Ben bi sonraki yaza dusunuyrm almayi cnmBebek arabamız bu Peg Prego Quantum 2800 liradan pazarlık yaparak 2300 e indirdik araba alırken çift yönlü kullanılıyor mu rahat katlanıyor mu hafif mi bagajda yer kaplıyor mu puset takılabiliyor mu kaç yaşa kadar kullanılabiliyor ben bunlara bakarak aldım bu özelliklere bu fiyat bana çok uygun geldi
Olabilir kış bebeği olacaklar pek dışarda gezmezler bizim de amcamız almak istedi yoksa ben de seneye yaza düşünüyordum bir de yılbaşından sonra zam gelirse diye aldıkBen bi sonraki yaza dusunuyrm almayi cnm
Iyi ypmissinz cnm bnmOlabilir kış bebeği olacaklar pek dışarda gezmezler bizim de amcamız almak istedi yoksa ben de seneye yaza düşünüyordum bir de yılbaşından sonra zam gelirse diye aldık
Teşekkür ederiz teyzesiIyi ypmissinz cnm bnmsaglikla kullnsn prenses
Hayırlı olsunBebek arabamız bu Peg Prego Quantum 2800 liradan pazarlık yaparak 2300 e indirdik araba alırken çift yönlü kullanılıyor mu rahat katlanıyor mu hafif mi bagajda yer kaplıyor mu puset takılabiliyor mu kaç yaşa kadar kullanılabiliyor ben bunlara bakarak aldım bu özelliklere bu fiyat bana çok uygun geldi
Güzel günlerde kullansın inşallah. Nevresimi çok beğendim. Nerden aldınız?
Trendyoldan cnm besikte ordanGüzel günlerde kullansın inşallah. Nevresimi çok beğendim. Nerden aldınız?
Ben de bugün bakım ürünlerini tamamladım araba şifonyer ve küvet setini de aldık Perşembe günü gelecek inşallah arabasını amcası küvet setini halaları aldı sağolsunlar Botti Bebek Mağazasına gittik hep beraber baya büyük bir mağazaydı iki katlı bir eksiğimiz kalmadı çok şükür Rabbim hepimize sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah
Bu aldıkların da diğerleri gibi çok güzel. Güzel günlerde kullansın inşallah.Bebek arabamız bu Peg Prego Quantum 2800 liradan pazarlık yaparak 2300 e indirdik araba alırken çift yönlü kullanılıyor mu rahat katlanıyor mu hafif mi bagajda yer kaplıyor mu puset takılabiliyor mu kaç yaşa kadar kullanılabiliyor ben bunlara bakarak aldım bu özelliklere bu fiyat bana çok uygun geldi
Trendyola çok baktım ama göremedim bu modeli. Biraz daha bakayım en iyisi.Trendyoldan cnm besikte ordan
Istersen link atayim besik ve uyku setininTrendyola çok baktım ama göremedim bu modeli. Biraz daha bakayım en iyisi.
Trendyola çok baktım ama göremedim bu modeli. Biraz daha bakayım en iyisi.
Çok sevinirim canımIstersen link atayim besik ve uyku setinin
Attim.cnmÇok sevinirim canım
Teşekkür ederimAttim.cnm
Teşekkür ederiz teyzesiBu aldıkların da diğerleri gibi çok güzel. Güzel günlerde kullansın inşallah.
Ankarada oturuyordun diye hatırlıyorum, Botti mağazası nerede? Ben de müsait bir zamanda bakmak isterim.
Yaa şunun tatlılığına bakBebişe ne alsak bu minnak el koyuyor. Doğunca ne yapıcaz bakalımEki Görüntüle 2852315
Rica ederimTeşekkür ederim