Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayi Hamilelik Düşünenler :-)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
amin canım inşallah seninde kalbine göre versin rabbim inşallah sağlıklı hayırlı bi oğlun olur inşallah:)

Bizim morfoloji %61 canım ama dna hasarı baktırmadık. Her hastanede bakıyorlar mı o teste ?

Inşallah canım en kısa sürede mutlu haberi alırsın her ewde oluyor sıkıntı dert önemli olan pozitif olabilmekte takma kafana hiç birşey ne zamandır korunmuyorsunz canım
TSK ler iyi dilekler için
Bizde bu ay başladık çalışmalara.gecen ay bıraktık korunmayı ama geçen ay değerlendiremedi bu ay çalıştık:))

inşallah canım inşallah valla insan olmayanı istiyor hayırlısı ile olsun sana da nasip etsin gönlündeki ni
Amin canım ınşallah cuma günün hürmetine Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin kucaklarimizi doldursun gönlümüzdekileri en hayırlı şekilde bize nasip etsin:)

Selamm kızlarrr.Bende bu ay gebelik düşünüyordum ama istisnasız hergün migrenim tutuyor.son 1haftadır kendime zor geliyorum. Önümüzde 2 3 gün kaldı ovulasyon hesaplamaya göre 9 eylül yumurtlama günüm. Denesekmi denemesek mi die tereddütteyim. Migrenim tuttu mu bazen kesintisiz 1 ay boyunca 1 gün bile sekmeden her gün başım çatlarcasına ağrır ve kusmaya kadar gider. Ağrı girdi mi bulantı başladı mı yatmaktan başka çarem kalmıyo ve çocuğumu evde belli sürelerle bildiğiniz yalnız bırakıyorum.Yavrum oyun kurar kendince.beni merak eder gelir sürekli yanıma. Eğer hamile kalırsam ve migrenim devam ederse çocuğumla ilgilenemekten korkuyorum. Bir yandan yaş aralarını fazla açmamak için bi an önce denemeye başlayalım hamile kalayım istiyorum. Ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım. Böyle stres yapmaya devam edersem migren ataklarım hiç geçmez sanıyorum.İçimi dökeyim dedim.sizlerdende güzel haberler bekliyorum

benim bat 18 eylul gozukuyor
Ewt ikinciyi düşünüyorum ama 9. Aydır sonuç negatif 1. Çok çabuk olmuş bizi hiç bekletmemisti
benimde ikinvi olacak Allah izin verirsr 1 . kac yasinda? benim oglumtam 3 yasinda

Kızlar bat 15 eylül dün kasık batması ve bugünde tortulu idrarım var beyaz kıvamsı akıntımda geliyo özellikle iç çamaşırımı ıslatacak derecede hamile olabilirmiyim acaba ama yumurtlama 1 eylüldü ben 2 etlül ilişki yaşadım tatilde olduğm için çok erken değil mi bu belirtiler için

Aslinda cok cok erken ama bunyeden bunyeye gore de degisiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…