- 12 Aralık 2022
- 230
- 136
Teşekkür ederim canım benim yılmak yok devam ..Ah canim basiniz sagolsun insallah en kisa zamanda tekrar denersiniz Allah yardimciniz olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım benim yılmak yok devam ..Ah canim basiniz sagolsun insallah en kisa zamanda tekrar denersiniz Allah yardimciniz olsun
Teşekkür ederim canım benim bir tane daha 4aa embriyom var patolojiye gitti parça bakalım sonuç çıksın birde benim pai değerim homozigot çıktı bir değerinde heterizihot çıktı onlar için de tekrar bakacagızSeni çok iyi anlıyorum aynı durumu iki kere yaşadım Allah sabır versin size en kısa zamanda sağlıklı bir bebekle kucağınız dolsun inşallah. İnşallah embriyon vardır ve tedavine devam edersin
Sağlıcakla alalım inşallah kucağımıza şükür gerçektenHadi hayirlisi olsun insanin ici rahat edio gercekten cinsiyet falan ogrenmedim henuz gidince soler ama dr iyi saglikli dedi ya oh cok sukur diyebildim
Baktırın canım hepsine tüm soru işaretlerini kaldırın ortadan. Önce kendini toparla psikolojini toparla tamamen yenilenip tekrar gidinTeşekkür ederim canım benim bir tane daha 4aa embriyom var patolojiye gitti parça bakalım sonuç çıksın birde benim pai değerim homozigot çıktı bir değerinde heterizihot çıktı onlar için de tekrar bakacagız
Öyle yapacağım canımBaktırın canım hepsine tüm soru işaretlerini kaldırın ortadan. Önce kendini toparla psikolojini toparla tamamen yenilenip tekrar gidin
11-2 de verdim ben de sıkıntı olmazKızlar selamlar. Bugün 11+1 de fetal dna testi için kan verdim. Başka şehre taşınma durumunuz varda ondan gitmeden vermek istedim. Doktorum verebilirsin dedi aslında ama erken değil dimi ?
Aa teşekkür ederim içim rahatladı :)11-2 de verdim ben de sıkıntı olmaz
Canım çok üzgünüm dualar ettik ama demek ki daha vakti gelmemiş. En kısa zamanda kolaylıkla sağlıkla hayırlısıyla gelsin inşallah bebişin. Üzülme vakti değilmiş kardeşine hazırlık yapmış vücudun öyle düşünÖyle yapacağım canım
Amin canım inşallah, öyle bende daha iyiyim hayırlısı Rabbim büyükCanım çok üzgünüm dualar ettik ama demek ki daha vakti gelmemiş. En kısa zamanda kolaylıkla sağlıkla hayırlısıyla gelsin inşallah bebişin. Üzülme vakti değilmiş kardeşine hazırlık yapmış vücudun öyle düşün
Maşallah sağlıkla gelsin inşallahSelam kızlar benim bir kızım daha oluyor
Fetal dna ile 12. Haftam biticekNe çabuk öğrendiniz maşallah kaçıncı haftada belli oluyor
Hayirli haberler insallahBende yaptırdım sonuç bekliyoruz heyecanla