- 15 Ekim 2022
- 2.628
- 2.865
- 44
Yaptın mı test yapmadın mı merak ettim canımGünler geçmiyor belirti de yok ben de bugün transfer günü dahil 5. Günüm .erken gebelik testi yarın yapsam mı napsam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptın mı test yapmadın mı merak ettim canımGünler geçmiyor belirti de yok ben de bugün transfer günü dahil 5. Günüm .erken gebelik testi yarın yapsam mı napsam
Merhaba, bende reglimin 21. günü gonapeptly 0.1 başladım sonrasında adetimin üçüncü günü puregon 300 eklendi 4 günde bir kontrole gidiyorum puregon 450 yükseltti doktorum yarın tekrar kontrolüm var büyük ihtimal pazartesi yumurta toplarız demişti yarın belli olacak çok heyecanlıyım. Ben de 35 yaşındayım doktorum çift embriyo transfer hakkım olduğunu söyledi ilk denemem olmasına rağmen çift embriyo transferi istiyorum. Siz İstanbul’da mısınız nerede tedavi görüyorsunuzMerhabalar hanımlar Rabbim yüzümüzü güldürsün inş.bende aralık ayında doğal yoldan oluşan bebeğimi kalp durması sonucu kaybettim 9 haftalıken. Bir daha gebe kalamadım hsg ve her değerime baktık eşime de aynı şekilde. Her şey normal görünüyor. Bir kaç farklı doktora da gittim belki farklı bir şey görülür diye ama hepsi aynı dediği için fazlada beklemek istemiyorum tüp bebeğe geçmek istedik. 35 oluyorum bu ay. 8 gündür genopeptyl 0.100 mg iğne vuruluyorum göbekten. Adetimin 21. Günü başladık uzun protokol. Bugün adet oldum yarın doktora gideceğim kısmetse adetimin 2. Günü menopur 1200 ona başlayacağız dedi. Bu iğne ortalama ne kadar sürüyor internette baktım ama tam bir sonuç göremedim. Tabi her keste farklı sonuçlar oluyordur ama ortalama en az kaç gün kullanmam gerekiyor. Her şey güzel giderse inş bende transfer sizler gibi aşamasına geçebilirim
Yaptım az önce dayanamadım ama sabah ilk idrarım değil…Silik bir çizgi gördüm sanki.Çünkü çok bunaldım.Normalde sigara kullanıyorum transferden beri ağzıma sürmedim o da germiş olabilir.Sence var mı bakar mısın?tiffany yapmama kararı almıştın şimdi farkettim canım..var mı belirti birşey
Allah yardımcın olsun inşallah olur Allah a güvenelimKızlar bende transfere gidiyorum dua edin nolur. Heyecandan karnıma ağrılar girdi. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı ahlaklı imanlı göz aydınlığı olacak evlatlar nasip etsin inşallah.
var benceee 2. çizgiiiYaptım az önce dayanamadım ama sabah ilk idrarım değil…Silik bir çizgi gördüm sanki.Çünkü çok bunaldım.Normalde sigara kullanıyorum transferden beri ağzıma sürmedim o da germiş olabilir.Sence var mı bakar mısın?
Ya inşallahvar benceee 2. çizgiii
kaçıncı günündüüYa inşallah
Transfer günü hariç 6 transfer dahil 7 oluyorkaçıncı günündüü
çatlatma iğnesi vurulmusmuydun onunda etkisi olur diyorlar yaTransfer günü hariç 6 transfer dahil 7 oluyor
Çatlatma iğnesi vurulmadım sadece progestan vuruluyorumçatlatma iğnesi vurulmusmuydun onunda etkisi olur diyorlar ya
Bence var canım tebrik ederim kaçıncı günün bugünYaptım az önce dayanamadım ama sabah ilk idrarım değil…Silik bir çizgi gördüm sanki.Çünkü çok bunaldım.Normalde sigara kullanıyorum transferden beri ağzıma sürmedim o da germiş olabilir.Sence var mı bakar mısın?
o zaman yenı tutunuyor sanırım kuzum hadi hayırlısı olsunnn :)Çatlatma iğnesi vurulmadım sadece progestan vuruluyorum
İnşallah Amin.Bugün transfer dahil 7Bence var
Bence var canım tebrik ederim kaçıncı günün bugün
Artık o cesareti almışsın bundan sonra kan gününe kadar hergun takip et net kırmızı çizgiyi görürsün inşallahİnşallah Amin.Bugün transfer dahil 7
Cümlemizin inşallah AminBende 2. Günüm bugun transferimin banada dua edin canlar Rabbim hepimizin transferini doğum ile sonuçlandrsn