-
- Konu Sahibi Bulutumsu7
Yani normal gebelikte bu süreci hiç bilmediğin için kafan da rahat oluyor. Ama şuan onun orda olduğunu bilmek ister istemez düşündürüyor insanı
Bi de şey çok tuhaf oluyor, böyle bi topiğe yazıyorsun sonra sonuç negatif oluyor sonra ordaki pozitif olan arkadaşları takip edip hep bi ah çekiyorsun. Yine öyle olmasından korkuyorum istemsizce
Ya tuhaf bişey oldu.. daha transfer olalı 7,5 saat oldu hemen hemen. Şimdi külotumda küçücük bi kahverengi leke vardı nedir ki bu ya
Hmm o zaman ondandır bu kesin, daha öncekilerde hiç olmamıştı da ondan endişe ettim. Teşekkür ederim canımtransfer çıkışı bana demişlerdi bugün yada yrn ufak kanama olursa korkmayın die içeri takılan katater gibi şeyin takıp çııkarılmasıyla kanama olabiliyomuş
Evet canım gerçekten çok karışık duygular içindeyiz Allah yardımcımız olsunkesinlikle öylesi ne güzel herşeyden habersiz.. ben şuan eğilirken oturup kalkarken bile 40 defa düşünüyorum beynim yorgun resmen düşünmekten. bigün çok pozitif uyanıyorum bigün kesin olmadı diyipte.. içeride bişeyler dönüyor ve biz bilmiyoruz çok sinir bozucu
Hmm o zaman ondandır bu kesin, daha öncekilerde hiç olmamıştı da ondan endişe ettim. Teşekkür ederim canım
Bugun 12 gun yine yaptım kocaman tek çizgi silik bile yok. Test günüm 2 gün sonra ama olsa çıkardı herhalde artıkOo oo bu 12. Güne gayet netleşir için rahat olsun
Bugun 12 gun yine yaptım kocaman tek çizgi silik bile yok. Test günüm 2 gün sonra ama olsa çıkardı herhalde artık
Ben çok heycanlıyım kuzu gibi bekliyorumGünaydın arkadaşlar yok mu test yapanlar sonuç alanlar güzel hayırlı mis gibi bebiş haberlerrrrriiiigünümüz haftamız güzel geçsin inşallah
Bravo sana valla çok güzel tutuyorsun kendini Allah sabrının sonunu selametle eylesinVeee bgn 8.günüm resmen kendimle savaşıyorum
Ben çok heycanlıyım kuzu gibi bekliyorumyarın da iş var.. kızımı kreşe yolladım yatıyorum, dua ediyorum sen nasılsın var mı bir değişiklik hissettiğin
Kesinlikle işe gidince daha güzel geçirirsin zamanını evde yatarken çok düşünülüyor bence stres oluyor insan..Ben çok heycanlıyım kuzu gibi bekliyorumyarın da iş var.. kızımı kreşe yolladım yatıyorum, dua ediyorum sen nasılsın var mı bir değişiklik hissettiğin
Zaten hemen sağlık ocağına koştum. Pozitif çıksın diye dua ediyorum.Dur bakalım idrarda çıkmayıp kanda görenler oldu sende güzel düşün inşallah öyle olsun cnm
Ben de öyle düşünüyorum canım, bir yandan da korkuyorum acaba 7 saat ayakta durmak etkiler mi diye.. ama kısmet napayım. İnşallah hissettiğin belirtiler yüzünü güldürür canımKesinlikle işe gidince daha güzel geçirirsin zamanını evde yatarken çok düşünülüyor bence stres oluyor insan..
Canım kendini her türlüsüne hazırla, biz bu süreçte neler yaşıyoruz o kadar güçlüyüz ki Allah sabrını da veriyor herşeyin. Rabbim ne eylerse en doğrusunu en güzelini eyler buna İnanZaten hemen sağlık ocağına koştum. Pozitif çıksın diye dua ediyorum.