Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aaysimapapatya bubarada kafanı dağıtıyım üç ay bitince boyamaya izin vermişti dr um bitkisel boyayla boyamıştım, maalesef ben de genetik olarak 18 yaştan beri beyazlarım var ön taraflarda kısa kafamda tutuodum ama boyadım arayı uzun tutarak
Aaysimapapatya bubarada kafanı dağıtıyım üç ay bitince boyamaya izin vermişti dr um bitkisel boyayla boyamıştım, maalesef ben de genetik olarak 18 yaştan beri beyazlarım var ön taraflarda kısa kafamda tutuodum ama boyadım arayı uzun tutarak
Canım doktor kanama alanı yok dedi estrofemi kesmemiştim ama iki hafta önce progestanı günde 2 defa 2 şer tablete düşürmüştü fitil olarak bugün tekrara günde 3 defaya çıkardı
Oh çok şükür sevindim geçer inşallah merak etme nazar olsun bu inşallah bitmiş olsun meryem suresi dinle benimde çok ağrım olunca açıp dinliorum okuyamasamda Allah a emanet olsun yavrularımız
Korkma canım bizim haftalarımız aynıydı seninle galiba Ben 3 haftadır sürekli lekenme yaşıyorum doktor bakıyor kanama alanı yok kesede diyor istirahat et diyor progestan tedavisi çok önemli bu süreçte diyor benimde bugün baya bel ağrım var kasık ağrısıyla birlikte baya rahatsız etti beni ama gaz sancısı da çekiyorum gibi hissediyorum