GörünüyorArkadaşlar ben test yaptım bugün 6. Gün etken gebelik testi böyle çıktıEki Görüntüle 3487465
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eylül 2024 transfer bekleyenler❤️
- Konu Sahibi Guvenchal
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Sende nasıl oluyor özelde ata bilirmisin fotoğraf.Gittin mi canım hastaneye ne zaman oldu bu şekilde kanaman ve hâlâ devam ediyor mu ayagini uzatıp yat biraz bende lekelenme yaşadım hala yasiyorum da
Başka bir iğne daha verdi. Akşam ikisinide vurdum. Disinon 2 mg.Tamam canım o keser kanamayı sen hiç merak etme
Durdu demi kanama yavaş yavaş koyu renge dönüp durucak Allahın izniyle hiç korkmaBaşka bir iğne daha verdi. Akşam ikisinide vurdum. Disinon 2 mg.
Lekelenme yaşayınca o kadar çok okudum ki burada herkes yasiyormuş seninde bu yaşadığını korkma diyemeyeceğim insan tedirgin oluyorum doktorun da normal dediyse ayaklarını uzatbyat dinlen bolca canım bebeklerin seninledir Allahım izniyleUyuyorum. Akşam kırmızıya yakın pembe duru kanamam. Oldu baya biraz pet ıslandı. İyneyi vurduktan sonra kesildi. Akşam dan beri koyu kahverengi içinde küçük pihtilar geliyor. Normalmi sizce? Ama ağrım yok. Yani düşük olsaydı ağrım olurdu. Doktorum dedi tüp bebek tedavisi ile hamile kalanlarda oluyor. Yani yinede korkuyorum. Birazdan yine ariyicam doktoru
Hiç çekmedim peceteme geliyor benimde kahve renginde bugün şimdi devlet hastanesine gideceğim dünde geldi çünkü tedirgin oldum görünmekte fayda var dedim kasik ağrılarım var benim hep gebeliğin başından beri birdeSende nasıl oluyor özelde ata bilirmisin fotoğraf.
Ne kadarlık olmuştu bebek canımHiç çekmedim peceteme geliyor benimde kahve renginde bugün şimdi devlet hastanesine gideceğim dünde geldi çünkü tedirgin oldum görünmekte fayda var dedim kasik ağrılarım var benim hep gebeliğin başından beri birde
Bugün 5+5 oldu canım keseyi görmüştük bebek için cumaya gel dedi doktorum ama ben dün lekelenme yaşayınca birde devlete muayene olmaknistedim inşallah bebeği görürüm bugünNe kadarlık olmuştu bebek canım
Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha göstermesin ilaçlar şifa olsunBaşka bir iğne daha verdi. Akşam ikisinide vurdum. Disinon 2 mg.
- 14 Ağustos 2022
- 171
- 210
- 33
- 28
- 1 Mart 2021
- 405
- 390
- 53
- 33
Sağlıklı bir embriyo ise ne yaparsan yap tutunacaksa tutunuyor bence böyle düşünüp kendini üzme doktoruna söyle yine de önerisi olurGünaydın kızlar dünden beri çok fena grip oldum boğazlarım şiş sürekli hapşırıyorum bence benim transferim tuttuysa bile gitti bebek falan kalmadı
- 14 Ağustos 2022
- 171
- 210
- 33
- 28
Yazdım doktoruma canım cevap bekliyorum umarım dediğin gibidir Test günüm yarın aslında bugün yapsam sonuca göre serum falan mı alsam diyorum acaba ?Sağlıklı bir embriyo ise ne yaparsan yap tutunacaksa tutunuyor bence böyle düşünüp kendini üzme doktoruna söyle yine de önerisi olur
- 19 Eylül 2024
- 587
- 482
- 18
- 32
Kuzum cok gecmis olsun simdi gordum daha iyimisin durdumu kanaman benimde rahim.icinde bir bolgede varmis ilac kullaniyorumKızlar size tavsiyem çok gezmeyin. Çünkü dün ben çok gezdim. Doktorum dedi çok gezmişsin ondan
- 6 Ekim 2024
- 199
- 65
- 13
- 47
Çok geçmiş olsun. Doktorunu bekle lütfen stres yapma bitki çayı falan da zararlı içme diyor herkes. Sıcak süt iç istersen boğazına iyi gelirGünaydın kızlar dünden beri çok fena grip oldum boğazlarım şiş sürekli hapşırıyorum bence benim transferim tuttuysa bile gitti bebek falan kalmadı
- 6 Ekim 2024
- 199
- 65
- 13
- 47
- 1 Mart 2021
- 405
- 390
- 53
- 33
Ben olsam beklerdim cnm hiç acele etme yarına ne kaldı sabah etkenden gidersinYazdım doktoruma canım cevap bekliyorum umarım dediğin gibidir Test günüm yarın aslında bugün yapsam sonuca göre serum falan mı alsam diyorum acaba ?
- 27 Eylül 2024
- 24
- 7
- 1
- 35
Pozitif sonuç aldım (12. gün 675 14. gün 1865 beta sonucum) arkadaşım ama bu sabah (15. gün) hafif kahverengi bir akıntı ile karşılaştım. Hemen doktoruma yazdım. Coraspini keselim dedi. Amh ım düşük ve bir tane dondurulmus 3. gün embriyomuz kaldı. Sabahtan beri biraz panik ve üzgünüm.Sizin transfer sonucunuz ne oldu acaba
- 14 Ağustos 2022
- 171
- 210
- 33
- 28
Çok teşekkür ederim canım Haber bekliyorum doktorumdan .Çok geçmiş olsun. Doktorunu bekle lütfen stres yapma bitki çayı falan da zararlı içme diyor herkes. Sıcak süt iç istersen boğazına iyi gelir
İnşallah yaLekelenme yaşayınca o kadar çok okudum ki burada herkes yasiyormuş seninde bu yaşadığını korkma diyemeyeceğim insan tedirgin oluyorum doktorun da normal dediyse ayaklarını uzatbyat dinlen bolca canım bebeklerin seninledir Allahım izniyle
İyiyim kesildi kanama koyulaşip kesildi şimdi hiç bir şey yok#Ya Allah nasıl oldun