Eylül 2024 transfer bekleyenler❤️

Seni çok iyi anlıyorum aynı durumu iki kere yaşadım Allah sabır versin size en kısa zamanda sağlıklı bir bebekle kucağınız dolsun inşallah. İnşallah embriyon vardır ve tedavine devam edersin 🥺
Teşekkür ederim canım benim bir tane daha 4aa embriyom var patolojiye gitti parça bakalım sonuç çıksın birde benim pai değerim homozigot çıktı bir değerinde heterizihot çıktı onlar için de tekrar bakacagız

Teşekkür ederim canım benim bir tane daha 4aa embriyom var patolojiye gitti parça bakalım sonuç çıksın birde benim pai değerim homozigot çıktı bir değerinde heterizihot çıktı onlar için de tekrar bakacagız
Baktırın canım hepsine tüm soru işaretlerini kaldırın ortadan. Önce kendini toparla psikolojini toparla tamamen yenilenip tekrar gidin

İkili tarama 11 ile 14 hafta arasında yapılıyor bişey yok ultrasyona giriyorsun bebegın ense burun kemik yapısı ölçülüyor baş popo kalp migde iç organlrınngelişimüne bakılıyor normal bı ayrıntılı ultrasyon devlet hastaneleri yapıyor MHRS den perınatolojıden randevu alın ama önce kadın doğumun size kayıt açması gerek doktora söylediğinizde açıyorlar zaten

20 haftan 23 haftaya kadarda ileri düzey renkli ultrasyona kayıt açıyorsunuz renkliye giriyorsunuz ordada herseye bakılıyor okadar sağlıkla ilerlesin gebelikleriniz

Kızlar selamlar. Bugün 11+1 de fetal dna testi için kan verdim. Başka şehre taşınma durumunuz varda ondan gitmeden vermek istedim. Doktorum verebilirsin dedi aslında ama erken değil dimi ?

Canım çok üzgünüm dualar ettik ama demek ki daha vakti gelmemiş. En kısa zamanda kolaylıkla sağlıkla hayırlısıyla gelsin inşallah bebişin. Üzülme vakti değilmiş kardeşine hazırlık yapmış vücudun öyle düşün
Amin canım inşallah, öyle bende daha iyiyim hayırlısı Rabbim büyük

X