Eylül 2024 transfer bekleyenler❤️

Kızlar transferin 8.gunu bugun. Sabah kahverengi sulu bi akinti oldu. Dedim regli oluyorum. Cok kotu oldum. Dr igne verdi. Oglen kesildi ben igneyi yapmadan zaten. Sizde de oldu mu bu durum. Ben daha kan vermedim hamile olup olmadigimi bilmiyorum. Sadece evdeki 3 testte silik cikmisti 5.6.ve 7.gunlerde. Bi daha da yapmadim kan vermeyi bekliyorum.

Eklentiler

• 1000068292.jpg
    1000068292.jpg
    89,7 KB · Görüntüleme: 12
Kızlar transferin 8.gunu bugun. Sabah kahverengi sulu bi akinti oldu. Dedim regli oluyorum. Cok kotu oldum. Dr igne verdi. Oglen kesildi ben igneyi yapmadan zaten. Sizde de oldu mu bu durum. Ben daha kan vermedim hamile olup olmadigimi bilmiyorum. Sadece evdeki 3 testte silik cikmisti 5.6.ve 7.gunlerde. Bi daha da yapmadim kan vermeyi bekliyorum.
8.günümde ben de aynı durumla karşılaştım canım doktorum gelip kan vermemi ona göre konuşmamızı istedi kan verdim pozitifi gördük çok şükür ama o kahverengi lekelenmeyi görene kadar ne kan vermek vardı aklımda ne de idrar testi yapmak o yüzden idrarlara bakarak kafanı karıştırma derim test günün ne zaman o gün ver kan kesin sonuç daha ferahlatır seni

Bence kan verin bugün çıkar artık. Yerleşme kanaması olabilir gördüğünüz

Kızlar bişey soracam. Benim sütyen dar geliyor artık ve arkası da sıkıyor mideme baskı yapıyor. Balensiz sütyen kullanamıyorum alışkanlık. Diğerleri de rahat olur mu bilmiyorum siz hangi marka model aldınız alan var mı

Kızlar bişey soracam. Benim sütyen dar geliyor artık ve arkası da sıkıyor mideme baskı yapıyor. Balensiz sütyen kullanamıyorum alışkanlık. Diğerleri de rahat olur mu bilmiyorum siz hangi marka model aldınız alan var mı
Penti yok bi kullanıyorum ben çoğunlukla. Ben de pantolonlarimda sikinti yaşıyorum. Siz ne giyiyorsunuz?

Ben 1 beden büyük İspanyol tayt pantolonlardan aldım şuanlık rahatım ama normal dar tayt bile giyemiyorum bırakın pantolonu karnımı çok rahatsız ediyor

Evdeyim diye bra kullanıyorum genel de ben rahat oluyor 🤗 5 ay öncesine kadar emziriodum o zaman da pentinin bi modelini kullanıodum rahattı balensiz ama

Bende de oluyor 😅 ilk 3 ay bir bitseydi biraz rahatlayacam artık da işte zaman geçmiyor 😅 perşembe kontrolüm var ona az kaldı en azından
Ay süper az kalmış kontrole maşallah 🤗 az kaldı ya bitiyor üç ay da şurda kaç hafta kaldı zaten 12. Haftaya benim tee aralıkta bir dahaki kontrolüm 25 ine randevu aldım fetal dna için

Ay süper az kalmış kontrole maşallah 🤗 az kaldı ya bitiyor üç ay da şurda kaç hafta kaldı zaten 12. Haftaya benim tee aralıkta bir dahaki kontrolüm 25 ine randevu aldım fetal dna için
Çok uzak değil mi ya nasıl dayanıyon 😂😂😂 ya ben hep 11-12. Haftalarda düşük yaptım artık böyle ağrım olunca çok korkuyorum o yüzden psikolojik benimki 😅

X