Doğuma Hazırlık eylül anneleri bebişlerin isimlerini ne koyucaz? Hadi paylaşalım...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bizim kızımız olcak hicri Şevval ayında doğacağı için Şevval istemiştim ama babamız Almina'yı önerdi bizde Almina'ya karar verdik Şevval de göbek adı olsun istiyorum...Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizin isimleri birbirinden güzel

Bizde tam karar veremedik irem , neva ve ezel arasında kaldık , irem neva sanki daha hoş gibi geliyor.

4 yaşında kızım var onun ismi Lal..Şimdi bi kızım daha oluyor allah kısmet ederse adı Ela olacak :))

Merhabalar... Ben de eylül annesi olucam inşaallah. Kızım olacak Allah nasibederse. ısim konusunda çok kararsızım. şimdilik Ecrin Sena üzerinde yoğunlaştık. Diğer alternatiflerim; Mina, ıclal...vs daha çok isim var kafamda ama hiçbirine de işte bu diyemiyorum... Sizce nasıl düşündüğüm isimler güzel mi kızlar? Benim gibi kararsız annelere bir fikir verecek olan yok mu?

benimde oğlum olcaka adını Ecmel koyacaz..inş ilerde kızım olursa adı kesinlikle Livza yada Buğlem olcak.

aaa çok ilginç isimler nereden buluyorsun ayolll ama fonetik değil söyliyim yani

benimde kızım olacak ismi şu an belli degil
şiir yada gazel sizce nasıl
değişik bir isim
istiyorum
öyle sık duyulmamış

selam anneler
biz eşimle 3 gün önce yaptığımız kura sonucu kızımızın esmini belirledik
kızımızın adı HANNE olcak inşallah
Hanne : fedakarlık abidesi demek, aynı zamanda Hz. Meryemin annesinin adıdır.

yavrularımızın isimleri hayırlı olsun, hayırlar getirsin inşallah

canım bizde kararsız kalmıştık isimler arasında, Peygamber efendimizin sünnettine uyarak kura çektik
tavsiye ederim

benimde oğlum olcaka adını Ecmel koyacaz..inş ilerde kızım olursa adı kesinlikle Livza yada Buğlem olcak.

ben ne yazikki ECRıN isminden vazgeçtim bugune dek Allahın c.c. hediyesi olarak olarak biliyorudk ancak ecrinin gerçek adı olarak araştıdığınızda durum değişiyor ( al baştan isim düşünüyorum şimdi iyi araştırmak lazım anlamlarını ..

"Ecrin isminin kökeni Arapça olan ‘ecr’ kelimesinden gelir.
Ecr ‘ücur, ücret’ demektir, ve Ecrin de ‘ücret’ demektir.
Ücret kelimesini ‘ecret’ olarakta yazabiliriz, ama bu kelimenin telaffuzu daha zor olduğu için tercih edilmiyor.
Değerli hocamız Nihat Hatipoğlu da programında Ecrin ismi hakkındaki gerçekleri açıklamış.

Ecrin’in Kuran’da geçtigi ayet: ق ُ ل ْ م َ ا أ َ س ْ أ َ ل ُ ك ُ م ْ ع َ ل َ ي ْ ه ِ م ِ ن ْ أ َ ج ْ ر ٍ و َ م َ ا أ َ ن َ ا م ِ ن َ ا ل ْ م ُ ت َ ك َ ل ّ ِ ف ِ ي ن َ (
Kul mâ es’elukum aleyhi min ecrin ve mâ ene minel mutekellifîn(mutekellifîne))
Türkçe’de anlamı: De ki: Buna karşılık ben sizden bir ücret istemiyorum. Ve ben olduğundan başka türlü görünenlerden de değilim
"(alıntı)

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...uana-ceylin-isimlerinin-gercek-anlamlari.html

Bir oğlum olacak nasipse ben KAAN istiyorum babası BORA ikiside hoşuma gidiyo ikisi bir arada nasıl durursizce KAAN BORA

Allah hayırlı etsin bebişlerinizin isimlerini.:Saruboceq:benim de oğlum olacak ama hala isim bulamadım.kızım olsa sidelya koyacaktım.düşünen arkadaşlar için favori isimler listemi ekliyim::CüvCüv:hihoyyyt

KIZ: ERKEK:
Sidelya:Cennette acan çicek Yasir
Kayra:Allah'tan gelen müjde Utkan:Allah yolunda hizmet eden
Talia:sans,kısmet Yekta:tek bitanecik
Bilun Yağız Anıl
Simla Yiğit Baran
Beren Emre Kerem
Beril Emir Muaz
Alara Utku Zeyd
Asel Berke Musab
Verda Efe Ensar
Eslem Tuğra Buğra
İnci Çağan
Aysima:yüzü ay gibi güzel olan
Esila
Lina ama ben aylina olarak koymayı düşünmüştüm
Lara:su perisi

UMARIM İŞİNİZE YARAR :CüvCüv:

AYY ben bosluk bırakarak yazmıstım ama birleşmiş yazılar.satırlarda ilki kız ismi ve anlamı 2.ler ise erkek isimleri umarım karısmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…