• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayi Hamilelik Düşünenler :-)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
allah korusun agzından yel alsın
Allah korusun tabiki de ne bilim böyle baktıkca okudukça dinledikçe başka insanlardan yine şükür ediyorum halime ama beklemek her defasında tamam bu ay hamileyimdir deyip umut edip sonuç negatif olunca üzülüyorum yinede şükür yani halimize

nasıl korundun ve ilk çocugun kaç yasında ne kadar ara verdin
Ilkim 5 yaşında sipralle korunmustum kızım 5 aylikken sipral taktirdim geçen kasım ayında çıkartirdim o zaman tahlil muane her şey çok güzel çıktı hemen olur dedi doktor ama hala bekliyorum canım

Ilkim 5 yaşında sipralle korunmustum kızım 5 aylikken sipral taktirdim geçen kasım ayında çıkartirdim o zaman tahlil muane her şey çok güzel çıktı hemen olur dedi doktor ama hala bekliyorum canım
benim kızımda 7 yasında :))
ben hiç korunmadım eşim korundu
çalııyormusun neden bu kadar ara verdin sen

benim kızımda 7 yasında :))
ben hiç korunmadım eşim korundu
çalııyormusun neden bu kadar ara verdin sen
Yok çalışmıyorum canım ama yaşım küçüktü ewlendigimde ondan ikinciye biraz duralım dedik ama durmamak lazimmis :) sen ne zamandır düşünüyorsun canım

Yok çalışmıyorum canım ama yaşım küçüktü ewlendigimde ondan ikinciye biraz duralım dedik ama durmamak lazimmis :) sen ne zamandır düşünüyorsun canım
benim biyolojik saatim geldi gececek
ben 35 girecegm kasımda
ben kızım olduktan sonra calısmaya basladım birde maddi sıkıntılar vardı
ikinci cocuk için bakacak ortam yoktu evimde cok sıkıntılı günler gecirdim ara verdim istemeyerek mecburiyetten bu zamana geldik
şimdide biraz düzeldi aile bütcemiz karar verdik içim cızzz ediyor cok üzüldüm bu koca araya ama kimse bilmiyorki ben ne sıkıntılar cektim maddi manevi amannn derdim desildi yine
kızım kardes hadretiyle yandı bende ikinci kez anne olma hasretiyle
ne yapayım kader işte bizi buraya getirdi

Selam kızlar bende 9 eylül adet olacağım sonra bebiş istiyoruz bakalım heyecanıyım.Allah olmayan herkese nasip etsin sonrada bana inşallah

mayıs ayından beri bebek istiyoruz her ay umutlanıyorum ama olmuyor çok stres oldum bana da dua edin

benim biyolojik saatim geldi gececek
ben 35 girecegm kasımda
ben kızım olduktan sonra calısmaya basladım birde maddi sıkıntılar vardı
ikinci cocuk için bakacak ortam yoktu evimde cok sıkıntılı günler gecirdim ara verdim istemeyerek mecburiyetten bu zamana geldik
şimdide biraz düzeldi aile bütcemiz karar verdik içim cızzz ediyor cok üzüldüm bu koca araya ama kimse bilmiyorki ben ne sıkıntılar cektim maddi manevi amannn derdim desildi yine
kızım kardes hadretiyle yandı bende ikinci kez anne olma hasretiyle
ne yapayım kader işte bizi buraya getirdi
Inşallah canım en kısa sürede mutlu haberi alırsın her ewde oluyor sıkıntı dert önemli olan pozitif olabilmekte takma kafana hiç birşey;) ne zamandır korunmuyorsunz canım

Maşallah canım Rabbim insalalh verir:) senin 2. Ne zaman oldu çocuklar arasında kaç yaş var beni aydinlat tecrübeli olaraktan dinlemeye çok ihtiyacım var
ikinci spirali çıkardığım ay oldu 2.5 yaş var aralarında .3.sürpriz yaptı 1.5 yaş var aralarında canım.şimdi uzun zaman iğneyle korundum adet görmüyorum halla düzene koydum bu ay deneyeceğim.Rabbim inşallah gönlüne göre versin ilk mi olacak senin

ikinci spirali çıkardığım ay oldu 2.5 yaş var aralarında .3.sürpriz yaptı 1.5 yaş var aralarında canım.şimdi uzun zaman iğneyle korundum adet görmüyorum halla düzene koydum bu ay deneyeceğim.Rabbim inşallah gönlüne göre versin ilk mi olacak senin
Benim ıkinci olcak inşallah 5 yıl ara verdim arayı çok vermissim ben ondan oldu Rabbim seninde gönlüne göre versin masalalh ama canım ben 1. Büyütturken zorlandim sen 3 nu bi arada buyutmussun:) kaç yasindasin peki

Degerler nasil peki neler uyguladınız
Canım bizim total 48 milyon ileri hareketli A+b %16. Emodex kullanıyoruz. Keçiboynuzu kürü ve keçiboynuzu pekmezi. Kürü 1 haftadır yapamadık sadece daha önce her gün içti eşim. İlkten lökosit vardı onun için antibiyotik kullandı. Ama düzeldi mi noldu bilmiyoruz işte. Biz 6 aydır deniyoruz. Son 3 aydır da tedavili süreç.

Canim istersen her sabah 1 gece onceden zeytinyağında bekletilmis 1 incir yedir esine (2ye bölünmüş olcak. )Bir de güvenilir bir yerden ari sutu bal polen propolis kullanin biz bunlara basladik hiz duzeliyor .Morfoloji ve dna problemimiz var .Ha bir de evicap ve proxeed kullaniyor
Canım bizim total 48 milyon ileri hareketli A+b %16. Emodex kullanıyoruz. Keçiboynuzu kürü ve keçiboynuzu pekmezi. Kürü 1 haftadır yapamadık sadece daha önce her gün içti eşim. İlkten lökosit vardı onun için antibiyotik kullandı. Ama düzeldi mi noldu bilmiyoruz işte. Biz 6 aydır deniyoruz. Son 3 aydır da tedavili süreç.

Canim istersen her sabah 1 gece onceden zeytinyağında bekletilmis 1 incir yedir esine (2ye bölünmüş olcak. )Bir de güvenilir bir yerden ari sutu bal polen propolis kullanin biz bunlara basladik hiz duzeliyor .Morfoloji ve dna problemimiz var .Ha bir de evicap ve proxeed kullaniyor
Evicapa biz de başladık canım. O karşımı biz de alalım o zaman. Sizin hız kaçtı nasıl düzeldi değerler kaç ?

Evicapa biz de başladık canım. O karşımı biz de alalım o zaman. Sizin hız kaçtı nasıl düzeldi değerler kaç ?
Bi merkezde ileri hiz %0 cikti baska yerde yaptirdik %6 idi sonra bu dediklerime ve birkac seye daha basladik %16ya yukselmisti 2 aylik kullanimla o donemde esim sigara iciyordu ve nargile .3 ay once sigarayi birakti nargileyi azaltti.Ama morfoloji ve dna hasari cikti.Keske hasara da en basta baktirsaydik.Size tavsiyem hasara da baktirin zaman kaybetmeden cunku hepsi birlesince durum vahimlesiyor

Benim ıkinci olcak inşallah 5 yıl ara verdim arayı çok vermissim ben ondan oldu Rabbim seninde gönlüne göre versin masalalh ama canım ben 1. Büyütturken zorlandim sen 3 nu bi arada buyutmussun:) kaç yasindasin peki

yasım 27 canım.peş peşe olunca birbirlerine arkadaş oluyorlar ve bende pimpirikli bir anne olmadım hiç bir zaman.birde 3 de kız aşırı yaramaz olmadılar zorlandım zorlandığım zamanlar da oluyor hala ama çok çocuk annesi olmak çok güzel.Rabbim birde hayırlısı ile bir de oğlan nasip etsin inşallah.sana da hayırlısı ile tez vakitte versin canım

Back