- 29 Mayıs 2022
- 110
- 56
- 25
- Konu Sahibi minikooommm
Bende.de var mide yanmasi kizlar 4. Gun baslamisti sizin de dediginiz gibi reflu gibi ayniMidem çok kötü yanıyor kızlar. Aşılama sonrası oldu mu size de . 2. Gün bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende.de var mide yanmasi kizlar 4. Gun baslamisti sizin de dediginiz gibi reflu gibi ayniMidem çok kötü yanıyor kızlar. Aşılama sonrası oldu mu size de . 2. Gün bugün
Eşime aldırmıyorum şimdi ben belki sağlıklı olmaz diye almadım süt içtim ama geçmedi doktora mesaj artık bu saatteAynen burda birbirimize yardımcı olmak için varız. Benm de öyleydi ilk midem yandığında dedm yediğim dokundu bide dediğim gibi reflü gibi geri geliyor gecesinde kalktım soda içtim. Bugun de aynı şekil şimdi yine soda içtim rahatladım az da olsa. Sende şişkinlik yoksa biraz süt iç. Şişkinliğin de varsa soda iç canım iyi gelir
Geçmiyor geçmediği gibi sırt ağrım da var. Dün çok rahattım ben ağrım sızım olmadı bugün başladıBende.de var mide yanmasi kizlar 4. Gun baslamisti sizin de dediginiz gibi reflu gibi ayni
Soda tam tersine mineral deposu. gebelikte de tavsiye ediliyor ama öncesinde veya belirli bi dönemde yasak mıdır bilemem iyi yaptınız sormaklaEşime aldırmıyorum şimdi ben belki sağlıklı olmaz diye almadım süt içtim ama geçmedi doktora mesaj artık bu saatte
Kaçıncı gününüz şimdi bende de oluyor perşembe günü aşılama oldumBende.de var mide yanmasi kizlar 4. Gun baslamisti sizin de dediginiz gibi reflu gibi ayni
Benim belim cok agriyor her zaman her firsatta ayaga kalkmam yeterli oluyi yanuGeçmiyor geçmediği gibi sırt ağrım da var. Dün çok rahattım ben ağrım sızım olmadı bugün başladı
Dayanamadım sabah test yaptım tek çizgi adetimede 3gun var bugün miğde ağrısı bulantiyla güne başladım ve geçmedi yok biliyorum birşey ama işte belirtiler olunca kafama takılıyor 4senedir beynim durduInsallah benim gogüslerimde hic bi agri felan bisey yok sadece karnimin alt kismi agriyo gaz ve siskinlik var bi anda uyuma felan bende dusunmek istemuyorum insallah guzel bi sonuc aliriz
Bende regli agrilari gibi ağrılar girip çıkıyor yarın test günümO yüzden yaparım diye oz güven geldı bakalım bu Ay son şans kaldı sen ne durumdasın canım
Kac kere yaptırdın ayyy inssss hamilesin be kuzummmmm insssss insssss bide özel de mi yaptırdın devlet ye miBende regli agrilari gibi ağrılar girip çıkıyor yarın test günüm
Benimde bugun test gunum ama korktugum icin yapmiyorumDayanamadım sabah test yaptım tek çizgi adetimede 3gun var bugün miğde ağrısı bulantiyla güne başladım ve geçmedi yok biliyorum birşey ama işte belirtiler olunca kafama takılıyor 4senedir beynim durdu
Dün nasıl uyudum bilmiyorum korkudan doktora mesaj bile attıkBenim belim cok agriyor her zaman her firsatta ayaga kalkmam yeterli oluyi yanu
İlaçlarla birlikte 5_6 bin arası yaptırdım ben canımKızlar merhaba asılama fiyatları ortalama ne kadar özel de
İnşallah çift çizgiyi görürsünBenimde bugun test gunum ama korktugum icin yapmiyorum
Insallah canmİnşallah çift çizgiyi görürsün
Benim drum ozel hastanede murat kadioğlu 2000 tl alindi bizden oda sadece esim icinKızlar merhaba asılama fiyatları ortalama ne kadar özel de
21 eylülde aşılama 20 sinde çatlatma iğnesi oldumSelam kızlar 20 Eylül veya yakinlarında aşilama olan var mi
Hayirli ugurlu olsun insallaaahhh nasil geciyor vucudunda degisiklikler var ki biseyler fark ediyor musun21 eylülde aşılama 20 sinde çatlatma iğnesi oldum