Merhaba bence önemli olan 2 gün sonraki artış çok şükür şuan pozitif gözüküyor. Canınızı sıkmayın artışa odaklanın pozitif olsun pozitif şeyler duyalımKızlar 10. Gün beta 46 nasıl sizce ?
Bugün mü test vereceksin canım hadi güzel haberlerleBence güzel keşke bende görebilsem
Kan testinde görene kadar olumsuz düşünme benceBenimde 5. Gün embriyosu 9.gün inan hiç bir belirtim kalmadı benimde tutmadı sanırım , pek ümidim kalmadı Arkdaşım
İş çıkışı kuzum akşam 6:30 gibi çıkıyorum çıkınca özele gideceğim vereceğimKan testinde görene kadar olumsuz düşünme bencekan ne Zaman vereceksin
Aslında günüm yarın bugün 9. Günüm ama kafamda çok kuruyorum 7. Gündeki idrar testi silikti acaba var mı yanlış mı diye diye dedim ha bi gün önce ha bir gün sonra gideceğim iş çıkışında bakalım dua et banaBugün mü test vereceksin canım hadi güzel haberlerle
Ben test yapmadım 5.gun embrısu aa 9 gun kanda 173 ile ögrendım sadece bırgun önce iki bacagıma da kramp gırdı normalde uzun süredir hiç olmamıstı yıne kramplarım basladı diye düşündüm tutundugundan haberım yoktu testten sonra ögrendım tutundugunuSiz idrar testi yaptınız mı peki ? Ve kan testini kaç ile öğrendiniz ?
Zaten akşam oldu silik çizgiyi de gördün ver gitsin bize de mutlaka yazAslında günüm yarın bugün 9. Günüm ama kafamda çok kuruyorum 7. Gündeki idrar testi silikti acaba var mı yanlış mı diye diye dedim ha bi gün önce ha bir gün sonra gideceğim iş çıkışında bakalım dua et bana
Aynen öyle canım valla varsa da çıksın kendimi yiyorum yoksa ilacı keserim artık adet olmak için.Zaten akşam oldu silik çizgiyi de gördün ver gitsin bize de mutlaka yaz
Değerin çok güzel maşallahBen test yapmadım 5.gun embrısu aa 9 gun kanda 173 ile ögrendım sadece bırgun önce iki bacagıma da kramp gırdı normalde uzun süredir hiç olmamıstı yıne kramplarım basladı diye düşündüm tutundugundan haberım yoktu testten sonra ögrendım tutundugunu
Yaptın mı testiAynen öyle canım valla varsa da çıksın kendimi yiyorum yoksa ilacı keserim artık adet olmak için.
Hayır iş çıkışında yapacağımYaptın mı testi
Canim.hesaplamayi transfwre gore degil son adetinin ilk gunune gore yapiyorlarTransferiniz ne zaman oldu acaba? Hesaplamayı nasıl yapıyorsunuz?
Guzel hqberlerini bekliyoruz insallah arkadasimİş çıkışı kuzum akşam 6:30 gibi çıkıyorum çıkınca özele gideceğim vereceğim
İnş arkadaşım dua edinGuzel hqberlerini bekliyoruz insallah arkadasim
Hayırlı haberleriniz olsun inşallahİş çıkışı kuzum akşam 6:30 gibi çıkıyorum çıkınca özele gideceğim vereceğim
Cok geçmiş olsun çok şükür iyi olsunlar sağlıkla kucağınıza alınMerhaba kızlar bu gün ultrason a gittim bebişlerim iyi çok şükür. Doktor dedi kanama normal. Aşagidan olmuş kanama bebeklerin yerleştiği yerden olmamiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?