Dondurulmuş. Yarın kan testi vermeye gidicem çok korkuyorum ya yine olmazsa. Bu 2 ci transferim. İlki başarisiz oldu. Maalesef. Yarın inşallah güzel haberler alirimDondurulmus embriyomu taze transfermi insallah bebrklerimizi aliriz kucagimiza bana 25 inde test yap dediler
İnşallah seninde güzel haberlerini alırızCanim bnde 13 eylulde transfer oldum
Canim guzel haberler insallah ben iki kere kan verdim bi transferinlminn7. Gunu birde bugn verdimDondurulmuş. Yarın kan testi vermeye gidicem çok korkuyorum ya yine olmazsa. Bu 2 ci transferim. İlki başarisiz oldu. Maalesef. Yarın inşallah güzel haberler alirim
Sizde kaç embriyo transfer edildi? Bende 3 taneCanim guzel haberler insallah ben iki kere kan verdim bi transferinlminn7. Gunu birde bugn verdim
Ben ilkntesti yaptigim gun kan verdim 12.68 cikti bugunde geldim.hatta suan hastanedeyim tekrar veriyirum bakalm kuzum yazarim buraya cikan degeri insallah olumlu olur
Merhaba canım doktorum bu banttan sadece 1 adet kullanmam için aldırdı içinde 4 adet var yarın öğreneceğim sonucumuMerhabalar kızlar 2. Transfer için hazırlanıyorum bu süreçte rahim kalınlaşması için doktorum Climara forte verdi. Bu bandı kullanıp başarılı sonuç alan var mı ?
Bana da dün yazdı doktorum dün yapıştırdım Salı günü kontrol edeceğim dedi inşallah gerekli kalınlığa ulaşır
Merhaba canım doktorum bu banttan sadece 1 adet kullanmam için aldırdı içinde 4 adet var yarın öğreneceğim sonucumu
2 adet taze transferSizde kaç embriyo transfer edildi? Bende 3 tane
Bnde kullaniyorum transferden beri 3 gunde bir degistiriyorumBana da dün yazdı doktorum dün yapıştırdım Salı günü kontrol edeceğim dedi inşallah gerekli kalınlığa ulaşır
Herhangi bir belirtin oluyormu? Ben sürekli bir belirti arıyorum. Ama tık yok.2 adet taze transfer
Arkadasim kasik agrim.var transfer gununden 3 gun sonra basladi gogus hassasiyeti sik idrqra cikma ve karnim.acikiyor ama bunlar progestan etkisi olabilir ilac olarak ne kullaniyorsun senHerhangi bir belirtin oluyormu? Ben sürekli bir belirti arıyorum. Ama tık yok.
Progesteron iğne kullanıyorum.Arkadasim kasik agrim.var transfer gununden 3 gun sonra basladi gogus hassasiyeti sik idrqra cikma ve karnim.acikiyor ama bunlar progestan etkisi olabilir ilac olarak ne kullaniyorsun sen
Progesteronlar siskinlik vs hamilelik belirtisi yapiyirlar ama belirtim yok die endiselenme mesela herkeste yerlesme kanamasi oluyormus bnde oyle bisey olmadi sen ne zaman kan vericeksin canimProgesteron iğne kullanıyorum.
İlaçlardan: metipred 16 mg
Folidine M
Aspirin kardio 100 mg
Otepron 200mkq fitil
Divijel
Yarın vericem kan testi. Öğlene falan çıkar sonuç yazarım inşallah buraya. Ara sıra kasığımda iğne batırır gibi bi hiss oluyor. Bide karnım taş gibi şiş.Progesteronlar siskinlik vs hamilelik belirtisi yapiyirlar ama belirtim yok die endiselenme mesela herkeste yerlesme kanamasi oluyormus bnde oyle bisey olmadi sen ne zaman kan vericeksin canim
Benimde tas gbi igne yerleride cok fenaa muhakkak yaz insallah guzel haberler arkadasim taze transfermi oldun dondurulmus embriyomuYarın vericem kan testi. Öğlene falan çıkar sonuç yazarım inşallah buraya. Ara sıra kasığımda iğne batırır gibi bi hiss oluyor. Bide karnım taş gibi şiş.
Dondurulmuş embriyo transferi oldum.Benimde tas gbi igne yerleride cok fenaa muhakkak yaz insallah guzel haberler arkadasim taze transfermi oldun dondurulmus embriyomu
Hakkinda hayirlisi canim benik insallah guzel haberler alirsin saglikla aliriz bebeklerimi kucagimiza insallahDondurulmuş embriyo transferi oldum.
Çıktımı canım sonucunHakkinda hayirlisi canim benik insallah guzel haberler alirsin saglikla aliriz bebeklerimi kucagimiza insallah
Cikti ilki 12 ydi buda 28 cikti kuzucumÇıktımı canım sonucun
Iyı guzel artmışş 2 gun sonraCikti ilki 12 ydi buda 28 cikti kuzucum