Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde tam karar veremedik irem , neva ve ezel arasında kaldık , irem neva sanki daha hoş gibi geliyor.
benimde oğlum olcaka adını Ecmel koyacaz..inş ilerde kızım olursa adı kesinlikle Livza yada Buğlem olcak.
Merhabalar... Ben de eylül annesi olucam inşaallah. Kızım olacak Allah nasibederse. İsim konusunda çok kararsızım. şimdilik Ecrin Sena üzerinde yoğunlaştık. Diğer alternatiflerim; Mina, İclal...vs daha çok isim var kafamda ama hiçbirine de işte bu diyemiyorum... Sizce nasıl düşündüğüm isimler güzel mi kızlar? Benim gibi kararsız annelere bir fikir verecek olan yok mu?
Merhabalar... Ben de eylül annesi olucam inşaallah. Kızım olacak Allah nasibederse. ısim konusunda çok kararsızım. şimdilik Ecrin Sena üzerinde yoğunlaştık. Diğer alternatiflerim; Mina, ıclal...vs daha çok isim var kafamda ama hiçbirine de işte bu diyemiyorum... Sizce nasıl düşündüğüm isimler güzel mi kızlar? Benim gibi kararsız annelere bir fikir verecek olan yok mu?
benimde oğlum olcaka adını Ecmel koyacaz..inş ilerde kızım olursa adı kesinlikle Livza yada Buğlem olcak.