Canım doktor kanama alanı yok dedi estrofemi kesmemiştim ama iki hafta önce progestanı günde 2 defa 2 şer tablete düşürmüştü fitil olarak bugün tekrara günde 3 defaya çıkardıA aysimapapatya bubarada kafanı dağıtıyım üç ay bitince boyamaya izin vermişti dr um bitkisel boyayla boyamıştım, maalesef ben de genetik olarak 18 yaştan beri beyazlarım var ön taraflarda kısa kafamda tutuodum ama boyadım arayı uzun tutarak
Teşekkür ederimA aysimapapatya bubarada kafanı dağıtıyım üç ay bitince boyamaya izin vermişti dr um bitkisel boyayla boyamıştım, maalesef ben de genetik olarak 18 yaştan beri beyazlarım var ön taraflarda kısa kafamda tutuodum ama boyadım arayı uzun tutarak
Oh çok şükür sevindimKanama azaldı sonra tamamen kesildi ama sızı kaldı
Bugün gittim kuzum 6mm bebek daha küçük dedi haftaya gel dedi diğer doktoru söyledim 7mm olmadan asla bi işlem yaptırma dediC cimbomm1905 canım ne yaptın ne dedi dr merak ettim seni
Ne zaman gideceksin bi dahakine canımBugün gittim kuzum 6mm bebek daha küçük dedi haftaya gel dedi diğer doktoru söyledim 7mm olmadan asla bi işlem yaptırma dedi
Korkma canım bizim haftalarımız aynıydı seninle galibaKanama azaldı sonra tamamen kesildi ama sızı kaldı
Haftaya cuma aldım randevu canımNe zaman gideceksin bi dahakine canım
Hayırlı haberler olucak inşallah allahın izniyleBugün gittim kuzum 6mm bebek daha küçük dedi haftaya gel dedi diğer doktoru söyledim 7mm olmadan asla bi işlem yaptırma dedi
İnşallah güzel haberlerle gel canımHaftaya cuma aldım randevu canım
Sabah baktım gece biraz olmuş yine Protestanlık günde 3 defaya çıkardı ama kullanırken ağrı yağıyor sonrası da. İnşallah kanama biter hiçbirimizde tekrar olmaz kızlarKorkma canım bizim haftalarımız aynıydı seninle galiba
Ben 3 haftadır sürekli lekenme yaşıyorum doktor bakıyor kanama alanı yok kesede diyor istirahat et diyor progestan tedavisi çok önemli bu süreçte diyor benimde bugün baya bel ağrım var kasık ağrısıyla birlikte baya rahatsız etti beni ama gaz sancısı da çekiyorum gibi hissediyorum
İnşallah canımHayırlı haberler olucak inşallah allahın izniyle
İnşallah canımİnşallah güzel haberlerle gel canım
Haberdar et bizi mutlakaHaftaya cuma aldım randevu canım
İğne vurduruyor musun kalçadan kanama içinSabah baktım gece biraz olmuş yine Protestanlık günde 3 defaya çıkardı ama kullanırken ağrı yağıyor sonrası da. İnşallah kanama biter hiçbirimizde tekrar olmaz kızlar
Yok canım vermedi doktor sadece Protestan fitili günde 3 defaya çıkardıİğne vurduruyor musun kalçadan kanama için
Anladım canım benim ilk kanama geldiği gün başlattı progestan iğneyeYok canım vermedi doktor sadece Protestan fitili günde 3 defaya çıkardı