• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayi Hamilelik Düşünenler :-)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım lütfen moralini yüksek tut dünyanın sonuymus gibi düşünme inan bana sende kavusacaksin en kısa zamanda sadece moralini yüksek tut öyle şeyler duyuyorum ki Allah'ın mucizesi bitmez diyorum seninde olacak Rabb'im ol deyince olacak Rabb'im en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Insallah canim Allah evlat hasretiyle acisiyla sinamasin inaallah hepimizin yuzu gulsun Rabbim ol desin

Kızlar ben adet oldum :duduk: günüme daha 5 gün vardı iğne hiç bı ise yaramadı canm.cok sıkkin bu ay çok umutluydum :KK43::KK43:

Ben de bugün adet oldm bat bugündü bu ay çok umutluydumm her şeyi yapmştm 4 gün önce kan vermeye grtm süt hormonun biraz yüksek çkrı galiba a o engelmiş daha önce de tiroidlerim yavaş çalıyordu ilaç tedavisi göryorm 4 aydr ama bu sefer de süt hormonu çıktı.Demem o ki siz hormon tahlili yaptrn kızlar nolur nolmaz işi şansa bırakmayın:KK14:

Kızlar ben adet oldum :duduk: günüme daha 5 gün vardı iğne hiç bı ise yaramadı canm.cok sıkkin bu ay çok umutluydum :KK43::KK43:

Hormonlarm iyi eşime bakmadilar bı kere oldu dye
O zaman bir ay da böyle dene canm ne kaybedersin ovulasuon muş batmış boşvrt moralini yüksek tut Allaha sarıl olacaktır inşaallah olmyorsa ya olmaması gerektiği ya dA daha iyisi olacağı içindir.Bwb de kaç ayfr istyrm ama kendmı yıpratnca daha kötü oluyor bliyorm

O zaman bir ay da böyle dene canm ne kaybedersin ovulasuon muş batmış boşvrt moralini yüksek tut Allaha sarıl olacaktır inşaallah olmyorsa ya olmaması gerektiği ya dA daha iyisi olacağı içindir.Bwb de kaç ayfr istyrm ama kendmı yıpratnca daha kötü oluyor bliyorm
Ewett kesinlikle öyle doktorumu aradım ya çarşamba günü gel dedi yada bu ay gecsn öbür ay gel dedi bilmiyorum napicam

Hormonlarm iyi eşime bakmadilar bı kere oldu dye
Değişkenlik göstetmiyor mu spermler? Keşke emin olmak için siz baktırsaydınız. Bir de dna hasar testi varmış burdan öğrendim ben. O da baya engelmiş hamileliğe canım. Çok da zaman geçmiş sizin çok zaman kaybetmeyin her testi yaptırın bence görün ne var ne yok. Moralini yüksek tut. Takma gerçekten de. Zor evet ama boşverdiklerinde olmuş hep kızların hamileliği. İnşallah en yakın zamanda mutlu haberi alırsınız canım.

Değişkenlik göstetmiyor mu spermler? Keşke emin olmak için siz baktırsaydınız. Bir de dna hasar testi varmış burdan öğrendim ben. O da baya engelmiş hamileliğe canım. Çok da zaman geçmiş sizin çok zaman kaybetmeyin her testi yaptırın bence görün ne var ne yok. Moralini yüksek tut. Takma gerçekten de. Zor evet ama boşverdiklerinde olmuş hep kızların hamileliği. İnşallah en yakın zamanda mutlu haberi alırsınız canım.
Valla hiç bilmiyorum ki canm doktor hiç bişey istemeyince bende hiç sormadım belki bu gittiğimizde yapar birşeyler .s çok zor ya yıkıldım resmen bugün görünce :KK43: bende öyle diyorum gidicem çarşamba

Kizlar biraz alakasiz olacak ama bahsetmistim yeni evliyim 3 aylik. gecen ay korunmayi tamamen biraktik denedik olmadi ilk ay. Cevremde alakali alakasiz cogu kisi yasin genc, evliliğinin tadını çıkart gibi şeyler söylüyorlar. Hatta bekar bir arkadasim kesinlikle 2 3 sene hamilr kalma diye tembihledi güzel:eek: Ister istemez etkilenen bir yapım var ancak genc anne olmayi her zaman istemisimdir. Sizin bu olaya bakis acınız nedir merak ettim..

Back