Merhaba bence önemli olan 2 gün sonraki artış çok şükür şuan pozitif gözüküyor. Canınızı sıkmayın artışa odaklanın pozitif olsun pozitif şeyler duyalımKızlar 10. Gün beta 46 nasıl sizce ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eylül 2024 transfer bekleyenler❤️
- Konu Sahibi Guvenchal
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bugün mü test vereceksin canım hadi güzel haberlerleBence güzel keşke bende görebilsem
Kan testinde görene kadar olumsuz düşünme bence kan ne Zaman vereceksinBenimde 5. Gün embriyosu 9.gün inan hiç bir belirtim kalmadı benimde tutmadı sanırım , pek ümidim kalmadı Arkdaşım
İş çıkışı kuzum akşam 6:30 gibi çıkıyorum çıkınca özele gideceğim vereceğimKan testinde görene kadar olumsuz düşünme bence kan ne Zaman vereceksin
Aslında günüm yarın bugün 9. Günüm ama kafamda çok kuruyorum 7. Gündeki idrar testi silikti acaba var mı yanlış mı diye diye dedim ha bi gün önce ha bir gün sonra gideceğim iş çıkışında bakalım dua et banaBugün mü test vereceksin canım hadi güzel haberlerle
Ben test yapmadım 5.gun embrısu aa 9 gun kanda 173 ile ögrendım sadece bırgun önce iki bacagıma da kramp gırdı normalde uzun süredir hiç olmamıstı yıne kramplarım basladı diye düşündüm tutundugundan haberım yoktu testten sonra ögrendım tutundugunuSiz idrar testi yaptınız mı peki ? Ve kan testini kaç ile öğrendiniz ?
Zaten akşam oldu silik çizgiyi de gördün ver gitsin bize de mutlaka yazAslında günüm yarın bugün 9. Günüm ama kafamda çok kuruyorum 7. Gündeki idrar testi silikti acaba var mı yanlış mı diye diye dedim ha bi gün önce ha bir gün sonra gideceğim iş çıkışında bakalım dua et bana
Değerin güzle çıkmış canım benimde 5. Gün embriyosu ben 7. Gün sabah ilk idrar değildi test yaptım silik gibi bişey gördüm ama çok inceydi. Ama belirtim yok ilk vardı sonra aZALDI. Bilmiyorum bende 9. Gün yapacağım ama benim ne çıkacak varsa bile öyle yüksek çıkmaz herhalde:/
Aynen öyle canım valla varsa da çıksın kendimi yiyorum yoksa ilacı keserim artık adet olmak için.Zaten akşam oldu silik çizgiyi de gördün ver gitsin bize de mutlaka yaz
Değerin çok güzel maşallahBen test yapmadım 5.gun embrısu aa 9 gun kanda 173 ile ögrendım sadece bırgun önce iki bacagıma da kramp gırdı normalde uzun süredir hiç olmamıstı yıne kramplarım basladı diye düşündüm tutundugundan haberım yoktu testten sonra ögrendım tutundugunu
- 6 Ekim 2024
- 199
- 65
- 13
- 47
Yaptın mı testiAynen öyle canım valla varsa da çıksın kendimi yiyorum yoksa ilacı keserim artık adet olmak için.
Hayır iş çıkışında yapacağımYaptın mı testi
- 19 Eylül 2024
- 586
- 479
- 18
- 32
Canim.hesaplamayi transfwre gore degil son adetinin ilk gunune gore yapiyorlarTransferiniz ne zaman oldu acaba? Hesaplamayı nasıl yapıyorsunuz?
- 19 Eylül 2024
- 586
- 479
- 18
- 32
Guzel hqberlerini bekliyoruz insallah arkadasimİş çıkışı kuzum akşam 6:30 gibi çıkıyorum çıkınca özele gideceğim vereceğim
İnş arkadaşım dua edinGuzel hqberlerini bekliyoruz insallah arkadasim
Hayırlı haberleriniz olsun inşallahİş çıkışı kuzum akşam 6:30 gibi çıkıyorum çıkınca özele gideceğim vereceğim
Cok geçmiş olsun çok şükür iyi olsunlar sağlıkla kucağınıza alınMerhaba kızlar bu gün ultrason a gittim bebişlerim iyi çok şükür. Doktor dedi kanama normal. Aşagidan olmuş kanama bebeklerin yerleştiği yerden olmamiş.