- 30 Ağustos 2017
- 429
- 1.695
- 43
amin canım inşallah seninde kalbine göre versin rabbim inşallah sağlıklı hayırlı bi oğlun olur inşallah:)yasım 27 canım.peş peşe olunca birbirlerine arkadaş oluyorlar ve bende pimpirikli bir anne olmadım hiç bir zaman.birde 3 de kız aşırı yaramaz olmadılar zorlandım zorlandığım zamanlar da oluyor hala ama çok çocuk annesi olmak çok güzel.Rabbim birde hayırlısı ile bir de oğlan nasip etsin inşallah.sana da hayırlısı ile tez vakitte versin canım
Bizim morfoloji %61 canım ama dna hasarı baktırmadık. Her hastanede bakıyorlar mı o teste ?Bi merkezde ileri hiz %0 cikti baska yerde yaptirdik %6 idi sonra bu dediklerime ve birkac seye daha basladik %16ya yukselmisti 2 aylik kullanimla o donemde esim sigara iciyordu ve nargile .3 ay once sigarayi birakti nargileyi azaltti.Ama morfoloji ve dna hasari cikti.Keske hasara da en basta baktirsaydik.Size tavsiyem hasara da baktirin zaman kaybetmeden cunku hepsi birlesince durum vahimlesiyor
Bakmıyorlar canim ama yapan yerler var sorun sadece hiz ise hemen duzelir proxeed alinBizim morfoloji %61 canım ama dna hasarı baktırmadık. Her hastanede bakıyorlar mı o teste ?
TSK ler iyi dilekler içinInşallah canım en kısa sürede mutlu haberi alırsın her ewde oluyor sıkıntı dert önemli olan pozitif olabilmekte takma kafana hiç birşeyne zamandır korunmuyorsunz canım
Hadi hayırlısı canımTSK ler iyi dilekler için
Bizde bu ay başladık çalışmalara.gecen ay bıraktık korunmayı ama geçen ay değerlendiremedi bu ay çalıştık:))
amin canım inşallah seninde kalbine göre versin rabbim inşallah sağlıklı hayırlı bi oğlun olur inşallah:)
Amin canım ınşallah cuma günün hürmetine Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin kucaklarimizi doldursun gönlümüzdekileri en hayırlı şekilde bize nasip etsin:)inşallah canım inşallah valla insan olmayanı istiyor hayırlısı ile olsun sana da nasip etsin gönlündeki ni
Benimki Ekim'e kaldı artıkbenimde bat 30 eylül canımHanzademm
benim bat 18 eylul gozukuyor22 eylül benim bat dünde denedik bir gün durup birgün deniyorz hergünmü mantıklı buhafta yumurtlama dönemim
birde kızlar yarım saat ayaklarım havada yatıyorm kalkmıyorm ama sonra geceliğimi giyip yatmak için kalkınca biraz akıyor spermler sizlerde kalkınca akıyor degilmi
giyinip yatıyorm lavaboyada gitmiyrm sabah kalkınca yıkanıp işe gidiyrm
benimde ikinvi olacak Allah izin verirsr 1 . kac yasinda? benim oglumtam 3 yasindaEwt ikinciyi düşünüyorum ama 9. Aydır sonuç negatif 1. Çok çabuk olmuş bizi hiç bekletmemisti
Aslinda cok cok erken ama bunyeden bunyeye gore de degisiyor.Kızlar bat 15 eylül dün kasık batması ve bugünde tortulu idrarım var beyaz kıvamsı akıntımda geliyo özellikle iç çamaşırımı ıslatacak derecede hamile olabilirmiyim acaba ama yumurtlama 1 eylüldü ben 2 etlül ilişki yaşadım tatilde olduğm için çok erken değil mi bu belirtiler için
Bende ekime kalacak gibi hissediyorum :)Benimki Ekim'e kaldı artık
Benim kızım 5 yaşında canım var mı hamilelik yoksa çalışma kismindamisinz :)benim bat 18 eylul gozukuyor
benimde ikinvi olacak Allah izin verirsr 1 . kac yasinda? benim oglumtam 3 yasinda
Ekim için ayrı topik açılsın :)Bende ekime kalacak gibi hissediyorum :)
Ekim için ayrı topik açılsın :)
Beyaz veya şeffaf akıntı hamilelik belirtisi diye biliyorum ben canım.Kızlar sarı akıntı hamilelik belirtisi mi bat a 3 gün var benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?