- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin :)bende varim 2018 mayis ikinci kez anne olucam insallah Rabbim.izin verirse
amin canim Rabbim dileyen herkese versin insallahAllah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin :)
Hayirlisi olsunnbende varim 2018 mayis ikinci kez anne olucam insallah Rabbim.izin verirse
O ilaç ne için canım hiç bilmiyorum ben. Hayırlısı olsun bakalım.Canim adet olmadm ama test negatif sanirm hap geciktirdi duphaston kullanmistm
Canim duphaston hem adet duzenleyici hemde yumurta catlamasina yardimci bi ilac cnmO ilaç ne için canım hiç bilmiyorum ben. Hayırlısı olsun bakalım.
ya ben hala olmadım adet olcakmışım gibi de değil hiç biyerim ağrımıyor. Dün test yaptım varla yok arası bi çizgi çıktı. Bugün tekrar yaptım çizgi yok. Daha erken mi acaba salı gününe kadar olmassam doktora gidicem.
ya ben hala olmadım adet olcakmışım gibi de değil hiç biyerim ağrımıyor. Dün test yaptım varla yok arası bi çizgi çıktı. Bugün tekrar yaptım çizgi yok. Daha erken mi acaba salı gününe kadar olmassam doktora gidicem.
Canim bendede yok test yaptm negatif hap kullandigim icin gecikmis anlasilan artik eylule umutlarya ben hala olmadım adet olcakmışım gibi de değil hiç biyerim ağrımıyor. Dün test yaptım varla yok arası bi çizgi çıktı. Bugün tekrar yaptım çizgi yok. Daha erken mi acaba salı gününe kadar olmassam doktora gidicem.
Canım sen de varsın listede. Sende haberler nasıl ?
inşallah gelişme olursa yazarım artık. Ama adet olmamak ümitlendiriyor. :)2 gün geçmis canimm bence hamilesin insallahhsali gunu regl olmazsan direk kan ver bence canim bu idrar testleri yaniltici olabiliyor
Canimm ben regl olmadim hala heyecanliyim ama cokta kendimi kaptirmak istiyorum hayal kirikligi oluyor sonraCanım sen de varsın listede. Sende haberler nasıl ?![]()
Bu sabah feci bir agriyla kirmizi karti yedimCanım sen de varsın listede. Sende haberler nasıl ?![]()
Kullanmıyorum ben yaKızlar ya bu süreçte siz de folik asit kullanıyor musunuz?