- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
Aminnn canım benim tez zamanda hayırlı haberler alsın isteyen herkes inşallah hep dua edicemCanımm cok mutlu oldum darısı basımıza insallaaahh![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn canım benim tez zamanda hayırlı haberler alsın isteyen herkes inşallah hep dua edicemCanımm cok mutlu oldum darısı basımıza insallaaahh![]()
Çook sevindim canım benimKızlar çift cizgiyi gordum kopkoyu anında çıktı bayilcam galiba titriyorum foto ekleyemiyorum sizce doğru mu bu ya
Baya bi buyumus masallh :) kese rahat rahat gorunur icini rahat tut sen :)Hcg 3953 çıktı kızlar cuma kontrol var inşallah kese görünür de bi oh daha çekeriz.isteyen herkese tez zamanda evlat nasip etsin Allah çok dua ediyorum çok![]()
bat ne zama n senin canim yumutlama donemimiz ayniymiskızlar benim bat geldi çattı adet oldum hemde 3 gün erken oldum temizlik yaptım habire belimi agrıttım adetim gelene kadar diye ugrastım durdum ve oldum
hayırlısı bakalım eylülü bekleyecegm
denemelere başladık
dün yumurtlama günümdü sanki kasıklaarım cok agrıdı denedik bugun dinlenecegz yarın dün asırı deneyecegz bu hafta
hayırlısıyla tez vakitte yüce rabbim bebeklerimize kavustursun allahım sana şükürler olsun bugunumuze amin
ben 3 aydir kulllaniyorum bazen unutuyorum ama bikac ay daha olmazsa bebis hala kullanmak gerekmi bilmiyorumKızlar ya bu süreçte siz de folik asit kullanıyor musunuz?
Ben hiç kullanmadım. Bu ay da bebiş olmazsa alıcam artık. Sen ne kullanıosun canım ?ben 3 aydir kulllaniyorum bazen unutuyorum ama bikac ay daha olmazsa bebis hala kullanmak gerekmi bilmiyorum
22 eylül benim bat dünde denedik bir gün durup birgün deniyorz hergünmü mantıklı buhafta yumurtlama dönemimbat ne zama n senin canim yumutlama donemimiz ayniymis
En iyi spermler zaten 5 -10 dk icinde tuplere ulasirmis. 15 dk bisey giyme :)22 eylül benim bat dünde denedik bir gün durup birgün deniyorz hergünmü mantıklı buhafta yumurtlama dönemim
birde kızlar yarım saat ayaklarım havada yatıyorm kalkmıyorm ama sonra geceliğimi giyip yatmak için kalkınca biraz akıyor spermler sizlerde kalkınca akıyor degilmi
giyinip yatıyorm lavaboyada gitmiyrm sabah kalkınca yıkanıp işe gidiyrm
Aslinda biz boyle yapiyoruz ama doktor zaten ulasan bi sekilde ulasiyor. yatman vs cok bisey degistirmiyor. demisti ama biz yine de isi sansa birakmamak icin hep ayni davraniyoruz.. :)22 eylül benim bat dünde denedik bir gün durup birgün deniyorz hergünmü mantıklı buhafta yumurtlama dönemim
birde kızlar yarım saat ayaklarım havada yatıyorm kalkmıyorm ama sonra geceliğimi giyip yatmak için kalkınca biraz akıyor spermler sizlerde kalkınca akıyor degilmi
giyinip yatıyorm lavaboyada gitmiyrm sabah kalkınca yıkanıp işe gidiyrm
yani aynen genel gecer bişey oldu bu yatmaAslinda biz boyle yapiyoruz ama doktor zaten ulasan bi sekilde ulasiyor. yatman vs cok bisey degistirmiyor. demisti ama biz yine de isi sansa birakmamak icin hep ayni davraniyoruz.. :)
İnşallah smear temiz çıkar canım.benim de rahim ağzı yaram vardı ancak kanama olmadı hiç.donduralim dedi doktor ben istemedim.bu ay da hamile olduğumu öğrendim,darısı başına inşallahMerhabalar. Gecen aydan beri bebk düşünüyoruz.. Adet döbemi dısında kanamalar yasadım bu haftakarda. Bugün doktora gittim. Rahim agzı yarası varmıs. Smeer aldı haftay somucu cıkcak. Aynı sorunu yaşayan kimseler varmı![]()
Gebeliğe engel değil dedi doktorda.. smeere göre tedavi edilecekmiş ama yakarız dedi. Arastrdmda dogum yapmamıs kişilere yakmayı pek önemiyorlar.. kafam karıstı cok..İnşallah smear temiz çıkar canım.benim de rahim ağzı yaram vardı ancak kanama olmadı hiç.donduralim dedi doktor ben istemedim.bu ay da hamile olduğumu öğrendim,darısı başına inşallah
Evet yakmayı onermiyorlar yaptirirsan dondurma işlemi yaptır canımGebeliğe engel değil dedi doktorda.. smeere göre tedavi edilecekmiş ama yakarız dedi. Arastrdmda dogum yapmamıs kişilere yakmayı pek önemiyorlar.. kafam karıstı cok..
Canim hizda mi sorun var tekKızlar bugün sabah test yaptım negatif çıktı malesef. %96 yani. Moralim çok bozuk. Midem ağrıyor üzüntüden. Biz daha ailelere de söylemedik belki 3 ayda düzelir diye. Haftaya eşim tekrar test yaptıracak sperm hızı artmış mı kalmış mı görücez.(