Eylül 2024 transfer bekleyenler❤️

Canim icini ferah tut ben 8+2 de kalp atimi dinledim 6+3 te gorduk kalp atimini ama 8 de dinledik temizleriz tarzi konusmalari profesyonel olduklarindan (sozde) normal.karsiliyorlar vicdansizlik yapiyorlar bu sekildemi soylenir terbiyesizlik.yani soylenmesi.gereken birsey varsada bunun bir izah sekli vardir ayip
Aynen öyle söyleme şekli çok yanlış ya acildeki doktor cuma bida gel 7mm olursa duyarız dedi inşallah duyarım dua edin bana nolur

Canım senin nasıl geçti kontrolün
Güzel canım şükür sat la uyumlu gidiyormuş kanama alanı görünmüyor dedi ara ara lekelenmeler normalmiş 11.haftaya randevu aldık 27 sine geldiğinde taramayı konuşuruz ama tüp bebek olduğu için fetal dnayı daha çok öneriyorum daha sağlıklı sonuç olur detaylı bakılır dedi

Çok şükür canım Allah evladını bağışlasın sana inşallah güzel düşün güzel olcak herşey ❤️
İnşallah kuzum kafamı karıştıran konuştuğum herkes kalp atışını 6 haftalıkken görmüş yani doktor ultrasonda göstermiş bana oda yok dedi doktor. Acildeki de küçük olduğu için kalp atışını göremedim dedi hani kalp atışını görsem rahatlayacaktım duymak için daha 1 2 hafta var diye 8 fe 9 da duyan da olmuş

İnşallah kuzum kafamı karıştıran konuştuğum herkes kalp atışını 6 haftalıkken görmüş yani doktor ultrasonda göstermiş bana oda yok dedi doktor. Acildeki de küçük olduğu için kalp atışını göremedim dedi hani kalp atışını görsem rahatlayacaktım duymak için daha 1 2 hafta var diye 8 fe 9 da duyan da olmuş
Hiç korkma canım ben 7 ci ve 8 haftada duydum ve coookkk yavaş duydum zamanla düzelir bunlar stres yapma yeterki

Anladım kuzum ama kalp atışını sana kaçıncı haftada gösterdiler duymaktan sa hani atıyor diye
6 buçuk haftada keseyi net gördük ama pek emin değildi doktorum ama içinde atan bişey var sanki diyordu 7 buçuk haftada dinletti ama cookk yavaştı ve kese asagadaydındoktpeum ne olur ne olmaz bekleyelim dedi tamm8 hafta olunca gittim tam dinledik elhamdülillah rabbim herkese nasip etsin zor bu süreç tedavi bekleme o su derken baya yıpratıyor inşanı suan 11 haftalık olduk çok şükür haftaya muayene var bakalım ne olucak inşllah yine duyarım bi sorun olmaz

Her cihaz farklıdır bunu unutma kalite farkı çok var bagzen doktorlar kalbi yormamak için 7 8 haftaları beklemek istiyor zaten sağlıklıysa ve nasibi varsa her şekilde gelecektir yeterki sabır dua tevekkül içinde bekle

6 buçuk haftada keseyi net gördük ama pek emin değildi doktorum ama içinde atan bişey var sanki diyordu 7 buçuk haftada dinletti ama cookk yavaştı ve kese asagadaydındoktpeum ne olur ne olmaz bekleyelim dedi tamm8 hafta olunca gittim tam dinledik elhamdülillah rabbim herkese nasip etsin zor bu süreç tedavi bekleme o su derken baya yıpratıyor inşanı suan 11 haftalık olduk çok şükür haftaya muayene var bakalım ne olucak inşllah yine duyarım bi sorun olmaz
İnşallah duyarsın sorunsuz devam eder kuzum benim içini ferah tut. Bana da işte 6+4 de kesede var bebek de var dedi sadece kalp atışı yok dedi umarım cuma günü duymasam da kalp atışını görürüm dediğin gibi tedavi zor süreç zor ama doktorlar çöl rahat bir daha embriyon varmış zaten diyebiliyor rahat rahat ..

İnşallah duyarsın sorunsuz devam eder kuzum benim içini ferah tut. Bana da işte 6+4 de kesede var bebek de var dedi sadece kalp atışı yok dedi umarım cuma günü duymasam da kalp atışını görürüm dediğin gibi tedavi zor süreç zor ama doktorlar çöl rahat bir daha embriyon varmış zaten diyebiliyor rahat rahat ..
Ben de kendime çok stres yapmıştım onu ilk gittiğim haftalarda zaten sekizinci haftaya kadar bayağı bayağı bir stres olmuştum bazen yani cihazlar dediğim gibi farklı olabiliyor onun için pek fazla kendini stres yapma yani bu normal bir şey yedinci sekizinci haftada daha sağlıklı oluyor diye dinletiyorlar çünkü bazen cihazlar yanlış etki verebiliyor hani doktorlar karıştırabiliyor daha çok küçük yani minik bir damla su gibi düşün Kendini boşuna yani strese falan koyma önemli olan tutulması önemli olan şu an orada bir kesenin var olması

X