• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayi Hamilelik Düşünenler :-)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hcg 3953 çıktı kızlar cuma kontrol var inşallah kese görünür de bi oh daha çekeriz.isteyen herkese tez zamanda evlat nasip etsin Allah çok dua ediyorum çok:dua:

Merhaba arkadaşlar. Bende bu ay gebelik düşünüyorum. Adetim 14 eylül ama bekleyecek sabrım yok. Certain ultra erken gebelik testi aldım. İlişkiden 5 gün sonra sonuç verir diyor. Benim korunmadan yaşadığım ilk ilişkinin üstünden 12 gün geçti. Sabah ilk idrarla yapıcam. İçinizde bu testi kullanan varmı gerçekten iyimi lütfen yardımcı olun bana

Kızlar bu övülasyon testim, adetime 5 gün kaldı. Ve ben 30 agustosta yumurtladım, neden böyle bi daha mı yumurtluyorum?

Eklentiler

• IMG_0301.JPG
    IMG_0301.JPG
    20,2 KB · Görüntüleme: 28
kızlar benim bat geldi çattı adet oldum hemde 3 gün erken oldum temizlik yaptım habire belimi agrıttım adetim gelene kadar diye ugrastım durdum ve oldum
hayırlısı bakalım eylülü bekleyecegm
denemelere başladık
dün yumurtlama günümdü sanki kasıklaarım cok agrıdı denedik bugun dinlenecegz yarın dün asırı deneyecegz bu hafta
hayırlısıyla tez vakitte yüce rabbim bebeklerimize kavustursun allahım sana şükürler olsun bugunumuze amin
bat ne zama n senin canim yumutlama donemimiz ayniymis

bat ne zama n senin canim yumutlama donemimiz ayniymis
22 eylül benim bat dünde denedik bir gün durup birgün deniyorz hergünmü mantıklı buhafta yumurtlama dönemim
birde kızlar yarım saat ayaklarım havada yatıyorm kalkmıyorm ama sonra geceliğimi giyip yatmak için kalkınca biraz akıyor spermler sizlerde kalkınca akıyor degilmi
giyinip yatıyorm lavaboyada gitmiyrm sabah kalkınca yıkanıp işe gidiyrm

22 eylül benim bat dünde denedik bir gün durup birgün deniyorz hergünmü mantıklı buhafta yumurtlama dönemim
birde kızlar yarım saat ayaklarım havada yatıyorm kalkmıyorm ama sonra geceliğimi giyip yatmak için kalkınca biraz akıyor spermler sizlerde kalkınca akıyor degilmi
En iyi spermler zaten 5 -10 dk icinde tuplere ulasirmis. 15 dk bisey giyme :)

Aslinda biz boyle yapiyoruz ama doktor zaten ulasan bi sekilde ulasiyor. yatman vs cok bisey degistirmiyor. demisti ama biz yine de isi sansa birakmamak icin hep ayni davraniyoruz.. :)

Kızlar bugün sabah test yaptım negatif çıktı malesef. %96 yani. Moralim çok bozuk. Midem ağrıyor üzüntüden. Biz daha ailelere de söylemedik belki 3 ayda düzelir diye. Haftaya eşim tekrar test yaptıracak sperm hızı artmış mı kalmış mı görücez. :((

Merhabalar. Gecen aydan beri bebk düşünüyoruz.. Adet döbemi dısında kanamalar yasadım bu haftakarda. Bugün doktora gittim. Rahim agzı yarası varmıs. Smeer aldı haftay somucu cıkcak. Aynı sorunu yaşayan kimseler varmı:(

Merhabalar. Gecen aydan beri bebk düşünüyoruz.. Adet döbemi dısında kanamalar yasadım bu haftakarda. Bugün doktora gittim. Rahim agzı yarası varmıs. Smeer aldı haftay somucu cıkcak. Aynı sorunu yaşayan kimseler varmı:KK43:
İnşallah smear temiz çıkar canım.benim de rahim ağzı yaram vardı ancak kanama olmadı hiç.donduralim dedi doktor ben istemedim.bu ay da hamile olduğumu öğrendim,darısı başına inşallah

İnşallah smear temiz çıkar canım.benim de rahim ağzı yaram vardı ancak kanama olmadı hiç.donduralim dedi doktor ben istemedim.bu ay da hamile olduğumu öğrendim,darısı başına inşallah
Gebeliğe engel değil dedi doktorda.. smeere göre tedavi edilecekmiş ama yakarız dedi. Arastrdmda dogum yapmamıs kişilere yakmayı pek önemiyorlar.. kafam karıstı cok..

Kızlar bugün sabah test yaptım negatif çıktı malesef. %96 yani. Moralim çok bozuk. Midem ağrıyor üzüntüden. Biz daha ailelere de söylemedik belki 3 ayda düzelir diye. Haftaya eşim tekrar test yaptıracak sperm hızı artmış mı kalmış mı görücez. :KK43:(
Canim hizda mi sorun var tek

Back