Evet canım ya. İkinci testi haftaya yaptırcaz işteCanim hizda mi sorun var tek
BENİM ABLAMDADA vardı dondurdu ablamGebeliğe engel değil dedi doktorda.. smeere göre tedavi edilecekmiş ama yakarız dedi. Arastrdmda dogum yapmamıs kişilere yakmayı pek önemiyorlar.. kafam karıstı cok..
Evet canım ya. İkinci testi haftaya yaptırcaz işte. Sayı da sıkıntı ya onu unuttum valla şaşkınlıktan.
Benim ilk olcak canım. Senin ikinci mi ?Merhaba arkadaşlar hepinizin ilk gebelik mi olcak yoksa 2. Bebisi düşünen var mı aranizda
Degerler nasil peki neler uyguladınızEvet canım ya. İkinci testi haftaya yaptırcaz işte
Ewt ikinciyi düşünüyorum ama 9. Aydır sonuç negatif 1. Çok çabuk olmuş bizi hiç bekletmemistiBenim ilk olcak canım. Senin ikinci mi ?
Merhaba arkadaşlar hepinizin ilk gebelik mi olcak yoksa 2. Bebisi düşünen var mı aranizda
ben 1.sinde 14 ay beklemiştim ikinci 5 yıl oldu bir defa dış gebelik 2 miyon operasyonu oldum bu süreçteEwt ikinciyi düşünüyorum ama 9. Aydır sonuç negatif 1. Çok çabuk olmuş bizi hiç bekletmemisti
Bende 9 aydır düşünüyorum önce spralle korunuyordum 9 ay önce çıkarttım işte ama hala bisey yokbenim ikinci gebeliğıim olacak bu ay tüp bebek tedavisine başlıyoruz bu süreçte doğal gelirmi bir umut bekliyorum eylül edetini canım
sen ne zamandır istiyorsun ikinci evladını
Gebe kalmaya engel diosunuz yani.BENİM ABLAMDADA vardı dondurdu ablam
ve gebeliğe engel ondan sonra hamile kaldı
Doktor hemen gebe kalirsin dedi ama bende daha tık yok dün yine gittim 1 sene dolsun dedi 3 ay sonra doluyor dedim 1 sene dolunca ocak gibi gel dedi olmazsa ama bi sıkıntı yok dedi az bi yara var oda engel değil dedi tek kullanimlik fitil verdi yumurtam varmış çatışmak üzere bakalim 2 3 günün içinde çatlar dediben 1.sinde 14 ay beklemiştim ikinci 5 yıl oldu bir defa dış gebelik 2 miyon operasyonu oldum bu süreçte
tabiki etkisi var canım ablam korunmadı bayagı denedi olmadı sonra doktora gitti baktılar aaayara var dediGebe kalmaya engel diosunuz yani.
Bende anlamadım ki canım ultrosanda tahlilde bisey çıkmıyor muanede de öyle ne iltihap ne kist ne tembellik ama bende anlamadım ilkim ilk denemede oldu bunda ugrascaz herhalde bayaikinci niye bu kadar uzun sürüyor yaaa(
Benim arkadaşım da 1 sene bekledi doktora gitmedi meğer yara varmış yarasini yaktılar ama onun sonra hemen bi sonra ki ay hamile kaldıGebe kalmaya engel diosunuz yani.
Bende sonuca göre dondurayım ozamantabiki etkisi var canım ablam korunmadı bayagı denedi olmadı sonra doktora gitti baktılar aaayara var dedi
dondurdu sonra hemen kısa bir süre sonra hamile kaldı
allah korusun agzından yel alsınBende anlamadım ki canım ultrosanda tahlilde bisey çıkmıyor muanede de öyle ne iltihap ne kist ne tembellik ama bende anlamadım ilkim ilk denemede oldu bunda ugrascaz herhalde baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?