Eylül 2024 transfer bekleyenler❤️

Canım merhaba bi sorun oluşturdu mu bu bakter bebek için son durumunuz nedir doktor ne ded
Canım kusura bakma yeni gördüm mesajını. Kız kardeşimin nişanı vardı uğrayamadım buraya bir süredir . Hayır doktorum gece tek kullanımlık bi şase ilaç yazdı kullandım. Ondan sonra da kontrole gitmedim henüz . Bugün 10 haftalık olduk. Cuma günü randevum var bakalım umarım her şey yolundadır.

Kızlar 8. Haftadan sonra aşırı bulantı ve kusma yaşadım doktoruma yazdım ve bana prilam dr diye bir ilaç yazdı. Kullanıyorum iyi geldi. Aranızda kullanan var mı yada oldumu acaba?

Kızlar 8. Haftadan sonra aşırı bulantı ve kusma yaşadım doktoruma yazdım ve bana prilam dr diye bir ilaç yazdı. Kullanıyorum iyi geldi. Aranızda kullanan var mı yada oldumu acaba?
En çok onu yazıolar canım iyi gelende oluyo gelmeyende bildiğim ben kullanmadım bulantı ara ara oluyor dayanıyorum bi şekilde 🤲 bugün 11-0 a girdim hayırlısıyla

Bende de çok bulantı var bende bu ilacı kullanıyorum doktor gece bir verdi geçmezse gece 2 daha da sürerse gece 2 sabah 2 dedi ama ablam sadece gece bir adet izin veriyor 😅 Bulantı olmayınca korkuyor eşimle ikisi 🤣 kusma yok ama bulantım çok

Kızlar selamlar ikili test yaptıran var mı aramızda. Kacinci haftada istiyor doktor? Ne kadar sürede cikiyor sonuc? Şimdi hersey bitti bu konuda evham yapmaya başladım ben 🫣🤦‍♀️

X