• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayi Hamilelik Düşünenler :-)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar biraz alakasiz olacak ama bahsetmistim yeni evliyim 3 aylik. gecen ay korunmayi tamamen biraktik denedik olmadi ilk ay. Cevremde alakali alakasiz cogu kisi yasin genc, evliliğinin tadını çıkart gibi şeyler söylüyorlar. Hatta bekar bir arkadasim kesinlikle 2 3 sene hamilr kalma diye tembihledi güzel:eek: Ister istemez etkilenen bir yapım var ancak genc anne olmayi her zaman istemisimdir. Sizin bu olaya bakis acınız nedir merak ettim..
Bende yeni evli sayilirim canim ilk ay dedik bekleyelim biraz ikinci ay ben istedigini fark ettim sandim ki hemen yapinca hamile kalicam 3ay oldu hala bekliyoruz o yuzden bence beklemek niyetinde degilim er ya da gec istiyorsan olsun bir an once ki bebegin seninle buyusun genc anne olmak saglik sabir ve cocugun icin daha guzel olur benim fikrim tabi :anne:

Kizlar biraz alakasiz olacak ama bahsetmistim yeni evliyim 3 aylik. gecen ay korunmayi tamamen biraktik denedik olmadi ilk ay. Cevremde alakali alakasiz cogu kisi yasin genc, evliliğinin tadını çıkart gibi şeyler söylüyorlar. Hatta bekar bir arkadasim kesinlikle 2 3 sene hamilr kalma diye tembihledi güzel:eek: Ister istemez etkilenen bir yapım var ancak genc anne olmayi her zaman istemisimdir. Sizin bu olaya bakis acınız nedir merak ettim..
Canim herkesin degisiyo bence benim komsum 2 sene hic korunmamis evlendiginden itibaren 2 sene sonunda oldu hicbi problem yokken kuzenimse istedigi ilk ayda oldu ben 2 yillik evliym istiyorum sindi ama daha olmadi insan filimlerdeki gibi hemen olcak saniyo isin asli ole olmadigini korunmayi birakinca anladm ama yinede 1 seneye yakin gezip tozardm cunku hamile kalunca cocuk olunca cokzor tabi yasda onemli ama bence

Benim de en büyük hayalim genç anne olmak anneme çok özenirdim bbizimle gezer tozar eğlenirdi arkadaşım gibiydi ben de öyle olmak istiyorum. Mesela eşimin annesinin yaşı büyük ve yaşlılığın verdiği farklı şeyler oluyo hastalık yorgunluk felan. Benim annem benim çocuk bile olurdu ama onun annesi tahammül edemezmiş yaramazlığa oyuna felann

Merahaba kızlar

Agustosta hamile kalmak isteyip kalamayanlar olarak inşallah eylül ayi ugurlu gelir hepimizin yuzu guler minik meleklerimize kavusuruzz Allahin izniyle :KK15: :KK15:

@saribaykus -->15 agustos :duduk:
@BlackMirrorr --> 26 agustos:duduk:

@lulu_bitte --> 26 agustos:anneadayı:
supurgelicadi supurgelicadi --> 27 agustos:duduk:
@Afilim92 -->28 agustos :duduk:
@Hadi Yaa --> 29 ağustos
B buyan87 --> 30 ağustos
N nurimomo --> 31 agustos
@Cnsssss35 -->1 eylül
@Eliifdmr --> 1 eylül:duduk:
evaline evaline --> 1 eylül
Hanzademm Hanzademm --> 3 eylül
@ilkbahar_ --> 3 eylül
@turko2727 --> 3 eylül
@Mina_1414 --> 5 eylül
@nilts --> 6 Eylül
@pelinimben --> 6 eylul
@Hayallidya7 -->6-7 eylül
@khaleesi41 --> 8 eylül
@Hasumran --> 10 eylül
Defnelfin Defnelfin --> 11 eylül
@nazeninnazmiyesu --> 12 eylul
@Mavipatiska --> 13 eylül
@anneveoglusu --> 17 eylül
@lhuzurum --> 18 eylül
@Esmaa_91 --> 18 eylül
@annecikk-16 -->20 eylül
@karyaa48 --> 21 eylül
@BlackMirrorr --> 23 eylül
@Umudunkirintilari2016 --> 23 eylül

@Hadi Yaa --> 29 ağustos
B buyan87 --> 30 ağustos
N nurimomo --> 31 agustos
@Cnsssss35 -->1 eylül
evaline evaline --> 1 eylül kızlaaar haberler sizde ?

Canim ben henuz adet olmadm dun olmam lazimdi ama yinede pek umutlu degilim hicbir belirtim yok sadece karnim agriyo bakalim bugun olmazsam bi test yapicam
Canım öyle düşünme hiç belirti olmadan da olabiliyor. İnşallah hamilesindir. Müjdeleri bekliyoruz.

Merhaba Kizlar araniza yeni katilmis bulunmaktayimm ben Az once iki kez Ovulasyon testi yaptim Ve Kafam oldukca karisti cunki bir testte T bolgesi daha koyu digerinde C bolgesi. Yumurtlama zamanim suanmi? Resim gonderdim

olmuyor resim yukleyemiyorum. Miratechin testini kullandim. T Ve C de birer kez cizgi cikti hicbisey anlamadim

Kızlar 3 tane test yaptım hepsi silik çizgi çıktı adetime 5 gün kala hcg baktırdım 0.1di şimdi 2günüm var reglime sizce hamileolabilirmiyim? Lütfen deneyimlerinizi paylaşın

Anladim tatlimda ben testi 3 kez yaptim. Birisinde Sadece t digerinde Sadece C en Son da tamamen bos cikti
Canim zaten gunde 1 kere yapiliyo tahmini yumurtlama tarihine gore 3 saat sivi almayarak yapicaksin ben 5 gibi yaptm genelde 5 tane test aldm 3 gunde pozitifi yakaladm

Back