Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayi Hamilelik Düşünenler :-)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlarr. Benim bat 17 eylul bi kac gundur sanki goguslerimde hassasiyet var.. aslinda sadece sol gogsumde ilginc bi durum oldu :) cok gazim olmaya basladi, regl olcakmisim gibi mesanemde bi baski var. Bi umutlandim. Var mi boyle belirtisi olan

Nasılsınız kızlar yaklaşık 1.5 haftadır yoktum regl olunca giresim gelmedi. Sayfaları takip edemedim umarım güzel haberler olur ve gelmeye devam eder

Kizlarr. Benim bat 17 eylul bi kac gundur sanki goguslerimde hassasiyet var.. aslinda sadece sol gogsumde ilginc bi durum oldu :) cok gazim olmaya basladi, regl olcakmisim gibi mesanemde bi baski var. Bi umutlandim. Var mi boyle belirtisi olan
Merhaba canım insallah vardir. Bende gecen ay ilk defa yumurtalama belirtilerini ve agrisini ciddi ciddi yaşamıştım. Benimki psikolojik gibi birsey oldu snirim umarim sende olmaz iyi haberleri aliveririz

Merhaba canım insallah vardir. Bende gecen ay ilk defa yumurtalama belirtilerini ve agrisini ciddi ciddi yaşamıştım. Benimki psikolojik gibi birsey oldu snirim umarim sende olmaz iyi haberleri aliveririz
Bilemiyorum aslinda demin dusundum hergun yarim kilo sut iciyorum gaz bence ondandir yeni jeton dustu. :)

benim 1 haftadir midem cok hassas normalde herseyi yerin cok karistirsam bile soru olmazdi biseyler yeyince hemen agriyor sisiyor bende acaba gebelik belirtisi mi diye umutlaniyorum ama hayirlisi bakalim birde yumurtlamadan beri karin ve kasik agrisi var ama o brbek dusunmeye basladigim aydan beri var

Bende de kasik agrisi vardi, haz problemi var diyodum fakat gunde yarim kilo sut iciyoyorum.. tabi gaz olur.. :) biraz da biz herseyden bisey cikartiyoruz :) ama mide hasaasligi farkli insallh hamilesindir canim

Bende de kasik agrisi vardi, haz problemi var diyodum fakat gunde yarim kilo sut iciyoyorum.. tabi gaz olur.. :) biraz da biz herseyden bisey cikartiyoruz :) ama mide hasaasligi farkli insallh hamilesindir canim
insallah hepimiz guzel haberler aliriz zaman gectikce vucudu dinliyoruz galiba au suram agridi hamilelik belirtisimi diye diye inceliyoruz hayirlisi bakalim

Kizlar benimde yumurtlama haftam bitti degerlendirdik beklemedeyim artik hayirlisi ama pek umudum yok. Iki aydir cok agir olmamakla birlikte sol kasigimda bi agri vardi. Carsamba gunu ultrasound randovum var. Doktor amaliyat gerekebilir kist veya miyom olabilr falan dedi insallah onemli birsey yoktur

Inşallah canım bi operasyOna gerek kalmadan sevinçli haberi alırsın belkide ultrasonda kese görülür:)

Bende varım arkadaşlar bat 18 eylül

benfe 18 eylul zaman azaldikca heyecan artiyor sende durunlar nasol ilk bebek mi olacak ?
Yok cnm bir kızım var ikincide kürtaj oldum 5 haftalık buda üçüncü olacak hayırlısıyla bu ay korunmayi bıraktık bende çok heyecanlıyım bakalım ne olacak sende durumlar nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…