• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayi Hamilelik Düşünenler :-)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ben bu ay klomen ve catlatma ignesi kullandim iki yumurtam gelismisti ilk aydan hamile kalabilirmiyim acaba

@Hadi Yaa --> 29 ağustos
B buyan87 --> 30 ağustos
N nurimomo --> 31 agustos
@Cnsssss35 -->1 eylül

evaline evaline --> 1 eylül
Hanzademm Hanzademm --> 3 eylül
I ilkbahar_ --> 3 eylül
turko2727 turko2727 --> 3 eylül

Günaydin:KK15:kizlar durumlar nedir merakla bekliyoruzzz :KK200:
ya ben hala olmadım adet olcakmışım gibi de değil hiç biyerim ağrımıyor. Dün test yaptım varla yok arası bi çizgi çıktı. Bugün tekrar yaptım çizgi yok. Daha erken mi acaba salı gününe kadar olmassam doktora gidicem.

ya ben hala olmadım adet olcakmışım gibi de değil hiç biyerim ağrımıyor. Dün test yaptım varla yok arası bi çizgi çıktı. Bugün tekrar yaptım çizgi yok. Daha erken mi acaba salı gününe kadar olmassam doktora gidicem.

2 gün geçmis canimm bence hamilesin insallahh:KK15: sali gunu regl olmazsan direk kan ver bence canim bu idrar testleri yaniltici olabiliyor

Canim bendede yok test yaptm negatif hap kullandigim icin gecikmis anlasilan artik eylule umutlar

Bende katılayim araniza yarın bat benimde bugün sancim oldu ama geçti ayy inşallah hepimizin hayırlısıyla olur

Back