- 27 Eylül 2024
- 23
- 7
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Decavit başlatmadılar bana 12 haftadan sonraymışSabah imom, aksam decavit
Canım kusura bakma yeni gördüm mesajını. Kız kardeşimin nişanı vardı uğrayamadım buraya bir süredir . Hayır doktorum gece tek kullanımlık bi şase ilaç yazdı kullandım. Ondan sonra da kontrole gitmedim henüz . Bugün 10 haftalık olduk. Cuma günü randevum var bakalım umarım her şey yolundadır.Canım merhaba bi sorun oluşturdu mu bu bakter bebek için son durumunuz nedir doktor ne ded
En çok onu yazıolar canım iyi gelende oluyo gelmeyende bildiğim ben kullanmadım bulantı ara ara oluyor dayanıyorum bi şekilde bugün 11-0 a girdim hayırlısıylaKızlar 8. Haftadan sonra aşırı bulantı ve kusma yaşadım doktoruma yazdım ve bana prilam dr diye bir ilaç yazdı. Kullanıyorum iyi geldi. Aranızda kullanan var mı yada oldumu acaba?
Bende de çok bulantı var bende bu ilacı kullanıyorum doktor gece bir verdi geçmezse gece 2 daha da sürerse gece 2 sabah 2 dedi ama ablam sadece gece bir adet izin veriyor Bulantı olmayınca korkuyor eşimle ikisi kusma yok ama bulantım çokKızlar 8. Haftadan sonra aşırı bulantı ve kusma yaşadım doktoruma yazdım ve bana prilam dr diye bir ilaç yazdı. Kullanıyorum iyi geldi. Aranızda kullanan var mı yada oldumu acaba?
Ben perşembe günü ikili test için gideceğim bilmiyorum nasıl yapılıyor yapılan arkadaşlar var mı ki :)Kızlar selamlar ikili test yaptıran var mı aramızda. Kacinci haftada istiyor doktor? Ne kadar sürede cikiyor sonuc? Şimdi hersey bitti bu konuda evham yapmaya başladım ben
Of ondan ben cok geriliyorum ben de yaptiricam o asamaya gelinceBen fetal dan yaptıracağım inşallah ama daha var bir 10 gün daha
Ne zman basladi bulantilar? Yarin 6 oluyorum henuz yokBende de çok bulantı var bende bu ilacı kullanıyorum doktor gece bir verdi geçmezse gece 2 daha da sürerse gece 2 sabah 2 dedi ama ablam sadece gece bir adet izin veriyor Bulantı olmayınca korkuyor eşimle ikisi kusma yok ama bulantım çok
İnşallah güzel sonuçlar alırsınızBen perşembe günü ikili test için gideceğim bilmiyorum nasıl yapılıyor yapılan arkadaşlar var mı ki :)
Seni çok iyi anlıyorum aynı durumu iki kere yaşadım Allah sabır versin size en kısa zamanda sağlıklı bir bebekle kucağınız dolsun inşallah. İnşallah embriyon vardır ve tedavine devam edersinBenim maalesef melek oldu pazartesi günü kürtaj oldum
Bende bugün verdim fetal dna yaptırmayacaktım ama içimden bir ses ver de düşünme dediSelam kizlar fetal dna raporum temiz cikti cok sukur siz de iyisiniz insallah
Ah canim basiniz sagolsun insallah en kisa zamanda tekrar denersiniz Allah yardimciniz olsunBenim maalesef melek oldu pazartesi günü kürtaj oldum
Hadi hayirlisi olsun insanin ici rahat edio gercekten cinsiyet falan ogrenmedim henuz gidince soler ama dr iyi saglikli dedi ya oh cok sukur diyebildimBende bugün verdim fetal dna yaptırmayacaktım ama içimden bir ses ver de düşünme dedi