Doğuma Hazırlık eylül anneleri bebişlerin isimlerini ne koyucaz? Hadi paylaşalım...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

feyza25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2009
916
5
benim inş.oğlum olacak ama halen isim düşünüyorum....Daha karar vermedim..Ya siz ?

benimde kızım olacak kısmetse adı NıL
:)

benim de inşallah oğlum olacak.Vazgeçmezsek adı Kaan:ecrin_bebek:

Allah nasip ederse kızımız olacak ve adı PELİN olacak inşallah :)alkisalkisalkis

Benim de inşallah bi kızım olacak:CüvCüv: Adını DURU koymayı düşünüyoruzhihoyyyt

bende kızımı bekliyorum iki ismi olacak inş. EYLÜL ECRıN )

bizde doruk diyoruz ama herkes te var napicaz bilmiyorum baska oneriniz varmi

CANIM BENDE Bİ OĞLUM OLSAYDI MERT YADA DORUK KOYACAKTIM .. BOŞVER AYNI İSMİ MİLYONLARCA KİŞİ İLE PAYLAŞMIYORMUYUZ ZATEN EĞER ÇOK YAKININ Bİ AKRABAN KULLANMADIYSA BU İSMİ SEN KULLANMALISIN BENCE GÜZEL İSİM

Bende Alp Eren koyucam oğlumun adını.....Biz ona şimdiden Alperen diyoruz....bakalım o aklı erince ne isterse onu deriz artık Alp,Eren,Alperen:)

bizde kızımın adını BERıL düşündük cok istiyorum bu ismi ama eşim kararsız gibi.

Allah nasip ederse kızım olacak ve adıyla geliyor. Başka bir isim hiç düşünmedim Eylül Melek'ime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…