bazen küçük bi secdadesi var ona oturup Allahım nolur bana kardeş ver diyor hayırlısı bakalım demek ki vakti var daha bende artık oluruna bıraktım kaç hatim indim kaç tesbih namazı okudum meryem suresi okudum yasin hatim yaptım demekki daha vakit gelmemiş inşallah senin vaktin gelmiştir canım müjdeli haberi yarın alırsın inşallah:)

Amin canım inşallah. Benimde kızım 10 yaşında kaç yıldır istiyo yapmıyodum ama iyice paikolojisi bozuldu öğretmeni hergün ağlıyo sınıfta dio. Bide bütün arkadaşlarının kardeşi oldu. O yüzden yapmaya karar verdik. Daha bu ay ilk kez denedik bakalım inşallah hayırlısıyla olur. Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Sende takma fazla kafaya sonuçta bitane olmuş demekki sorun yok. Çok düşününce daha zor oluyo

Aynen canım da takmamak ne mümkündü taki geçen hafta doktora gidene kadar doktor hiç bi sorun yok dedi yine içimi serinletti sagolsun demekki vakti gelmemiş dedim ondan artık takmiyorum ve artık her açıdan gelirmiş bi dünyada yaşıyoruz bi çok denenecek seçenek var olmazsa ocak şubat gibi tedavi ye başlarım seninde daha yeni başlamış çalışmamalar inşallah hemen sonuç verir canım

Slm canım dertleşmeye çok ihtiyacım var benimde bir oğlun var ve oda çok istiyor tabi bende 1 kurtajım oldu ve hsla tık yok eşimde iş için uzun bir yere gitti

bende 23 bi evladim var ikinciyi istiorum bata 3 gun insallah olmustur

Bende 31 yaşındayım 10 yaşında bi kızım var bat bugündü gelmedi yarın kan testine. Bakalım hayırlı haberler alır yarın burdan müjdeyi veririm inşallah

Çok heyecanlıyım sanki ilk kez olacakmış gibi. Kızımda haberim yoktu süpriz oldu. Bunu planlı yaptık ondan zaman hiç geçmiyor. Saat kaç oldu çalışan bi kadınım bu saate kadar çoktan uyurdum hala uyuyamadım heyecandan. Ama hissediyorum sanki kasıklarımda bi gerilme var hamileyim gibi geliyo. Allah'ım şu cuma gecesi hürmetine isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.

Amin ınşallah canım bu kadar heyecan yapma kendini iki secenegede hazırla inşallah olmuştur da bide olmama ihtimalini göz önünde bulundur ki hayalkırıklığı olmasın senin için ben 9 aydır hep hayalkırıklığı yaşıyorum test yapmaktan eşime test aldirmaktan bıktım adamda bıktı yani hep heyecanlaniyor oda sonra üzülüyor bana belli etmiyor ama ben anlıyorum ama artık 10 gün geçmeden test yapmamaya yeminliyim:)

Benim yumurtalıklarım çok güzel çalışıyormuş. Hatta kızım 2 yaşındayken bişey için doktora gittim dikkat et bi seferde hamile kalabilirsin dedi. Korunduğum halde dış gebelik oldu. Uzun bi ara verdik şuan yumurtalıklar ne halde bilmiyorum ama ben korunmak için bişey kullanmadım eşim korundu hep. Bakalım geçen ay regl sonrası başladık çalışmalara. Bi ayda tuttu galiba regl olmadım ve çok değişik şeyler hissediyorum kasıklarım olduğu bölegede içimde büzüşmeler ince ince sızılar ama regl sancıları gibi değil. Bilmiyorum ya çok düşündüğüm için öle geliyo. Yarın çıkacak ortaya bakalım inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür

Gençsiniz daha sıkıntı etmeyin.36 yaşım benim
Ben 4 çocuk falan istiyorum canım gözüm yerse 5. De istiyorum ne kadar kardeş çok olursa o kadar iyi olur birbirleri için benim çok kardeşim yok başkalarına bakınca nasi imreniyorum Anca yani 4 5 çocuk içinde şuan biri olursa 3 sene sonra birir daha Anca yani:))

Amin amin canım inşallah. Ewt ilkte kalma ihtimalin yüksek o zaman sen bir şey kullanmadiysan ben sipralle korunduğum için 1 seneyi bulabilirmis bunu halktan duydum doktora göre hemen kalabilir8m :) Ama uzun ara vermekte hata etmissim. Seninde inşallah hissettiklerin bebiş alarimidir sabah olmaz artık sana :) hemen git tahlil ver sonucu da bize haber var ve dualarini eksik etme hamile falansanda ihmal etme bizi tecrübe lazım bize

Bide bu işin kiloyla ilgisi var mı ya ben 73 kiloyum öyle çok kilolu duruyorum ama var yani fazlam vermek için çabalıyorum ama olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…