Evet durdu iyiyim. Acaba ultrasona gide bilirmiyim. Doktoruma arıyorum kapaliKuzum cok gecmis olsun simdi gordum daha iyimisin durdumu kanaman benimde rahim.icinde bir bolgede varmis ilac kullaniyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eylül 2024 transfer bekleyenler❤️
- Konu Sahibi Guvenchal
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kızlar çok sıkıldım sanki tüm belirtilerim kayboldu 7. Gün sabahı ikinci idrar ile test sanki çok çok silik var gibiydi ama belirtilerim azaldı göğüslerim hassaslaşıyor kayboldu normalde 10. Günü kan vermem gerekiyor ama bı akşam iş çıkışı 9. Akşam vereyim diyorum :/ yoksa ilaçları kesip regli olurum bari
Ben hep evde yatıyorum. Doktorum 1 hafta dinlenmemi önerdi. Birde kızlar transferim 2. Günü kardeşim yerde 1 damla kan görmüş ama ben silindigimde yada çamaşirda kan görmedim. Kurumuş kanmış çok minikti dedi. O embiryo olamaz değil mi bugün transferin 3. Günü hafif kaşık ağrım var sadece
- 19 Eylül 2024
- 587
- 482
- 18
- 32
Icin rahat eder bi ultrasona gitsenEvet durdu iyiyim. Acaba ultrasona gide bilirmiyim. Doktoruma arıyorum kapali
- 6 Ekim 2024
- 199
- 65
- 13
- 47
Çok şükürİyiyim kesildi kanama koyulaşip kesildi şimdi hiç bir şey yok
- 6 Ekim 2024
- 199
- 65
- 13
- 47
- 6 Ekim 2024
- 199
- 65
- 13
- 47
Benimde kan testim çıkmış 3.62 negatif malesef. Ama acaba biraz daha yüksekti düşüyor mu kimyasal mi oldu diye düşündüm bi. Genelde hep 2 den küçük olur yada 0 olurduKızlar çok sıkıldım sanki tüm belirtilerim kayboldu 7. Gün sabahı ikinci idrar ile test sanki çok çok silik var gibiydi ama belirtilerim azaldı göğüslerim hassaslaşıyor kayboldu normalde 10. Günü kan vermem gerekiyor ama bı akşam iş çıkışı 9. Akşam vereyim diyorum :/ yoksa ilaçları kesip regli olurum bari
Ya bak ben sana demiştimİyiyim kesildi kanama koyulaşip kesildi şimdi hiç bir şey yok
İnşallah canım haber ver bizede dualarımız seninleBugün 5+5 oldu canım keseyi görmüştük bebek için cumaya gel dedi doktorum ama ben dün lekelenme yaşayınca birde devlete muayene olmaknistedim inşallah bebeği görürüm bugün
Kaçıncı günün senin bugün canım ? Belkide yeni mi yükseliyor ? Benim 9. Gün bugün. Benim vajinamdan hiç akıntı gelmiyor progestron bitiyor ayılınca kuruyor.Benimde kan testim çıkmış 3.62 negatif malesef. Ama acaba biraz daha yüksekti düşüyor mu kimyasal mi oldu diye düşündüm bi. Genelde hep 2 den küçük olur yada 0 olurdu
Canım normal benim baya 2 gün koyulaşmadı 2 saatte bir test yapar olmuştum. Ama sonra pozitif çıktı en son test vereceğim gün çok koyuydu diğer günler öyle koyulaşmadan bekledim. Korkma yani rahat olKızlar 7. Günüm testte silik çıkıyor koyulaşmıyor normal mi
morelınızı bozmayın benımde testten önce hiç belırtı yoktu. hatta test verdıgım gun bıle olmadı galiba dedim çok şükür korktugum gibi çıkmadı sonuc.Kızlar çok sıkıldım sanki tüm belirtilerim kayboldu 7. Gün sabahı ikinci idrar ile test sanki çok çok silik var gibiydi ama belirtilerim azaldı göğüslerim hassaslaşıyor kayboldu normalde 10. Günü kan vermem gerekiyor ama bı akşam iş çıkışı 9. Akşam vereyim diyorum :/ yoksa ilaçları kesip regli olurum bari
13.gunum 3.gun embriyosu. Pek sanmıyorum yükseleceğini çünkü baya oldu bu güne kadar yukselmeliyfi. Hayırlısı böyleymiş artık önümüzdeki transferde pozitif olur inşallah. Senin sonucun inşallah pozitif gelir canımKaçıncı günün senin bugün canım ? Belkide yeni mi yükseliyor ? Benim 9. Gün bugün. Benim vajinamdan hiç akıntı gelmiyor progestron bitiyor ayılınca kuruyor.
Yani transferden sonra kaşık ağrılarım çok oldu göğsüm çok ağrıdı acısı hepsi gitti resmen iki üç gündür yok. Cumartesi günü ikinci idrar ile test yaptım böyle çıktı test 6 ml mi algılayan test erken gebelik. sıkıldım var mı yok mu demekten vereyim de bileyim istiyorummorelınızı bozmayın benımde testten önce hiç belırtı yoktu. hatta test verdıgım gun bıle olmadı galiba dedim çok şükür korktugum gibi çıkmadı sonuc.
Eklentiler
Benimde 5. Gün embriyosu 9.gün inan hiç bir belirtim kalmadı benimde tutmadı sanırım , pek ümidim kalmadı Arkdaşım13.gunum 3.gun embriyosu. Pek sanmıyorum yükseleceğini çünkü baya oldu bu güne kadar yukselmeliyfi. Hayırlısı böyleymiş artık önümüzdeki transferde pozitif olur inşallah. Senin sonucun inşallah pozitif gelir canım
Siz idrar testi yaptınız mı peki ? Ve kan testini kaç ile öğrendiniz ?morelınızı bozmayın benımde testten önce hiç belırtı yoktu. hatta test verdıgım gun bıle olmadı galiba dedim çok şükür korktugum gibi çıkmadı sonuc.
Icin rahat eder bi ultrasona gitsen
Transferiniz ne zaman oldu acaba? Hesaplamayı nasıl yapıyorsunuz?Bugün 5+5 oldu canım keseyi görmüştük bebek için cumaya gel dedi doktorum ama ben dün lekelenme yaşayınca birde devlete muayene olmaknistedim inşallah bebeği görürüm bugün
Bence güzel keşke bende görebilsemKızlar 10. Gün beta 46 nasıl sizce ?