Inşallah cnm inşallah rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahbenimde 3 yasinda oglum var bu ay 3. ayımiz bakalim bende bekliyorum oglumda 3. ayda hamile kaldiydim bu ay umutluyum insallah hayirlica olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah cnm inşallah rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahbenimde 3 yasinda oglum var bu ay 3. ayımiz bakalim bende bekliyorum oglumda 3. ayda hamile kaldiydim bu ay umutluyum insallah hayirlica olur
Canim ben dun meryem suresine basladjm. Bugun 2. Sini okudum. Cok etkili oldugunu soyluyorlar. 41 gun boyunca okunuyormus 41 gun dolmadan hamilelik sonucu alanlar var. InsaALLAH RABBIM hayirlsii ile bize de nasip ederKızlar hep beraber birbirimizi teşvik ederek hatim falan mı yapsak birbirimize de dua ederiz meryem süresine mı baslasak ?
Hamileliğin ilk haftalarında kanverengi lekelenmeler olur. Bi doktora git istersen inşallah hayırlı haber alırsınKizlar meraba 2 gündür ara ara kahverengi akıntı oluyodu dün akşam kesilmişti biraz öncede lavaboya girince sümüksü akıntıyla hafif kan gibi bişey geldi oda peçeteyle silince adetime daha 7 gün var ya korktum kötü bişey olabilirmi bu zamana kadar hiç böyleerkenden kan gibi bisey görmemiştim???
Canım ben okudum 41 gün adetli oldugumda anneme okuttum ya yanlış yaptık yada bi eksiklik oldu ki etkisini görmedim sevic secdelerini unutma ama biriktirmeden yap canım 41 sürede 82 secde varCanim ben dun meryem suresine basladjm. Bugun 2. Sini okudum. Cok etkili oldugunu soyluyorlar. 41 gun boyunca okunuyormus 41 gun dolmadan hamilelik sonucu alanlar var. InsaALLAH RABBIM hayirlsii ile bize de nasip eder![]()
Inşallah cnn 6 gün var adete bakalım bekleyim ondan sonra gidecegimHamileliğin ilk haftalarında kanverengi lekelenmeler olur. Bi doktora git istersen inşallah hayırlı haber alırsın
Tilavet secdesimi yapiyorum da her bittuginde bir secde degil mi canim neden ikiser secde cok tesekkur ederim uyardigin icin canim bnmCanım ben okudum 41 gün adetli oldugumda anneme okuttum ya yanlış yaptık yada bi eksiklik oldu ki etkisini görmedim sevic secdelerini unutma ama biriktirmeden yap canım 41 sürede 82 secde var
Kafa gitti benim tilavet diycegime sevic diyorum ya :)) iki secde ayeti var canım sürede ondan iki secde yapman lazım rica ederim:)Tilavet secdesimi yapiyorum da her bittuginde bir secde degil mi canim neden ikiser secde cok tesekkur ederim uyardigin icin canim bnm
Olabilir canim bnm insanlik hali:) ya brn bilmiyodum birer tane yapmistim yarin da yapsam olur mu yapmadigimi acaba. Bundan sonra ikiser tane yaparim insaALLAHKafa gitti benim tilavet diycegime sevic diyorum ya :)) iki secde ayeti var canım sürede ondan iki secde yapman lazım rica ederim:)
Olur canım ben biriktirdim sürenin son günü yaptım da çok zor oldu beynim döndü yat kalk :) sen her namazdan sonra ikişer ikişer yap kolay olsun :)Olabilir canim bnm insanlik hali:) ya brn bilmiyodum birer tane yapmistim yarin da yapsam olur mu yapmadigimi acaba. Bundan sonra ikiser tane yaparim insaALLAH
Bana da bol dua et canım lütfen en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bi ewlatta bana nasip etsin RabbimOlabilir canim bnm insanlik hali:) ya brn bilmiyodum birer tane yapmistim yarin da yapsam olur mu yapmadigimi acaba. Bundan sonra ikiser tane yaparim insaALLAH
Canim dana bana isteyen herkese RABBim nasip etsin insaALLAH YA ederim tabiki sen de dua ettt lutfenBana da bol dua et canım lütfen en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bi ewlatta bana nasip etsin Rabbim![]()
Ben okur okumaz arkasina yapiyorum canim biriktirmeden :)Olur canım ben biriktirdim sürenin son günü yaptım da çok zor oldu beynim döndü yat kalk :) sen her namazdan sonra ikişer ikişer yap kolay olsun :)
En iyisi senin ki canım ınşallah kabul olur duaların:)Ben okur okumaz arkasina yapiyorum canim biriktirmeden :)
Bende ederim canım tabiki inşallah en kısa zamanda mucdeyi alırız hepimiz:)Canim dana bana isteyen herkese RABBim nasip etsin insaALLAH YA ederim tabiki sen de dua ettt lutfen![]()
Benimde yarın bat inceden kasıklarımda ağrı var ama bilemiyorum. İnşallah gelmez hamileyimdir. Bu ikinci olacak 10 yaşında kızım var ama onda bu kadar heyecanlanmamıştım. Bi seferde olmuştu bakalım bu sefer hemen tutacakmı uğraştıracakmı bizi. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.Inşallah cnn 6 gün var adete bakalım bekleyim ondan sonra gidecegim
Amin inşallah 7 aydır istiyoruz ya bakalım bi belirtide hissetmiyorum umarım oluryaBenimde yarın bat inceden kasıklarımda ağrı var ama bilemiyorum. İnşallah gelmez hamileyimdir. Bu ikinci olacak 10 yaşında kızım var ama onda bu kadar heyecanlanmamıştım. Bi seferde olmuştu bakalım bu sefer hemen tutacakmı uğraştıracakmı bizi. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.