- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol kuzum
İyi günlerde kullansınlar canım Ben de bi şeyler aldım ama hiç fotoğraf çekip atamadım daha. Beşiğe de metal bi karyolaya karar kıldık gibi Anne yanı olarak da kullanılıyormuş. Markası Unimet. Daha büyük kalemler üstüne çok konuşamadık eşimle.Aldiklarm kizlar
Hayırlı olsun canım benim sizinle İnşallah ben de ona 6 gün oldu sipariş verilerle daha gelemedi bugün dağıtıma çıktı diye bilgi mesajı geldi beşik İnşallah gelirİyi günlerde kullansınlar canım Ben de bi şeyler aldım ama hiç fotoğraf çekip atamadım daha. Beşiğe de metal bi karyolaya karar kıldık gibi Anne yanı olarak da kullanılıyormuş. Markası Unimet. Daha büyük kalemler üstüne çok konuşamadık eşimle.
Bugün dağıtıma çıktıysa gelir Rabbim sağlıkla kullanmayı nasib etsin.Hayırlı olsun canım benim sizinle İnşallah ben de ona 6 gün oldu sipariş verilerle daha gelemedi bugün dağıtıma çıktı diye bilgi mesajı geldi beşik İnşallah gelir
Amin canım Cümlemize inşallahBugün dağıtıma çıktıysa gelir Rabbim sağlıkla kullanmayı nasib etsin.
Güle güle kullan çok güzeller. Bi şey sorcam mustelanın son kullanma tarihi nasıl? Nerden almıştın? Bir de sma yazan mama mı?Aldiklarm kizlar
Hepsi çok güzel güle güle kullanın sağlıkla inşallahAldiklarm kizlar
Sma yazan mama cnm musteleyi yani toplam gorseldeki herseyi eczaneden aldm bakyim sn kulnnma tarihine hemnGüle güle kullan çok güzeller. Bi şey sorcam mustelanın son kullanma tarihi nasıl? Nerden almıştın? Bir de sma yazan mama mı?
Ay geldi mi bile çok güzel olmuuuuşşs❤❤❤
Çok tatlı olmuş herşeyi maşallah bizim beşik de gri renk
Geldi kuzum camasirlar bitti kurudu aşaamaaa ütü varrr dendiiiiAy geldi mi bile çok güzel olmuuuuşşs❤❤❤
Cokkk tesekk<r edrim kuzum kiz diye pembe besik almayi hic dusunmedim bendeÇok tatlı olmuş herşeyi maşallah bizim beşik de gri renk
Hepimiz icinn aminnn diyeyim.cnm saoalsnSüpersiniz kızlar hepsi birbirinden güzel. Sağlıkla kullansın kuzucuklar
Eczaneyse ileri tarihlidir. Ben de alsam mı dedim ama netten almayı düşündüğüm için bi de skt'si yakın tarih olur diye bekletiyorum.Sma yazan mama cnm musteleyi yani toplam gorseldeki herseyi eczaneden aldm bakyim sn kulnnma tarihine hemn