Eylül 2024 transfer bekleyenler❤️

Kızlar benim daha üniversiteye başlarken saçlarım beyazladı 15 yıldır saç boyuyorum şimdi de boyayamıyorum ama boya yapmayınca saç şekile de girmiyor ne çözüm bulacağımı da bilmiyorum sizler de var mı bu sorun

Kızlar benim daha üniversiteye başlarken saçlarım beyazladı 15 yıldır saç boyuyorum şimdi de boyayamıyorum ama boya yapmayınca saç şekile de girmiyor ne çözüm bulacağımı da bilmiyorum sizler de var mı bu sorun
Benimde beyaz saçlarım uzunnnn zamandır 😅 32 yaşındayım genetik bende hiç boyatmadım beyazlarımla geziyorum 😅😅😅😅 ama çevremdeki hamile arkadaşlar hiç boyatmadı gebelikte 🤷‍♀️

Kizlar, siz evde test yapmis miydiniz kacinci gunde yapmistiniz nasil cikmisti, belirti var miydi vs bana biraz yazabilir misiniz??

Benim bugun transfer sonrasi 6.gunum. Dun transferimin 5.gunuydu dayanamadim test yaptim, 10 dk sonra coook silik bi cizgi varla yok gibiydi, aksam koyulasti, bu sabah tekrar test yaptim dun ilk basta nasil zor görülüyorsa oyle goruluyor yine bugunku. Size 3 resim ekliyorum.
1.resim: Dunku ilk 10dk
2.resim: Dunku aksam
3.resim: Bu sabahki

3 gundur regli sancisi çekiyorum bu arada. Suanda da agrim var baya, karnim belim bacaklarim popom agriyo. Yorumunuzu alabilir miyim?

Kan testi yaptir demeyin.
Kan testini dr 14unde istedi.
Erken yaptirabilir miyim tabiki evet ama benim sonuç ogrenme fobim var. Cok stres yaparim hic iyi gelmez. Teşekkürler öpüyorum saglikli hamilelikler diliyorum🥰

Eklentiler

• 1000068104.jpg
    1000068104.jpg
    114,3 KB · Görüntüleme: 5
  • 1000068165.jpg
    1000068165.jpg
    96,3 KB · Görüntüleme: 5
  • 1000068166.jpg
    1000068166.jpg
    67,1 KB · Görüntüleme: 5
Kizlar, siz evde test yapmis miydiniz kacinci gunde yapmistiniz nasil cikmisti, belirti var miydi vs bana biraz yazabilir misiniz??

Benim bugun transfer sonrasi 6.gunum. Dun transferimin 5.gunuydu dayanamadim test yaptim, 10 dk sonra coook silik bi cizgi varla yok gibiydi, aksam koyulasti, bu sabah tekrar test yaptim dun ilk basta nasil zor görülüyorsa oyle goruluyor yine bugunku. Size 3 resim ekliyorum.
1.resim: Dunku ilk 10dk
2.resim: Dunku aksam
3.resim: Bu sabahki

3 gundur regli sancisi çekiyorum bu arada. Suanda da agrim var baya, karnim belim bacaklarim popom agriyo. Yorumunuzu alabilir miyim?

Kan testi yaptir demeyin.
Kan testini dr 14unde istedi.
Erken yaptirabilir miyim tabiki evet ama benim sonuç ogrenme fobim var. Cok stres yaparim hic iyi gelmez. Teşekkürler öpüyorum saglikli hamilelikler diliyorum🥰
2.resim dunku aksam dediğim, dun sabah yaptigimin uzerinden saatler gectikten sonrasi demek istedim.
Totalde dun sabah ve bu sabah olmak uzere sadece 2 test yaptim yani

Çok erken yapmışsınız var gibi duruyor ama bunlara güven olmuyor kullandığımız bazı ilaçlar testleri etkiliyor. ben 10. Gün kanda beta ile öğrendim doktorun dediğine çıkmayın yoksa böyle iki arada bir derede kalıyoruz 😅

Eve gönderdi sadece dinlen dedi. Ben ilçedeyim keşke ben gitseydim anneme en azından büyük hastaneler vardı
Kuzum riskli birşey görse yatış verirlerdi. Sakin ol dinlen yat ayaklarını uzat. Bak benim ilk düşüğüm acayip fazla kıpkırmızı parçalı bir şekilde gelmişti ve azalmamıştı sürekli kanıyordum.ve ultrasonda kese etrafı hep kanama alanıyla doluydu. Böyle şiddetli parçalı taze bir kanaman yoksa yatmaktan başka çare yok.

Kuzum riskli birşey görse yatış verirlerdi. Sakin ol dinlen yat ayaklarını uzat. Bak benim ilk düşüğüm acayip fazla kıpkırmızı parçalı bir şekilde gelmişti ve azalmamıştı sürekli kanıyordum.ve ultrasonda kese etrafı hep kanama alanıyla doluydu. Böyle şiddetli parçalı taze bir kanaman yoksa yatmaktan başka çare yok.
Sağol canım inşallah dediğin gibi geçer gider sağlıkla

X