- 6 Ekim 2024
- 163
- 51
- 47
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde beyaz saçlarım uzunnnn zamandır 32 yaşındayım genetik bende hiç boyatmadım beyazlarımla geziyorum ama çevremdeki hamile arkadaşlar hiç boyatmadı gebelikteKızlar benim daha üniversiteye başlarken saçlarım beyazladı 15 yıldır saç boyuyorum şimdi de boyayamıyorum ama boya yapmayınca saç şekile de girmiyor ne çözüm bulacağımı da bilmiyorum sizler de var mı bu sorun
Çok sinir bozucu şekle girmiyor berbat görünüyorumBenimde beyaz saçlarım uzunnnn zamandır 32 yaşındayım genetik bende hiç boyatmadım beyazlarımla geziyorum ama çevremdeki hamile arkadaşlar hiç boyatmadı gebelikte
Geçici bir süre öyle düşün zaten iki ayı geride bıraktık 7 ay da bebişlerimiz için biraz sabretcezÇok sinir bozucu şekle girmiyor berbat görünüyorum
2.resim dunku aksam dediğim, dun sabah yaptigimin uzerinden saatler gectikten sonrasi demek istedim.Kizlar, siz evde test yapmis miydiniz kacinci gunde yapmistiniz nasil cikmisti, belirti var miydi vs bana biraz yazabilir misiniz??
Benim bugun transfer sonrasi 6.gunum. Dun transferimin 5.gunuydu dayanamadim test yaptim, 10 dk sonra coook silik bi cizgi varla yok gibiydi, aksam koyulasti, bu sabah tekrar test yaptim dun ilk basta nasil zor görülüyorsa oyle goruluyor yine bugunku. Size 3 resim ekliyorum.
1.resim: Dunku ilk 10dk
2.resim: Dunku aksam
3.resim: Bu sabahki
3 gundur regli sancisi çekiyorum bu arada. Suanda da agrim var baya, karnim belim bacaklarim popom agriyo. Yorumunuzu alabilir miyim?
Kan testi yaptir demeyin.
Kan testini dr 14unde istedi.
Erken yaptirabilir miyim tabiki evet ama benim sonuç ogrenme fobim var. Cok stres yaparim hic iyi gelmez. Teşekkürler öpüyorum saglikli hamilelikler diliyorum
Canııım daha çok erken ama var görünüyor . Ancak çatlatma iğnesi kullanmışmıydın2.resim dunku aksam dediğim, dun sabah yaptigimin uzerinden saatler gectikten sonrasi demek istedim.
Totalde dun sabah ve bu sabah olmak uzere sadece 2 test yaptim yani
Gonapeptyl oluyorum hergunCanııım daha çok erken ama var görünüyor . Ancak çatlatma iğnesi kullanmışmıydın
Kese etrafında birşey var mı cnm kanama alanıKızlar kanamam oldu bugün. Doktora gittim kalp atışı var ama neden kanama oldu anlamadım çok korktum hala korkuyorum
Eve gönderdi sadece dinlen dedi. Ben ilçedeyim keşke ben gitseydim anneme en azından büyük hastaneler vardıKuzum dinlen uzan efor harcama. İnşallaj kötü birşey olmayacak. Yatış verdiler mi
Kuzum riskli birşey görse yatış verirlerdi. Sakin ol dinlen yat ayaklarını uzat. Bak benim ilk düşüğüm acayip fazla kıpkırmızı parçalı bir şekilde gelmişti ve azalmamıştı sürekli kanıyordum.ve ultrasonda kese etrafı hep kanama alanıyla doluydu. Böyle şiddetli parçalı taze bir kanaman yoksa yatmaktan başka çare yok.Eve gönderdi sadece dinlen dedi. Ben ilçedeyim keşke ben gitseydim anneme en azından büyük hastaneler vardı
Sağol canım inşallah dediğin gibi geçer gider sağlıklaKuzum riskli birşey görse yatış verirlerdi. Sakin ol dinlen yat ayaklarını uzat. Bak benim ilk düşüğüm acayip fazla kıpkırmızı parçalı bir şekilde gelmişti ve azalmamıştı sürekli kanıyordum.ve ultrasonda kese etrafı hep kanama alanıyla doluydu. Böyle şiddetli parçalı taze bir kanaman yoksa yatmaktan başka çare yok.
Canım dr ne dedi ? Korkma ama dinlen zaten progestan kullanıyoruz allah a emanetşimdi azaldı biraz ama sırt ağrım var ve regl öncesi gibi hafif sızı var