- 6 Ekim 2024
- 199
- 65
- 13
- 47
Herşey yolunda haberini bekliyoruz inşallahİnş arkadaşım dua edin
Süper çok mutlu oldum maşallahMerhaba kızlar bu gün ultrason a gittim bebişlerim iyi çok şükür. Doktor dedi kanama normal. Aşagidan olmuş kanama bebeklerin yerleştiği yerden olmamiş.
Sağol canım.Cok geçmiş olsun çok şükür iyi olsunlar sağlıkla kucağınıza alın
Amin bekliyoruz haberlerini. Bu gün doktora giderken umudumu kaybetmiştim. Allah büyük. Allah dualarimi kabul etdi. Akşam hep dua ettim.rabbim bebeklerimi bana bagişla diye.Süper çok mutlu oldum maşallahben de güzel haberler verebilirim inşallah
Amin inşallahAmin bekliyoruz haberlerini. Bu gün doktora giderken umudumu kaybetmiştim. Allah büyük. Allah dualarimi kabul etdi. Akşam hep dua ettim.rabbim bebeklerimi bana bagişla diye.
Ne yaptın canım yaptın mı sonucun inşallah pozitiftirİş çıkışı kuzum akşam 6:30 gibi çıkıyorum çıkınca özele gideceğim vereceğim
Negatif cnm maalesefNe yaptın canım yaptın mı sonucun inşallah pozitiftir
Üzülme desemde insan üzülüyor bugün bende negatif sonuç aldığım için en iyi ben anlarım. Ama kendimi şu şekilde teselli ettim Rabbim bize daha güzelini verecek o yüzden bekletiyor dedim belki bir sonraki ayda güzel sonuçlar alıp yüzümüz güler nasip değilmis demek kiNegatif cnm maalesef
Ya çok üzüldüm halbuki silik çizgiyi de görmüştün çok garipNegatif cnm maalesef
Evet arkadaşım içime kor kondu sanki , bundan sonra nasıl olacak hiç bilmiyorum biliyor musun ne yapacağım ne zaman tekrar koyulacak… içim buruk …Üzülme desemde insan üzülüyor bugün bende negatif sonuç aldığım için en iyi ben anlarım. Ama kendimi şu şekilde teselli ettim Rabbim bize daha güzelini verecek o yüzden bekletiyor dedim belki bir sonraki ayda güzel sonuçlar alıp yüzümüz güler nasip değilmis demek ki
Evet ben 4-5gün önceye kadar göğüslerim acıyordu şişti dedim ya indi hassastık gitti. Ben tutunamadığını düşünüyorum. Cumartesi günüde değer düştü son silik değeri gördüm bence. Bilemiyorum yorumum bu. Çok canım yandıYa çok üzüldüm halbuki silik çizgiyi de görmüştün çok garip
Çok iyi anlıyorum silik çizgi görüp üstüne negatif görmek çok yaralayıcı olmuştur ama burda ne hikayeler ne mucizeler okuduk karamsarlığa düşmemeye çalışEvet ben 4-5gün önceye kadar göğüslerim acıyordu şişti dedim ya indi hassastık gitti. Ben tutunamadığını düşünüyorum. Cumartesi günüde değer düştü son silik değeri gördüm bence. Bilemiyorum yorumum bu. Çok canım yandı
seni çok iyi anlıyorum bende yaşadım hissettiklerinin hepsini geçiyor ama.. sonraki transferi düşünmek için çok erken şimdi kafanı dağıtıp iyi olmaya bak toparlan öyle düşünürsün Rabbim en yakın zamanda bizimde yüzümüzü güldürsün kucagimizi doldursunEvet arkadaşım içime kor kondu sanki , bundan sonra nasıl olacak hiç bilmiyorum biliyor musun ne yapacağım ne zaman tekrar koyulacak… içim buruk …
Ayy masallah ne guzel hayirli olsun hic korkmayin yerlesme kanamasidir o beta hcg guzel artmis saglikla ilerlesin insallah bence endise etmeyin yerlesiyor bebisPozitif sonuç aldım (12. gün 675 14. gün 1865 beta sonucum) arkadaşım ama bu sabah (15. gün) hafif kahverengi bir akıntı ile karşılaştım. Hemen doktoruma yazdım. Coraspini keselim dedi. Amh ım düşük ve bir tane dondurulmus 3. gün embriyomuz kaldı. Sabahtan beri biraz panik ve üzgünüm.
Amin Arkdaşım aminseni çok iyi anlıyorum bende yaşadım hissettiklerinin hepsini geçiyor ama.. sonraki transferi düşünmek için çok erken şimdi kafanı dağıtıp iyi olmaya bak toparlan öyle düşünürsün Rabbim en yakın zamanda bizimde yüzümüzü güldürsün kucagimizi doldursun
Canım üzülme stres olma Allah büyük inşallah hepimizin yavrusunu bağışlayacakEvet ben 4-5gün önceye kadar göğüslerim acıyordu şişti dedim ya indi hassastık gitti. Ben tutunamadığını düşünüyorum. Cumartesi günüde değer düştü son silik değeri gördüm bence. Bilemiyorum yorumum bu. Çok canım yandı
Amin inş arkadaşım inşallah pozitifle başlayıp sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızıCanım üzülme stres olma Allah büyük inşallah hepimizin yavrusunu bağışlayacak
Ahhh canım çok üzüldüm. Sanada üzülme ağlama demiyorum çünkü insan içine atmamalı gerektiği yerde gereken duyguları yaşamalı. Nasıl hissettiğini çok iyi anlıyorum ama biz güçlü kadınlarız. Yeniden ayağa kalkmayı yeniden savaşmayı da bilirizNegatif cnm maalesef
Rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun yüzünü güldürsün inşallah canımBenimde kan testim çıkmış 3.62 negatif malesef. Ama acaba biraz daha yüksekti düşüyor mu kimyasal mi oldu diye düşündüm bi. Genelde hep 2 den küçük olur yada 0 olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?