- 25 Aralık 2008
- 2.697
- 4.785
Teşekkür ederim Kirazlı takımın fiyatı 250 TL Çiçekli hırka 100 TL Kırmızı tulum 175 TLÇok güzeller özellikle kirazlıya bayıldım. Zahmet olmazsa fiyatlarını yazabilir misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim Kirazlı takımın fiyatı 250 TL Çiçekli hırka 100 TL Kırmızı tulum 175 TLÇok güzeller özellikle kirazlıya bayıldım. Zahmet olmazsa fiyatlarını yazabilir misiniz
Lohusa takimi çok güzel canım güle güle giy örgüler de çok güzelmişTeşekkür ederim Kirazlı takımın fiyatı 250 TL Çiçekli hırka 100 TL Kırmızı tulum 175 TL
Yaaa çok tatlılarmışş çiçekliyle kirazlıya bayıldımmm. Örgü modeller pahalı oluyo ama çok da emek var haklılarÇok güzel inşallah sağlıkla giyinsin kuzucuk Benim örgü yeteneğim yok bu yüzden instegramda bunları sipariş verdim bakalım inşallah göründüğü şekilde gelir
İnşAllah bacım yaaa bak ben de nevresim takımı pike falan yaptırdım ismi de belli olunca nasıl olmuş isim bile o derece kesin yaniiiZaten ona vuruldum inşallah kullanmak nasip olur hepimize aldıklarımızı
Ayy güle güle kullansın küçücük renkleri cok beğendimİnşAllah bacım yaaa bak ben de nevresim takımı pike falan yaptırdım ismi de belli olunca nasıl olmuş isim bile o derece kesin yaniii
Ama bu lar çok güzell yaaaÇok güzel inşallah sağlıkla giyinsin kuzucuk Benim örgü yeteneğim yok bu yüzden instegramda bunları sipariş verdim bakalım inşallah göründüğü şekilde gelir
Bende ilk defa isimli bişey yaptırdım beğendiysen ne mutlu renk tam pembe de değil pudra gibiAyy güle güle kullansın küçücük renkleri cok beğendim
Bu isimli şeyleri ben de çok beğeniyorum ama tek eksiğimiz isim kaça yaptırdın bacım?
Ellerinize sağlık harika olmuş sağlıcakla güle güle giyinsin miniğinSelam hanımlar, topiği ben de bayadır takip ediyorum ama yazmak yeni nasip oldu. Ben de baya bişeyler aldım, daha doğrusu kayınvalidem pek bana bırakmıyo nerdeyse hepsini o aldı, ben de örgüye başladım bişeyler örüyorum kızçeme. Belki fikir olur diye sizinle de paylaşmak istedim Eki Görüntüle 2831785
Yok anacim iki bebek 1100 tl ben seninkine bakar onu beğenirim uzaktan o kadar durumum yokBende ilk defa isimli bişey yaptırdım beğendiysen ne mutlu renk tam pembe de değil pudra gibi
Nevresim çarşaf pike dolgulu yastık yedek yastık kılıfı 5 parçadan oluşuyor. Boyları 100x150 ebat pamuk saten 550 TL ye yaptı.
Zaten yaptırırken aklımdan ikiz meselesi geçmedi değil. Şimdi sen sorunca aklıma şöyle fikir geldi tek nevresim iki isim yazsınlarYok anacim iki bebek 1100 tl ben seninkine bakar onu beğenirim uzaktan o kadar durumum yok
Ben evdeki nevresimi ortadan ikiye kesip iki tane yapayım diyorum fakirliğin dibini ekmekle sıyırıyormuşum haberim yokmuşZaten yaptırırken aklımdan ikiz meselesi geçmedi değil. Şimdi sen sorunca aklıma şöyle fikir geldi tek nevresim iki isim yazsınlar
Teşekkür ederimLohusa takimi çok güzel canım güle güle giy örgüler de çok güzelmiş
Çok güzel sağlıkla uyusun kuzucukİnşAllah bacım yaaa bak ben de nevresim takımı pike falan yaptırdım ismi de belli olunca nasıl olmuş isim bile o derece kesin yaniii
Sen de alisverisi benim gibi hesaplaya hesaplaya mi yapiyorsunYok anacim iki bebek 1100 tl ben seninkine bakar onu beğenirim uzaktan o kadar durumum yok
Yaza kadar anca giyer canım öbür kışa küçük gelebilir ama olsun heveslendim bir kereAma bu lar çok güzell yaaa
Ne kadarlıkken giyindirilebilir bunlar bende bu tarz şeyler almak istiyorum
Mecbur kuzum her şeyden çifter çifter alıyorum malesef bir fiyatına nasıl 2 tane alırım diye indirim kovaliyorumSen de alisverisi benim gibi hesaplaya hesaplaya mi yapiyorsun
Benim bir tane oldugu halde dikkatli almaya calisiyorum 2.bebeyi dusunuyorum her seyi birincide tuketmeyelimMecbur kuzum her şeyden çifter çifter alıyorum malesef bir fiyatına nasıl 2 tane alırım diye indirim kovaliyorum
Senin fikir daha iyiBen evdeki nevresimi ortadan ikiye kesip iki tane yapayım diyorum fakirliğin dibini ekmekle sıyırıyormuşum haberim yokmuş
Sağolasın canım benimÇok güzel sağlıkla uyusun kuzucuk
İyi yapmışsın içinde kalmasın çok güzelmiş valla güle güle giyinsinYaza kadar anca giyer canım öbür kışa küçük gelebilir ama olsun heveslendim bir kere