• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayi Hamilelik Düşünenler :-)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sen de varsın listede. Sende haberler nasıl ? :anneadayı:
listede bende varim durumu soyleyeyim kIzlar evet 1 gunum geçiyor bir haftadi arada sag kasigima agri giriyor adet sancisi geliyor adet olacam Zannediyorum geri geciyor 2 eylulde test yaptim negatif çıktı ben zaten gec yumurtladim tabi yumurtladiysam :) 14. gunu doktor bakti 12mm yumurtan dedi birdaha gitmedim pkodan geciyor ozaman geriye baska secenek kalmiyor ben daha kirmizi kart yemedim ama tahlilde bos cokti beklemedeyim kizlarrr :(

Canım sen de varsın listede. Sende haberler nasıl ? :anneadayı:
kızlar benim bat geldi çattı adet oldum hemde 3 gün erken oldum temizlik yaptım habire belimi agrıttım adetim gelene kadar diye ugrastım durdum ve oldum
hayırlısı bakalım eylülü bekleyecegm
denemelere başladık
dün yumurtlama günümdü sanki kasıklaarım cok agrıdı denedik bugun dinlenecegz yarın dün asırı deneyecegz bu hafta
hayırlısıyla tez vakitte yüce rabbim bebeklerimize kavustursun allahım sana şükürler olsun bugunumuze amin

temizliği hallettim artık hiçbirseye ellemeyecegm evim köse bucak temizlendi
bayram sonrası düşünüyordum bakalım kısmet allahım en kısa sürede bebegimiz olur insanlh bu ay tutar
isteyen herkese nasip etsin allahım

Araniza yeni katildim. bu ay hamile kalmak icin ugrasanlardanim :KK3: 21 temmuzda 8 haftalik dusuk yapmistim. 1 ay arayla doktor tekrar deneyebilirsiniz dedi.. ve yine denemelere basladik. bat 17 Eylul. ovulasyon testi kullandim bu ay bakalim tutacak mi :) folik asite gelice ben 3 aydir kullaniyorum. saclarimda ve tirnaklarimda degisiklikler gozlemliyorum. kesinlikle kullanilmali. Defnelfin Defnelfin

Araniza yeni katildim. bu ay hamile kalmak icin ugrasanlardanim :KK3: 21 temmuzda 8 haftalik dusuk yapmistim. 1 ay arayla doktor tekrar deneyebilirsiniz dedi.. ve yine denemelere basladik. bat 17 Eylul. ovulasyon testi kullandim bu ay bakalim tutacak mi :) folik asite gelice ben 3 aydir kullaniyorum. saclarimda ve tirnaklarimda degisiklikler gozlemliyorum. kesinlikle kullanilmali. Defnelfin Defnelfin
Ben de başlayayım o zaman. Teşekkür ederim canım. Neden düşük oldu peki sorun neydi tatlım? Geçmiş olsun bu arada.

Defnelfin Defnelfin uc ayri doktora gittim hepsi de ayni seyi soyledi 5 gebelikten biri boyle olur bir de ilk gebeligin dusukle sonuclanma olasiligi gunuzde yuzde 20' miş. sagliksiz yumurta ya da sperm ile dollenme olmus ve saglikli bir gebelik olmamis dediler..

Kizlar bu ay bir degisiklik yapip preseed jel deneyeceğim insallah vesile olur hiz problemimiz var onda cok ise yariyormus

Defnelfin Defnelfin uc ayri doktora gittim hepsi de ayni seyi soyledi 5 gebelikten biri boyle olur bir de ilk gebeligin dusukle sonuclanma olasiligi gunuzde yuzde 20' miş. sagliksiz yumurta ya da sperm ile dollenme olmus ve saglikli bir gebelik olmamis dediler..
Anladım canım. Hayırlısı olsun. Sağlıklı bir şekilde tekrar hamile kalırsın inşallah.

Nasıl kullanılıyormuş canım o ? Ne kadar sıklıkla ? Bizde de hız problemi var.
Canim burdan bi arkadas onla hamile kalmis kendi paketini yolladi tam kullanımını bilmiyorum enjektorle yapiliyor kayganlastirici gibi

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bende 10 yıldır korunuyordum 10 yaşında kızım var ve ağustos ayında korunmayı bıraktım ikinci bebeği düşünüyoruz. Çok heyecanlıyım sanki ilk kez anne olacakmışım gibi. Yaklaşık 2 hafta önce yumurtlama günümdü. Ve bi kaç gündür baş dönmem ve kasık ağrım var. Adet günüm 14 eylül erken olduğu için test yapmadım ama yerimde duramıyorum. İlk defa anne olacaklara Allah sabır versin nasıl sabrediyorsunuz anlamıyorum. Allah herkese hayırlı evlat versin

Kızlar çift cizgiyi gordum kopkoyu anında çıktı bayilcam galiba titriyorum foto ekleyemiyorum sizce doğru mu bu ya

Dogrudur tabiki :) hayirli olsun saglikla insallh :) yarin hemen kan testi de yaptir.. degere bak bakalim. clear blue testi yapmistim. onda haftasi bile yaziyordu. :) nasil heyecanlisindir simdi :)

Dogrudur tabiki :) hayirli olsun saglikla insallh :) yarin hemen kan testi de yaptir.. degere bak bakalim. clear blue testi yapmistim. onda haftasi bile yaziyordu. :) nasil heyecanlisindir simdi :)
Canım inanki henüz idrak edebilmiş değilim hemen 2.testi yaptım o da direkt çıktı kıpkırmızı.yarin inşallah kan verip kesinlestiricem:KK45: Allah tüm isteyenlere nasip etsin bir an önce hayırlı sağlıklı bi şekilde :dua:

Canım inanki henüz idrak edebilmiş değilim hemen 2.testi yaptım o da direkt çıktı kıpkırmızı.yarin inşallah kan verip kesinlestiricem:KK45: Allah tüm isteyenlere nasip etsin bir an önce hayırlı sağlıklı bi şekilde :dua:
Canımm cok mutlu oldum darısı basımıza insallaaahh ❤️

Back