- 24 Ekim 2024
- 24
- 5
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi araştırayım bende İzmir de fiyatlar nasıl acaba bu arada benim belirtilerimin hepsi geçti nerdeyse normal midir yaYukarda yazdim kuzucum bildiğim fiyatları
İlk hamilelikte hiç belirtim yoktu valla öyle düşünmeBi araştırayım bende İzmir de fiyatlar nasıl acaba bu arada benim belirtilerimin hepsi geçti nerdeyse normal midir ya
Benim sabah kalktığım zamanki göğüs ağrılarım çok azaldı mide bulantım çok ama ilaç içiyorum başka da belirtim yok zaten zamanla azalabiliyormuş ama çok fazla belirti varken ani şekilde kesilirse doktora gitmeliymişsin.Bi araştırayım bende İzmir de fiyatlar nasıl acaba bu arada benim belirtilerimin hepsi geçti nerdeyse normal midir ya
O da güzelmiş ama öncesinde olup da kesilmesi tuhaf geldiİlk hamilelikte hiç belirtim yoktu valla öyle düşünme
Çok fazla belirtim yoktu aslında bi mide bulantım kesildi o tuhaf geldi 14.haftaya kadar kesilir demişlerdi ama daha 7+5 de kesilince tuhaf geldi kendime doktor seçtim yarın ona ilk randevumuz var bakalım merak ettim çok bebeğimi bir şey olmamıştır dimiBenim sabah kalktığım zamanki göğüs ağrılarım çok azaldı mide bulantım çok ama ilaç içiyorum başka da belirtim yok zaten zamanla azalabiliyormuş ama çok fazla belirti varken ani şekilde kesilirse doktora gitmeliymişsin.
Allah korusun düşünme öyle şeyler kendini de o kadar dinleme. Eskiden çok mu vardı bulantınÇok fazla belirtim yoktu aslında bi mide bulantım kesildi o tuhaf geldi 14.haftaya kadar kesilir demişlerdi ama daha 7+5 de kesilince tuhaf geldi kendime doktor seçtim yarın ona ilk randevumuz var bakalım merak ettim çok bebeğimi bir şey olmamıştır dimi
Canım korkma olur mı öyle şey belirti kesildi bişey oldu diye allah korusun. Güzel düşün lütfen yarın görcekmişsin mis gibi çok sağlıklıdır inşallahÇok fazla belirtim yoktu aslında bi mide bulantım kesildi o tuhaf geldi 14.haftaya kadar kesilir demişlerdi ama daha 7+5 de kesilince tuhaf geldi kendime doktor seçtim yarın ona ilk randevumuz var bakalım merak ettim çok bebeğimi bir şey olmamıştır dimi
Sadece 1 kere dayanılmaz derecede oldu diğerleri normaldiAllah korusun düşünme öyle şeyler kendini de o kadar dinleme. Eskiden çok mu vardı bulantın
Normalde kırmızı et zaten yemiyorum balık çok severim ama geçen hafta tiksindim birazMesela balık et rahat yiyebiliyormuydun
İnşallah canım ne bileyim insan korkuyor üzerimde bi halsizlik var bugün sanki hasta olacakmışım gibi de bilmiyorum kiCanım korkma olur mı öyle şey belirti kesildi bişey oldu diye allah korusun. Güzel düşün lütfen yarın görcekmişsin mis gibi çok sağlıklıdır inşallah
Tamam kuzumVeririm sende canım haber bekliyorum bende senden
Korkma canım güzel haberlerle geleceksin inşallah . Halsizlik ye belirti kuzum hamileliktenmiş o halsizliklerİnşallah canım ne bileyim insan korkuyor üzerimde bi halsizlik var bugün sanki hasta olacakmışım gibi de bilmiyorum ki
Günaydın canım inşallah benim ki saat 16.00 da
Off saat geçmez şimdi hadi bakalım minişi görün gelinGünaydın canım inşallah benim ki saat 16.00 da
Evet ya Allah tan çalışıyorum evde olsam hiç geçmez kalp atışını sağlıkla duyarız umarım dua edin bana olur muOff saat geçmez şimdi hadi bakalım minişi görün gelin