- 1 Mart 2021
- 330
- 329
- 33
İnşallah daha o günlere çok var ikili tarama 12. Haftada yapılıyor diye biliyorumAnladim canim insallah hayirli sonuclar olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah daha o günlere çok var ikili tarama 12. Haftada yapılıyor diye biliyorumAnladim canim insallah hayirli sonuclar olsun
Yaaa çok sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallahKizlarr selamlar ben de dr a gittim bugun kalbini duyduk cook sukur 8+3 uz iki hafta sonra fetal dna yaptir dedii
Ben sigara içiyordum şarap normal zamanda da midemi bulandırıyor en fazla bir kadehKeske benide bulandirsa olsa bir sise icicem.smdi
Yaa yapma ben adını bile anlamıyorum çok fena oluyor midem. Çok zararlı daha küçücük içme lütfenArada çok canım istiyor 1 tane belki içiyorum hala malesef ama normal zamana göre baya bıraktırdı
Aslında ailemizden gizli yaptık tüp bebek. Eşimin ailesi istemiyordu. Eski kafada kalmişlar. Eşimde yapalim dedi ailemin haberi olmasın dedi.
Şimdi ikiz olduğu için eşimin ailesi anliycak tüp bebek olduğunu. Onun için esim 1 tane istiyor
Merhaba cnm grupta yenisin galiba Bu konu çok eskide kaldı arkadaşımız dediği işlemi yaptırdı bir bebeğiyle yola devam ediyor şu an biliyorum hepimiz tüp bebek yolunda çok uğraş veriyoruz gerçekten keşke yaptırmasaydı ama malesef demekten başka çaremiz yokBebeği aldırmayı düşünmüyorsunuz değil mi ? Su an ben o bebek için ne savaşlar veriyorum bi bilseniz. Lütfen böyle bişey yapmayın sadece tüp bebekle ikiz olmuyor eşinizin ailesine tüp bebek olduğunu söylemeyin. Ailede 1 kişi bile varsa ikiz sizde de tutmuş gibi düşünürler. O vebale nasıl gireceksiniz benim hayalim ikiz annesi olmaktı şu an 2 yumurtam var amh düşük benim yumurtam gelişmiyor bile lütfen bebeğe zarar gelmesin ayrıca diğerine de gelebilir bu çok büyük bir risk. Ayrıca birinden birini nasıl ayırt edip secebileceksiniz. Eşiniz kendine gelsin lütfen Allah korkusu yok mu hiç zaten tüp bebekle olduğuna göre demekki doğal olmuyordu ki tüp bebek yapıldı bi daha gebe kalma şansınız belki olmaz veya cocugunuzun sağlığıyla sinanirsiniz. Yapmayın lütfen ikizlere koymayın. Yazıyı görünce soj oldum ve çok üzüldüm şu an ne kadar şanslı olduğunuzu tahmin bile edemezsiniz inanın
Merhaba cnm yok grupta yeni değilim birden önüme cıktı konu yazma gereği duydum. Cok uzuldum gerçekten çok uzuldum ama kimseyi yargılama gibi bi hakkımızda yok tabi.Merhaba cnm grupta yenisin galiba Bu konu çok eskide kaldı arkadaşımız dediği işlemi yaptırdı bir bebeğiyle yola devam ediyor şu an biliyorum hepimiz tüp bebek yolunda çok uğraş veriyoruz gerçekten keşke yaptırmasaydı ama malesef demekten başka çaremiz yok
herkez kendi acısıyla kıyaslayınca arkadaşımızın durumu biraz Garip kaçıyor doğru bende ilk başta çok tepki vermiştim kendi kendime . keşke olmasaydı bende çok üzülmüştüm..Merhaba cnm yok grupta yeni değilim birden önüme cıktı konu yazma gereği duydum. Cok uzuldum gerçekten çok uzuldum ama kimseyi yargılama gibi bi hakkımızda yok tabi.
Ücretli diye biliyorum ne kadar olduğunu biliyor musun bende düşünüyorumBen ilkinde de yaptirdim test bunda da yaptiralim dedik ikiliye hic girmedim
Aynen öyle canım doğru söylüyorsungereksiz yere de rapor almak istemedim açıkçası çünkü birşey olacaksa evde de oluyo ben evdeyken 2 kere düşük yaptım diğerlerinde hiç çalışmamıştım. Olacağı varsa engelleyemiyoruz malesef
İnan ki hiç içmek gelmiyor artık zaten içimden gözümden sakınıyorum ama bazen stres sıkıntı derken 1 tane kaçıyorYaa yapma ben adını bile anlamıyorum çok fena oluyor midem. Çok zararlı daha küçücük içme lütfen
Merhaba, ben de 43 yaşındayım bu ikinci denemem, transfer yapildi dün, sizin sonuc ne oldu merak ettimHerkese bol şanslar, Ben 44 yaşındayım 2 senede 2 düşük oldu 2024 Mayıs ayında aşılama oldum. sonuç negatif; Şimdi tüp bebek sürecine başladık 14 Ağustos da OPU odu 6 Embriyo oluştu 2 şerli 3 tüpte donduruldu. Ağustos ayı adetimin 2. günü muayene oldum hormon değerlerim ölçüldü. rahim içi duvarının kalınlaşması için Estrofem tablet kullanıyorum ayrıca Folidoce tablet D vitamini kullanıyorum adetimin 13. günü tekrar muayenem var. Transfer günüm belli olacak 12 Eylül Olabilir. Benim durumum da olanlara Dua ediyorum sizden de dua bekliyorum. Moraliniz yüksek olsun, Ümidinizi kaybetmeyin.
Ne ucretli kuzum ikili test mi ? Ikili test ucretli degil herhalde ya normal muayene esnasinda kontrol edio ense kalinligi falan gibi bilmiyorum dedigim gibi girmedim oyle biseylereÜcretli diye biliyorum ne kadar olduğunu biliyor musun bende düşünüyorum
Fetal DNA yı sordu sanırım o ücretli. Özellerde yapılıyor diye biliyorum Türkiye’de olan var yurt dışına giden var her yerde fiyat farklı ama bende bilmiyorum net hiç sormadım henüzNe ucretli kuzum ikili test mi ? Ikili test ucretli degil herhalde ya normal muayene esnasinda kontrol edio ense kalinligi falan gibi bilmiyorum dedigim gibi girmedim oyle biseylere
Yaptirmicam dedi ilk mesajda sanki de o yuzden anlamadim valla genoks ve panorama die iki firma onerdi dr um. Acibadem de 20.000 gibi bi fiyatmis , bu firmalar biri 500 usd civarinda biri 12.000 tl mis asagi yukari ben kendim arayip fiyat almadim baska grupta gordum. Arayip randevu alup eve gelip kan aliolarmis 11. Hafta gibi yaptir dedi dr daFetal DNA yı sordu sanırım o ücretli. Özellerde yapılıyor diye biliyorum Türkiye’de olan var yurt dışına giden var her yerde fiyat farklı ama bende bilmiyorum net hiç sormadım henüz
Ne ucretli kuzum ikili test mi ? Ikili test ucretli degil herhalde ya normal muayene esnasinda kontrol edio ense kalinligi falan gibi bilmiyorum dedigim gibi girmedim oyle biseylere
Evet canım fetal dna yı sordum benimde kafama yatıyor ama maliyetli olduğunu duymuştumFetal DNA yı sordu sanırım o ücretli. Özellerde yapılıyor diye biliyorum Türkiye’de olan var yurt dışına giden var her yerde fiyat farklı ama bende bilmiyorum net hiç sormadım henüz
Yaptirmicam dedi ilk mesajda sanki de o yuzden anlamadim valla genoks ve panorama die iki firma onerdi dr um. Acibadem de 20.000 gibi bi fiyatmis , bu firmalar biri 500 usd civarinda biri 12.000 tl mis asagi yukari ben kendim arayip fiyat almadim baska grupta gordum. Arayip randevu alup eve gelip kan aliolarmis 11. Hafta gibi yaptir dedi dr da
Yukarda yazdim kuzucum bildiğim fiyatlarıEvet canım fetal dna yı sordum benimde kafama yatıyor ama maliyetli olduğunu duymuştum
Sanırım benim tahlillerimin yorumu bu canım . Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için çok iyi olmuş bağışıklık kazanmış olmam. Adımdan da anlayacağın üzere kedilere aşığım evimde bir tane dışarda beslediğim bi kaç tane kedi var . Evimdeki benim sabrım 4 senedir benimle aklım çıkıyordu onunla ilgili bir sorun olacak diyeBu virüslerin hepsini çok eskiden kapmışsın ve vücudun bağışıklık kazanmış bu gebelik açısından iyi bir durum. Hiç bağışıklığın olmasaydı ve gebelikte bu enfeksiyonlardan birini kapmış olsaydın bebeğinde sıkıntı meydana gelebilirdi. Hepsi normal yani şanslısın