Doğuma Hazırlık eylül anneleri bebişlerin isimlerini ne koyucaz? Hadi paylaşalım...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benimde kızım olacak 27 haftalık adını buğlem düşünüyoruz anlamı cenneti müjdeleyen melek miş nasıl beğendinizmi

benimde kızım olacak 27 haftalık adını buğlem düşünüyoruz anlamı cenneti müjdeleyen melek miş nasıl beğendinizmi

canım bu yeni moda isimler biraz insanları hataya düşürüyor iyi araştırmanı tavsiye ediyorum ben ecrin ismi için iyi araştırdıkdan sonra ne kadar yanlış bildiğimizi gördüm
site ismi veremiyoruz ama bak bi sitede kuranda geçen için arama yapıosun sonuç bu çıkıo :KK43:

) Tüm Surelerde1 - Fatiha2 - Bakara3 - Al-i İmran4 - Nisa5 - Maide6 - Enam7 - Araf8 - Enfal9 - Tevbe10 - Yunus11 - Hud12 - Yusuf13 - Rad14 - İbrahim15 - Hicr16 - Nahl17 - İsra18 - Kehf19 - Meryem20 - Ta Ha21 - Enbiya22 - Hac23 - Müminun24 - Nur25 - Furkan26 - Şuara27 - Neml28 - Kasas29 - Ankebut30 - Rum31 - Lokman32 - Secde33 - Ahzab34 - Sebe35 - Fatır36 - Yasin37 - Saffat38 - Sad39 - Zümer40 - Mümin41 - Fussilet42 - Şura43 - Zuhruf44 - Duhan45 - Casiye46 - Ahkaf47 - Muhammed48 - Fetih49 - Hucurat50 - Kaf51 - Zariyat52 - Tur53 - Necm54 - Kamer55 - Rahman56 - Vakıa57 - Hadıd58 - Mücadele59 - Haşr60 - Mümtehine61 - Saf62 - Cuma63 - Münafikun64 - Tegabun65 - Talak66 - Tahrim67 - Mülk68 - Kalem69 - Hakka70 - Mearic71 - Nuh72 - Cin73 - Müzzemmil74 - Müddessir75 - Kıyame76 - İnsan77 - Mürselat78 - Nebe79 - Naziat80 - Abese81 - Tekvir82 - İnfitar83 - Mutaffifın84 - İnşikak85 - Büruc86 - Tarık87 - Ala88 - Gaşiye89 - Fecr90 - Beled91 - Şems92 - Leyl93 - Duha94 - İnşirah95 - Tin96 - Alak97 - Kadir98 - Beyyine99 - Zilzal100 - Adiyat101 - Karia102 - Tekasür103 - Asr104 - Hümeze105 - Fil106 - Kureyş107 - Maun108 - Kevser109 - Kafirun110 - Nasr111 - Tebbet112 - İhlas113 - Felak114 - Nas

Aranan Kelime : buğlem in anlamı
Aranan Meal : TÜRKÇE KURAN-I KERİM DİYANET MEALİ
Arama Sonucu Bulunan Ayet Sayısı : 0

buğlem kelimesinin arama sonucu 0 ayet bulunmuştur.

ii ama canım ismin illa ki Kuran da gecmesi gerekmiyor.önemli olan anlamının güzel olması

kesinlikle öyle önemli olan anlamının güzel olması... mesela kezbanda kuranda geçiyor ama yalancı demek... önemli olan ismin anlamı .....

kız anneleri bebişler eylülde olacak diye genelde eylül koyuyorlar . kız olsaydı ben de öyle koyacaktım ama benimkisi erkek doktorun söylediğine göre. o yüzden isim bulmakta z0orlanıyorum.

ii ama canım ismin illa ki Kuran da gecmesi gerekmiyor.önemli olan anlamının güzel olması

kesinlikle katılıyorum önemli olan anlamı ama bu buğlem ve benzeri isimlerin anlam kaynağını iyi bilmek lazım... sıkıntı orda yani

keza bende eylül ecrin koyacaktım ama ecrin kısmı iptal oldu eylül ün yanına 2. isim arıom şimdi :)))

benimde oglusumun adiERDENAYolucak hayirlisiylaaa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

A: Algılama gücü ve mantık yürütme kabiliyeti yüksek kişilerdir.
B: Ön sezileri kuvvetli kişilerdir, olaylar karşısında hiçbir zaman umutlarım kaybetmezler.
C: Güzel sanatlara yatkınlıkları vardır. Duygusal kişilerdir.
Ç: Zevkine ve sefaya düşkün kişilerdir.
D: Üstün gücü temsil eder; hırslı ve zorluklara direnen kişilerdir.
E: Ruhsal karışıklığı temsil eder, bu kişiler üzüntü ve sevinci bir arada yaşarlar, ruhsal gel gitleri vardır.
F: Sakin kişiliği ifade eder, uysal ve güvenilir kişilerdir.
G:ınatçı kişilik, gerginlik ve üstün güçlere sahip olma arzusu.
H: Sakin, durağan kişilik.
Iı: Hassas, duygusal ve kırılgan kişilik.
J: Kaprisli, kıskanç kişilik.
K: Başarılı, unvan sahibi, daima yükselen kişilik.
L: Sanatsal yönleri olan kabiliyetli kişilik.
M: Ticarete yatkın, zeka seviyesi yüksek kişilik.
N: Üstün güçleri olan ve sağduyu sahibi kişilik.
OÖ: Gizemli kişilik, gizliliği sever, duygularını kolay kolay açığa vurmaz.
P: Kendinden emin kişilik, girdikleri ortamda kendine güvenli davranışlarıyla dikkat çekerler.
R: Tereddütlü kişilik, karar vermekte sürekli zorlanırlar.
S Ş:Aşırı hayalperestlik, sık sık hayal kurarlar.
T: Ketumdurlar, duygularım karşısındakine çok zor açarlar.
UÜ: Durgun görünümlü, çok ağır hareket eden kişilerdir. ışlerini yavaştan alırlar.
V: Kendi içine dönük, umursamaz kişilik, bana dokunmayan yılan bin yıl yasasın diye düşünürler.
Y: Geçmişteki ızleri, üzüntü ve diğer olayları sürekli yaşarlar, geçmişlerini asla unutmazlar, ancak güçlü kişilik yapıları vardır.
Z: Bilimle uğraşan, okumayı seven, akademik anlamda başarılı kişilik.

Hurriyet gazetesinde bu yazıyı okumuştum. Bende adını ne koyacağımı bilememiştim, Bu listenin altına olabilecek isimleri eşimle not etmiştik, SABA çok istemiştim ama okulda dalga geçilmeye çok müsait diye vazgeçtim. Sonra kaynanamın önerisi ile yatarken kızıma sordum, Listeden bi işaret ver diye. Listede "ada" yoktu ama Rüyamda "ADA" "ADA" diye bağırıyordum :))
Bakalım aklı erdiğinde ismini beğenecek mi?

Son düzenleme:
Bizde kısmetse Eray koyacağız. Ailecek çok zor karar verdik. Vazgeçmeyiz umarım.

ne yazık ki biz hala karar veremedik isim konusunda :KK43: . . . .kızda bu kadar zorlanmamıstık ama erkek boyle oluyormuş demek ki . . . .efe.....berk....yağız...yiğit...dusunduklerimiz ama gelinki karar veremiyoruz

ne yazık ki biz hala karar veremedik isim konusunda :KK43: . . . .kızda bu kadar zorlanmamıstık ama erkek boyle oluyormuş demek ki . . . .efe.....berk....yağız...yiğit...dusunduklerimiz ama gelinki karar veremiyoruz

canım gerçekten hep aynı isimlerde dönüp duruyoruz ya:) bende seçemedim hala.Erdal nasipse inşallah kesin olacak rahmetli kayınpederimin ismi ama daha hala seçemedik ikinci ismi:nazar:

X