Kuzum ilk çocukta bende öyleydim üç hafta da bir dayanamaz giderdim erkendenÇok uzak değil mi ya nasıl dayanıyonya ben hep 11-12. Haftalarda düşük yaptım artık böyle ağrım olunca çok korkuyorum o yüzden psikolojik benimki
Herşey güzel olacak inşallahKuzum ilk çocukta bende öyleydim üç hafta da bir dayanamaz giderdim erkendenşimdi inan kızımdan aklıma bile gelmio hamilelik iğneler ilaçlar yapsam şükrediorum o güne kötü şeyleri düşünme herşey güzel olcak vinsiyet öğrenmeye de az kaldı
Canım merhaba bi sorun oluşturdu mu bu bakter bebek için son durumunuz nedir doktor ne dedBende arada yazıyorum canım. Bugün 7 haftalık olduk ayın 6 7 si gibi kontrole gel dedi doktorum . İstediği tahlillerde kanlar normal ama idrarda enfeksiyon ve idrar kültüründe bakteri üremesi var inşallah sorun olmaz korkuttu beni .
Ben daha devam ediyorum 10. Haftadayız. Sanırım kesecek nu haftadan sonra öyle demiştiKızlar kaçıncı haftalardasınız doktorlarınız ilaçları kesti mi
400 bin mi cok pahali ya napicaz boyle allahimNe kadar tuttu acaba 400 bin diyen var doğru mu
Bende bugün tam 9 oldum 10.hafta bitince keseriz demişti bakalım 11. Haftamda 27 kasımda kontrolüm var gittiğimde sorcamBen daha devam ediyorum 10. Haftadayız. Sanırım kesecek nu haftadan sonra öyle demişti
Valla ben dayanamadım normalde iki hafta sonra gel dedi ben yarın gitcem bir hafta oldu daha çok karnım ağrıyor iki gündür bazen çok şiddetli oluyo tansiyonum düşüyo gitmezsem iyice panik atak olcam. Yarın Gidince sorsam progestanı napayım diyeBende bugün tam 9 oldum 10.hafta bitince keseriz demişti bakalım 11. Haftamda 27 kasımda kontrolüm var gittiğimde sorcam
Benimde ilaçlar devam 10+0 bugün 12 haftada keseriz demişti işte az kaldı çok şükürKızlar kaçıncı haftalardasınız doktorlarınız ilaçları kesti mi
Git git canım aklın kalmasın benim daha 2 haftam var ben bile zor sabrediyorumValla ben dayanamadım normalde iki hafta sonra gel dedi ben yarın gitcem bir hafta oldu daha çok karnım ağrıyor iki gündür bazen çok şiddetli oluyo tansiyonum düşüyo gitmezsem iyice panik atak olcam. Yarın Gidince sorsam progestanı napayım diye
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah canım normal gebeliğe geçelim inşallah hepimiz ilaç Faslı beni çok yoruyorBenimde ilaçlar devam 10+0 bugün 12 haftada keseriz demişti işte az kaldı çok şükürkontrolüm aralık başı inşallah