Doğuma Hazırlık eylül anneleri bebişlerin isimlerini ne koyucaz? Hadi paylaşalım...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bnm kızım var 4 yaşında ismi kuranda geçmiyo arapçada değil ama anlamının güzel olduğunu düşündük o yüzden bensu olmasında karar kıldık bensu su gibi aziz kişiliği olan demekmiş .inşallah doğruudr tabi bukadar çelişki li isimleri gördükten sonra .sanırım ikincide yolda henüz çok küçük buda kız olursa kızım cansu olsun diyo bizde bennu diyoruz herhalde miniğimin dediği olur...

Bizde eşimle hiç bi isim beğenemedik bi poyrazda karar kıldık oda benim fazla içime sinmemişti sonra 5 tane isim sectik aralarında poyrazda vardı eşim çok istiyodu. Dün akşam 5 ismi kağıtlara yazdık ve kura çektik ve şok yine poyraz çıktı ben şaşırdım eşim diyo bak bunda bi hikmet var poyraz çıktı bende güldüm iyi tamam poyraz olsun dedik ve öyle olucak :))

canlarım allahım nasıp etsın gostersın o gunu. ben erkek olarak dogsaymısım adım doruk olacakmıs. bu yuzden ve coook sevdıgımız ıcın canımız oglumuzun adı DORUK olacak .....

bizim de oğlumuz olacak inşallah ve büyük ihtimalle ATEŞ olacak ismi

slm ben de kasım annesi olcem inşallah
yanlız bir yatte geçiyordu sanırım
çoçuklarınıza teş anlamı taşıyan isimler koymayın diye cnm
o yüzden alev şule ateş vs gibi isimler konmazmış
sadece bilgin olsun diye yazdım tercih sizin

Batın "esma ül hüsna" yani Allahın 99 güzel isminden biri

o zaman batın ismi tek başına kullanılmaz sanırsam
batın ismi düşünenler yanına bişey eklemeleri gerek kolay gelsin

kızımın ismini HANNE koymuştuk, yanına bir isim daha ekledik kısmetse
Hanne Reyyan olcak inşallah

bizim bir oglumuz olacakmis ben kerem istiyorum, baba mikail diyor. anlasamazsak nufusa ikisinide yazdiririz herhalde....

X